סופ"ש קסום

lacrimosa girl

New member
ישומסאטר היה בטעות ../images/Emo12.gif

רציתי לכתוב ווישמאסטר והתבלבלתי ושמתי לב רק אחרי ששלחתי
אבל זה מצחיק ממש דווקא
אוהבת אותך גם

blacknwhite

New member
אני יודעת שזה היה בטעות...../images/Emo3.gif

זה עדיין ממש הצחיק אותי

danduuu

New member
*מעתיקה כמעט הכל מפורום 30* ~עצלנית~

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש:אסטרל רומאנס (2001) שיר השבוע כללי: Paramore-Misery Bussiness 30STM-Svior 30STM-The Fantasy 30STM-Re-Evolve להקת\אמן השבוע: 30STM אלבום השבוע: 30STM-ABL אדם שעשה לכם את השבוע: אדווההההההההההה
ויונתן ואיילת [בתמונות שאני שמה
] אה וכמובן ענבלירון
משהו טוב שקרה השבוע: יש לנו פורוםםםםםםםם
וקניתי כרטיס לנייטוויש
ונפגשתי עם אדווה
והייתה בריתה
משהו רע שקרה השבוע: המ כל השאר
מאכל השבוע:פיצה ולחם שום בסבארו
משהו חדש השבוע?:המ לא נראה לי ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: Atoumatic, I Imagine, I Believe ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] לא זוכרת בדיוק, אבל כל מיני דברים מטומטמים משרק 3, והציטוטים של אדווה
"אני אוהבת מדרגות נעות" XD לינק/אתר השבוע: האתר של 30 :]] ותפוז כמובן סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-שרק 3
מי שלא ראה שיילך דחוף לראות! סרט כזה מצחיק XD סדרה- מגרש ביתי
אמאלה. וגם גיבורים
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:הוא היה יחסית נורמלי לעומת הקודמים לו P: תמונה שעשתה את השבוע:כפרעליה
[זאת איילת, תכירו
] שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:אמ מועד ב' במת' ? משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:מועד ב' במת'
משהו שאתם מקווים שיקרה:שאני אצליח בו. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:לא'דעת
שיר שפתחתם איתו את השבוע:המ עוד לא פתחתי את השבוע P: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:שיהיה טוב

danduuu

New member
וזה סתם כי זאת תמונה ממש מגניבה ../images/Emo3.gif

אל תתייחסו אליי
תראו את הבובה הזאת, איזה פוזה מגניבה
*סורי על ההתלהבות*

Itay Simons

New member
moi

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: Astral Romance 2001 שיר השבוע כללי: Tori Amos-Precious Things להקת\אמן השבוע: Tori Amos אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: ממ לא היה משהו מיוחד משהו טוב שקרה השבוע: אתמול היה אחלה יום! והכנתי בראוניז טעימות :) משהו רע שקרה השבוע: לא זוכר
מאכל השבוע:בראוניז
משהו חדש השבוע?:מממ הצלחתי לנסוע לרעננה לבד?
וגם לחזור...
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: לא יודע.. ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] גם לא לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: נשואים+
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: שאלת כבר הכל, לא?
תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ אני ישן אצל בני דודים בראש העין ^^ משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא יודע משהו שאתם מקווים שיקרה: שה20 שקיבלתי במתמטיקה זה באמת תקין, כי אני לא הולך לגשת למועד ב'
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אין לי מושג.. שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

lacrimosa girl

New member
טורי איימוס! ../images/Emo2.gif

התאהבתי מחדש באלבום החדש שלה
[כןכן, שמעתי אותו כשהוא רק יצא ובשבוע שאחרי זה ואהבתי ממש, ומאז לא שמעתי- עד השבוע...גרר.|אמוהב|]

Itay Simons

New member
האמת שעוד לא ממש שמעתי אותו...

אני שומע אותה לאט לאט, לוקח זמן להתרגל אליה, ואמרו לי שכדאי להתחיל מההתחלה קודם

chyio

New member
../images/Emo34.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: גת השמנים ס: שיר השבוע כללי: אין להקת\אמן השבוע: נייט אלבום השבוע: אושןבורן
אדם שעשה לכם את השבוע:כל השציצים
משהו טוב שקרה השבוע:מפגש שציצים ראשון!!!!!!!! היה כ"ככככ טווווווב משהו רע שקרה השבוע: אין מאכל השבוע: אין משהו חדש השבוע?: ווישמאסטרD: ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: אין P: ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] מיצ הרגה אותי עם התמונה הזאת [->]XDD Mitsi - Stick together like a horse and carriage | ענברצ'אן3>~ אומר/ת (15:32): קצת פמניזם Mitsi - Stick together like a horse and carriage | ענברצ'אן3>~ אומר/ת (15:32): או זנות Mitsi - Stick together like a horse and carriage | ענברצ'אן3>~ אומר/ת (15:32): אבל עדיין לינק/אתר השבוע: תפוז ואתר שמצאתי שדי עוזר לי להמשיך ללמוד תופים למרות שהפסקתי עם השיעורים בעקבות חוסר תקציב ]: סרט/סדרה/ספר השבוע: זיווגים סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: מפגשציצים היה כ"כ טוווווווווווב ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגשינהשציציםD: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אבא?
משהו שאתם מקווים שיקרה: שיבואו לקנות ממני ציור ]: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כל שציציםהשקסים שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת, תלוי במצברוח סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לא ++

למעלה