סופ"ש קסום

איטליה הייתה מדהימה

שיר השבוע של נייטוויש: אין שיר השבוע כללי: MIKA - LOVE TODAY להקת\אמן השבוע: MIKA אלבום השבוע: beyond twilight - section x אדם שעשה לכם את השבוע: אהובתי
משהו טוב שקרה השבוע: איטליה:) משהו רע שקרה השבוע: הממ מאכל השבוע: גלידה איטלקית, פיצה איטלקית, מאפים איטלקיים, הכל שם טעים! משהו חדש השבוע?: עוד מעט חצי שנה:O ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: 'everybody is gonna love today' ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] 'אני אוהבת אותך
' לינק/אתר השבוע: המ סרט/סדרה/ספר השבוע: אבולוציה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: איטליה? תמונה שעשתה את השבוע: עזבו אותכם (למרות שיש מלא.) שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: חצי שנה. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא יודע. משהו שאתם מקווים שיקרה: יהיה טוב. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: המוות. (זה חזר!) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: המוות חזר!!! שבוע נחמד לכולם..ובהצלחה במועדי ב'... במועדי.. מה?

אין לך שמץ של מושג, יאללה, אנשים תקראו->

זוגות - טוסו לונציה, או בכלל לצפון איטליה, מילאן, אגם לגאנו או קומו (שניהם), זה יכול רק להוסיף לקשר - אין מקום מדהים מזה. (אולי יש, אבל אני לא הייתי שם
)

mary06

New member
../images/Emo176.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: PATO,DSC שיר השבוע כללי:מממממ מלא: EVERGREY-MADNESS CAUGHT ANOTHER VICTIM, EPICA-SOLITARY GROUND/FEINT ACOUSTIC DELAIN-THE GATHERING וכל האלבום.. AIC-REAL THING, ROTEEN APPLE להקת\אמן השבוע:אוורגריי, דיליין אלבום השבוע: Evergrey - Recreation Day Delain - Lucidity אדם שעשה לכם את השבוע: חברה ^^ משהו טוב שקרה השבוע: תא עם חברה, סיימתי עם פיזיקקקקהההה, עשיתי היום ריצה!! מקווה שאצליח להמשיך עם זה :) אה וכנס מתגייסים עם מופע קומי של שלום אסייג, חוץ מהפרחות והערסים שעירי כה נודעת בהם, היה טוב :) משהו רע שקרה השבוע: לא נראה לי שהיה..היה עצוב במסיבת סיום כיתתית ): מאכל השבוע: פיצה משהו חדש השבוע?: ממ אין ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: כלשהו.. ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] לא זוכרת /: לינק/אתר השבוע: פורום נייט ואליס, חח האתר של הדרן, יוטיוב.. סרט/סדרה/ספר השבוע: מסכים!!! גאוני! ומעודדות צמודות הכל או כלום (השלישי) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם מתמטיקה ובכך לחתום את 12 שנות לימודיי :) ריאיון עבודה ^^ משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: כרגע אין.. משהו שאתם מקווים שיקרה: להצליח בריאיון אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ליז..אבל היא בחול ): שיר שפתחתם איתו את השבוע: אבל השבוע נפתח מחר../: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שבוע נעים וקריר

Shusho

New member
לה לה לה לה להההההההההההההההההההההההההללללללל

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: המשורר והמטוטלת P: שיר השבוע כללי: becoming insane של אינפקטד להקת\אמן השבוע: חחחחחחחחחחחחחחח סקאזי
יואו באמאשכם פתחו יוטיוב חפשו גואה, שעה אפשר לבזבז בלבהות באנשים מסטולים תחת רוקדים עם רמיקסים של סקאזי אלבום השבוע: זה לא אלבום, אלא דיסק שצרבו עליו שירים לכנסניפי של נלנ לפני שנתיים... יש שם כמה שירים גאוניים אדם שעשה לכם את השבוע: סווטי משהו טוב שקרה השבוע: לצערי זה לא ממש לפה :) משהו רע שקרה השבוע: כמה קצרים בתקשורת עם אנשים מאכל השבוע: ח פיתה עם חומוס משהו חדש השבוע?: פלאפון חדש? אגב יש מספר חדש כמובן. המס' הישן עובד וקיים, אבל הוא לא יבוא איתי לטירונות ואני לא יודעת אם גם אח"כ, בקיצור תתקשרו/שלחו הודעה במסנג'ר ותקבלו מס' דנדש ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: לא בא לי על זה ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] אני אוהב אותך! לינק/אתר השבוע: www.deviantart.com סרט/סדרה/ספר השבוע: גיבורים סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: השבוע האחרון לאזרחות!!!
תמונה שעשתה את השבוע: שמרתי מליון שטויות המחשב, שניה אני אחפש משהו. אוקיי מצאתי. מוקדש לכל מי שיעשה מועד ב' במתימטיקה השבוע
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: הממ ביום שני אמור להיות כיף, חברה שלא ראיתי הרבה זמן באה ואחכ כנראה נתנחל כמה אנשים ונעשה ספיישל.. לא ברור איזה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לגיוס :\ משהו שאתם מקווים שיקרה: שהבקום יתפוצץ יום לפני?. אה ואבא שלי רוצה להפגש לפני הגיוס ולא ממש בא לי אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: הרבה אנשים למען האמת! אני מקווה שיצא לפועל שיר שפתחתם איתו את השבוע: השבוע מתחיל מחר!! בכלל, אני לא מבינה למה מעלים את השאלון הזה היום ולא מחר אם זה גם על השבוע הבא... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: נה, דחפתי הכל לתוך השאלות

