סופ"ש קסום

LadySilkworm

New member
עכשיו אח שלי שוב פעם יגיד לי שאני כותבת הרבה

P: שבוע שעבר: שיר השבוע של נייטוויש: The poet and the pendulum, planet hell שיר השבוע כללי: The Obsessive Devotion של אפיקה. להקת\אמן השבוע: נייטוויש אלבום השבוע: החדש של נייטוויש אם אפשר לקרוא לזה כך.. אדם שעשה לכם את השבוע: ... משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי קורס צילום? משהו רע שקרה השבוע: הרבה. שבוע נאחס. מאכל השבוע: פיצה :p משהו חדש השבוע?: לק סגול-בורדו
אחח הוא כ"כ יפה..חבל שבאור מסויים הוא נראה קצת שחור ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: אין.. ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] מסיינפלד XD קריימר נכנס עם בקבוק מים ואומר "I drink it like water" לינק/אתר השבוע: אמממ דיוואנט ארט. סרט/סדרה/ספר השבוע: סיינפלד, משפחת סימפסון, סאות'פארק, נו שום דבר חדש. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: אין.. :p תמונה שעשתה את השבוע: אין שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום, אוף. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לעשות תרגילים במתמטיקה..HORRY. משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אסיים את התרגילים. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

en li shem 7

New member
../images/Emo13.gif << איזה סמייל מסכן..

שבוע שעבר
שיר השבוע של נייטוויש:פאנטום האופרה שיר השבוע כללי: the Pixies - Hey
השיר הכי חמוד בעולם!!!!!!!! Queens of the Stoneage - Sick Sick Sick Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around Butch Walker- Take Tomorrow
להקת\אמן השבוע:the Pixies? אלבום השבוע:- אדם שעשה לכם את השבוע:שירן עיטור ולוי
משהו טוב שקרה השבוע:אממ..ראיתי שרק 3. אחלה סרט!
משהו רע שקרה השבוע:אמממ...כלוםP: בערך
מאכל השבוע:אוכל דיאטטי
משהו חדש השבוע?:- ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: Give me all your fear Throw it all away And think about the good thigns No matter what they say And we'll take tomorrow, baby (yeah) One day at a time
ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר]"איי גט אוף פרום זה עוף" אחיXDDDDDDD לינק/אתר השבוע:http://forum.netin.co.il/forumdisplay.php?f=51 סרט/סדרה/ספר השבוע:- סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:- תמונה שעשתה את השבוע:-
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע:ההופעה של אורפנד
. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:אני מתחילה לעבוד ביום ראשון:/ משהו שאתם מקווים שיקרה:איי וויל קיפ איט טו מייסלף
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:- שיר שפתחתם איתו את השבוע:בוטץ' ווקרP: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:- שבוע נחמד לכולם..ובהצלחה במועדי ב'...

danduuu

New member
שרק 3 אדיר../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

גם אני ראיתי השבוע

Liquid Dreams

New member
בו!