mary06

New member
../images/Emo24.gif

שיהיה לך שירות קל, לאן את מתגייסת? אוה והתמונה גאונית

Shusho

New member
בשבילך עוד אחת משעשעת :)

תודה, ואני מתגייסת לכלל"צ... איזה כיף :|

danduuu

New member
../images/Emo201.gifיהיה טוב בובה ../images/Emo4.gif

והתמונה
!!!!!!!!!!!!!

danduuu

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ענק!! ענק!!! ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך שמים לב שזה אמריקאים
וואי 3 התמונות הרגו אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

What goes around will come around...

שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי P: שיר השבוע כללי: קשה כל כך להחליט XS להקת\אמן השבוע:
EPICA
אלבום השבוע: Chasing the Dragon אדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד משהו טוב שקרה השבוע: שמעתי את האלבום של אפיקה. משהו רע שקרה השבוע: הרבה מידי אוכל
מאכל השבוע: אוכל
משהו חדש השבוע?: שום דבר לא חדש. ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: מה אני יודעת ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] "ממממממממ?" "ממממממ?" לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: תמונה שעשתה את השבוע:פאק.
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמממ...ללמוד לתיאוריה קצת P: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה: שאלמד לתיאוריה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חברות. שיר שפתחתם איתו את השבוע: Menace of Vanity
של עפיקה דההה סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: פאק איט. תראו את התמונה.

שבוע קסומי^^

במיוחד כשאני מצותת לעלומה
ויש בריטים שמחפשים יין
שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש:אווה,משום מה
שיר השבוע כללי:גבולות של אהוד בנאי להקת\אמן השבוע:rhcp
'בגלל לייב ארת'
פעם ראשונה שראיתי הופעה שלהם שהם היו כמעט לגמרי לבושים
אלבום השבוע:ווישמסטר עם עלומה בצליל
אדם שעשה לכם את השבוע:עלומה
,ענברי
משהו טוב שקרה השבוע:עבודה הייתה כיפית נורא,נסעתי עם עלומה,והיינו בצליל כמעט 45 דקות
משהו רע שקרה השבוע:דכאון,ילדים בכיתה ב' שקוראים אחד לשני הומו מזויין
. מאכל השבוע:סנדוויץ' של ארומה,ואייס קפה
משהו חדש השבוע?:לא הרבה,200 שקל
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:In the meadow of sinful thoughts Every flower's a perfect one ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] של ענברי
|ענבר על פורום אופנה,שרשור פאקצתי להפליא,כתמיד| זה כמו תאונת דרכים,מזוויע אבל את לא רוצה להוריד מזה את העיניים
לינק/אתר השבוע:יוטיוב סרט/סדרה/ספר השבוע:האנטומיה של גריי
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:עלומה מרטשת הרכבים
תמונה שעשתה את השבוע:אין שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:הפגנה ברביעי. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:מבחן קבלה חוזר,אין לי עבודה עוד פעם. משהו שאתם מקווים שיקרה:שאני אסע להפגנה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:עלומה,ענבר(לא מהפורום),ונגה שיר שפתחתם איתו את השבוע:hey threre delilala,plain white t's,מהאייפוד של אח שלי,והתאהבתי בצ'יזיות שלו. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אני מפחדת להכשל במבחן קבלה,ואני די בפאניקה ממנו
שבוע נחמד לכולם..ובהצלחה במועדי ב'...

lacrimosa girl

New member
בריטים!!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

|בריטי אימו|: ~אחרי שהבאתי לו בקבוק של מיץ ענבים לפי בקשתו~ |בריטי אימו|:thats not wine. |אני|: I know. והאימו צוחק בפרצופי!
אוהבת אותך גם (=

למעלה