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: יש הרבה, נראה לי שיר השבוע כללי: Seether- Fine Again, Keane- Somewhere Only We Know The used- The Bird and the Worm The Fray- How to Save A Life להקת\אמן השבוע: סית'ר? אלבום השבוע: לאדעת אדם שעשה לכם את השבוע: סבא וסבתא ודודים שלי ואאעעעD: משהו טוב שקרה השבוע: שוודיה
משהו רע שקרה השבוע: כיווץ שרירים ברגל ואני לא יכולה ללכת;[ מאכל השבוע: מקרוני כזה של סבתא ס: משהו חדש השבוע?: אממ לא]: ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: Feel the rain on your skin , כי יורד פה גשם דאD::: ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] ~אח שלי מדבר מתוך שינה~ "לאאא *מלמול* אסוררררר לכםםםםםםםםם *מלמול* קומותיים!!!!11 *מלמול* תתחשבו בעובדה שזה היה בערך שתיים בלילה ואני לא ממש שפויה
אה כן, טרי מהרגע: ענבר אומר/ת: ואני "מה, שאני אפספס הזדמנו לעשות פוזות על ילדות קטנות? " ענבר אומר/ת: XDD ענבר אומר/ת: לא נורא, קורה «°•EvA•°» אומר/ת: חחחחח ענברXDDDDDDDDDDDDD «°•EvA•°» אומר/ת: מה את תומאס? ועוד אחד: ענבר אומר/ת: חח בקליפ של פאנטום (בלייב ) כשהראו אותו אני כזה מסבירה לילדות "טוב, רק שתדעו, הוא גאון, הוא מלך, הוא שולט, הוא מדהים, ו.... אממממ..... זהו
" לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: נשואים פלוסD:::::::: עדיין משדרים פה את הזבל הזהXD סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: ששוודיה זה שולט אני אוהבת שוודיה
תמונה שעשתה את השבוע:אממ קצת אין לי אותה על המחשב
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: עדיין שוודיה ס: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עוד שטבולר פיכסים]: משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה פירה:] אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: דוד שליD: שיר שפתחתם איתו את השבוע: fine again של סית'ר כנראהXD סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שכנראה שיהיה בו שמש ולא גשם;__;

Liquid Dreams

New member
והנה ציטוטXD

~אח שלי דוקר עם ענף סלאג מכוער ושמן~ "אני מנקה לו את התחת שיהיה לו שמח" XDDD

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והתמונה ממש יפה אגב
תמשיכי להנות שם

Liquid Dreams

New member
אוה ציטוט נוסף../images/Emo9.gif

אני חושבת שזה מגניבXP ~הסבר~ לדוד שלי יש ילדה, והוא לימד אותה להגיד כל מיני דברים. דוד שלי: "מה אבא רוצה?" היא: "הארלי דיווידסון" דוד שלי: "איך תגדירי את אימא?" היא: "כלבה מעצבנת" ~היא לא יודעת מה היא מדברת וזה מה שמצחיק פהXP~

ש נ י1

New member
טוב...

ואי זה היה השבוע הכי מהיר בחיים שלי
שיר השבוע של נייטוויש: stargazers שיר השבוע כללי: אין לי כוח להזכר
להקת\אמן השבוע: אנגרה, סונאטה, קאמלוט אלבום השבוע: אין אדם שעשה לכם את השבוע: חברות, כמו תמיד
משהו טוב שקרה השבוע: שעשיתי הרבה כסף
ורישיון כמובן משהו רע שקרה השבוע: שבשביל הכסף הזה קרעתי את עצמי יותר מדיי בעבודה מאכל השבוע: בייגלה
משהו חדש השבוע?: לא יודעת ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: -- ציטוט שעשה לכם את השבוע: -- לינק/אתר השבוע: -- סרט/סדרה/ספר השבוע: פמלי גאי! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: כלום שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לבאולינג משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא יודעת משהו שאתם מקווים שיקרה: אנערף שיהיה טוב
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כרגע אני לא חושקת באף אחד
שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
שבוע טוב

Ice Queen 7

New member
~

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: Beauty of the Beast שיר השבוע כללי: גם להקת\אמן השבוע: אין אלבום השבוע: AFF אדם שעשה לכם את השבוע: כל השציצים D: משהו טוב שקרה השבוע: מפגש שציצים, היה כ"כ כיף ^___^ משהו רע שקרה השבוע: אחרי יום שלם בחוץ גיליתי שכל הזמן הזה היה לי חצ'קון ענקי ומטריד על הפרצוף O_O מאכל השבוע: שניצל טופו משהו חדש השבוע?: שתי חולצות נייטוויש ^^ ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: לאדעת ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] היו לי כמה ושכחתי ;[ לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: פנדורה- אן רייס סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: מפגשציצים%$#& למרות שהיתה על זה שאלה, בערך ס.ס תמונה שעשתה את השבוע: אם היתה לי תמונה של כל מי שהיה במפגש יוםשלישי הייתי שמה אבל אין :{ ולא יכולתי להחליט איזו תמונה מאותו יום כן לשים ._. אז הנה טלמטושטש ויצור עם מצלמה ס: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגשינהשציצים ^__^ משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: יומולדת
לפחות יהיה לי MP3 חדש :{ משהו שאתם מקווים שיקרה: שהזמן יעצר לפני יום רביעי? אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כל השציצים, ואני אראה אותם D: שיר שפתחתם איתו את השבוע: השבוע עוד לא התחיל
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: מפגשינהשציצים P: ושוב, היתה שאלה ++

*אפצ'י*

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: Dead Boy's Poem. שיר השבוע כללי: Porcupine Tree - Lazarus. להקת\אמן השבוע: הווארד שור XD שמעתי את שלושת האלבומים של הפסקול של שרה"ט כשחרשתי את החיים שלי על פיזיקה. אלבום השבוע: Ayreon - The Human Equation. אדם שעשה לכם את השבוע: ידיד שלי. משהו טוב שקרה השבוע: בגרות בפיזיקה ובגרות באנגלית שהלכו ממש טוב. משהו רע שקרה השבוע: בעיות בסטודיו... מאכל השבוע: פיתה עם שוקולד? P: ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: "Follow me down to the valley below" [Porcupine Tree - Lazarus] ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] יו היו לי דווקא ממש טובים, הזקנה והסניליות... סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר - הארי פוטר ומסדר עוף החול. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: עומס>< שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואו המון דברים... בגרות במת' שתסתיים, הופעת בלט, הופעה של ידיד שלי וסופ"ש שאמור להיות נהדר. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ... משהו שאתם מקווים שיקרה: שהכל יילך חלק :) שיר שפתחתם איתו את השבוע: Ayreon - Day Two: Isolation. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: הולך להיות שבוע טוב ^^ NP: משינה - היא התווכחה איתו שעות. נזכרתי למה אני כל כך אוהבת אותם :)

אני:)

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש:Cadence Of Her Last Breath שיר השבוע כללי:Adagio-Chosen Section A-The Begining Of The End להקת\אמן השבוע:Adagio אלבום השבוע:Adagio-Underworld אדם שעשה לכם את השבוע:מממ..אחת החברות שלי. משהו טוב שקרה השבוע:הלכתי לים הרבה:) משהו רע שקרה השבוע:מועד ב' באנגלית>< מאכל השבוע:פיצה משהו חדש השבוע?:לא
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:Maybe the stars will wlign in the night,to show me the path that is right. ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר]-חחח עזבו.לא מתאים לפה. לינק/אתר השבוע:אין. סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר-אביר השושנה השחורה
סרט-טיפשים בלי הפסקה. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:אין. תמונה שעשתה את השבוע:אין. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לא יודעת
משהו שאתם מקווים שיקרה:שחזירים יתחילו לעוף בשמיים
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:לא בא לי לראות אף אחד
שיר שפתחתם איתו את השבוע:השבוע עוד לא נפתח. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:.. שיהיה לכולם שבוע טוב

Girl In The Box

New member
../images/Emo168.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש:sleepwalker שיר השבוע כללי: _Doors_ the crystal ship when the music is over the end the unknown soldier _Queen_ love of my life the show must go friends eill be friends Janis Joplin-ball and chain Jeff Buckley-eternal life king crimson-epitaph להקת\אמן השבוע:Doors אלבום השבוע:The Doors אדם שעשה לכם את השבוע:לא יודעת משהו טוב שקרה השבוע:כלום משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע:פיצה משהו חדש השבוע?:חולצה של ווישמאסטר ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:Music is your only friend until the end. ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] לינק/אתר השבוע:תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:מגרש ביתי,גיבורים,שרק 3 סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:.. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:... משהו שאתם מקווים שיקרה:... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:.. שיר שפתחתם איתו את השבוע:... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

למעלה