סופ"ש קסום

The Fantasy

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייט: שיר השבוע כללי: אלבום השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: ציטוט השבוע כללי: קליפ היוטוב השבועי: תמונת השבוע: מה שומע/ת עכשיו?: שבוע מעולה לכולם

The Fantasy

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייט:OTHAFA שיר השבוע כללי: הו המון
האלבומים השבועיים יספיקו
אלבום השבוע: Within Temptaion-Mother Earth Epica-The Divine Conspiracy Aiden-Conviction דבר טוב שקרה השבוע: ארומה עם קשת
,עיר הנוער, סופרלנד. דבר רע שקרה השבוע: המ לא נראה לי שהיה משהו רציני. דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: לא יודעת
ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: החתימה שלי תספיק P: ציטוט השבוע כללי: המ קליפ היוטוב השבועי: וואן לאב של איידן. ונוור אינאף של אפיקה. תמונת השבוע:אקראית
יש כ"כ הרבה תמונות שעשו את השבוע הזה
מה שומע/ת עכשיו?: את כל האלבום של אפיקה.

Liquid Dreams

New member
סופ"ש נעים לכולם :]

שיר השבוע של נייט: האמת שאין אחד ספציפי. רוב השבוע שמעתי שאפל של כמה להקות ונייט היו שם הרבה
שיר השבוע כללי: כנ"ל אלבום השבוע: Lovelorn של ליבז אייז, כי שמעת יאותו באוטו עם אימא
דבר טוב שקרה השבוע: פגישת מחנכת :] דבר רע שקרה השבוע: פנינה מתה דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: בי"ס, סוף סוף
ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: Is it a dream? All the ones I loved calling out my name ציטוט השבוע כללי: "מאיה, תביאי את העפיפונים, אה, מלפפונים
" XD אימאשלי ++ קליפ היוטוב השבועי: אין תמונת השבוע: הוי, בהחלט בהחלט
מה שומע/ת עכשיו?: שיר פתיחה של דוקטור הו? XD יו התוכנית הזאת מעצבנת אותי.

סנעיר

New member
דרושה כותרת-צומי מקורית

שיר השבוע של נייט: The Poet And The Pendulum- כבש אותי בסערה שיר השבוע כללי: "הקיץ בא" של רונית רסטה. ככה זה כשמשרתים עם תצפיתניות. אלבום השבוע: אני לא מאלה שזה משתנה אצלם על בסיס שבועי, ככה ש...דארקפאשןפליי דבר טוב שקרה השבוע: הצלחתי לחמוק מסגירת שבת באמצעים מתוחכמים שאת זהותם לא אוכל לחשוף. ["זה קיץ למען השם! מה אתם צריכים פה חזאי?!"] דבר רע שקרה השבוע: שכחתי לקחת גרביים ובוקסרים לצבא. יש לי קטע כזה, שמאחר ואני יודע שאני אשכח לקחת משהו מאוד חשוב, אני זוכר לקחת ת'דברים שכולם שוכחים אבל שוכח לקחת דברים בסיסיים, ככה שמצאתי את עצמי מקבץ פעם אחר פעם בוקסרים וגרביים שלא בטוח שזו הייתה הפעם הראשונה שמשתמשים בהם השבוע. עזרו לאליאור הצעיר למצוא באיזו מחלה הוא נדבק. דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: אני מצפה שהשבוע הקרוב יהיה בדיוק כמו השבוע שלפניו, שהיה בדיוק כמו השבוע שלפני כן, שגם הוא היה...... ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: גם ספרים שכחתי לקחת, דרך-אגב. ציטוט השבוע כללי: עזבו'תכם, לא זוכר כלום כרגע. קליפ היוטוב השבועי: איזה יוטיוב
תמונת השבוע: התמונה שיש לי בחוגר. מה שומע/ת עכשיו?: חזרו לשאלה הראשונה.

10th Man Down

New member
../images/Emo160.gif

שיר השבוע של נייט: Sahara
! שיר השבוע כללי: The Darkness-I Believe In A Thing Called Love דבר טוב שקרה השבוע: הכרתי אחלה אנשים :) דבר רע שקרה השבוע: היה ממש, אבל ממש קל לעצבן אותי. אה, ולא הצלחתי לישון בכלל לפני 6 בבוקר :X דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע:
! ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: אין לי כוח
ציטוט השבוע כללי: לא זוכר
קליפ היוטוב השבועי: המ, המתיחה הזו ששמתי לפני כמה ימים, תחפשו לבד
תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה
מה שומע/ת עכשיו?: את המזגן עושה רעשים מטרידים.

Amir Noy

New member
טוב P:

שיר השבוע של נייט: אממ....Passion and the Opera ואמ... She Is My Sin ו- Sacrament of Wilderness שיר השבוע כללי: אממ....כל האלבום Lucidity של Delain ואמ... אלבום השבוע: Lucidity של Delain אמממ... Brave New World של איירון מיידן.. ואממ..ריד דה לייטנינג של מטאליקה P: דבר טוב שקרה השבוע: אממ...פגשתי יום ראשון ידידה בתל אביב D: דבר רע שקרה השבוע: חוזרים ללימודים ועדין לא התחלתי שיעורים XDD דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: לא מצפים - לימודים :/ ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: אממ....כל השיר Pristine של Delain D::::: ציטוט השבוע כללי: אין קליפ היוטוב השבועי: אין תמונת השבוע: אין P: מה שומע/ת עכשיו?: Frozen של Delain

chyio

New member
../images/Emo34.gif

שיר השבוע של נייט: אמרנת' שיר השבוע כללי: פאלינג אגאין- לאקונה אלבום השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי את הדר ועלע דבר רע שקרה השבוע: מצאתי נוצה בתוך הנקנקייה -.- דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: אני לא מצפה שזוהר תטוס!!!! ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: אין ציטוט השבוע כללי: אוווו D:: "אבא שלי בר כזה חמוד ואמר שיש לי חום" ++ קליפ היוטוב השבועי: אין תמונת השבוע: אין מה שומע/ת עכשיו?: PH

ש נ י1

New member
אניייייי../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייט: Elvenpath שיר השבוע כללי: Dimmu Borgir - Hybrid Stigmata The Apostasy אלבום השבוע: אין דבר טוב שקרה השבוע: היה נחמד בכללי דבר רע שקרה השבוע: סתם כמה דברים מעצבנים בעבודה.... בקטנה
דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: כלום:/ ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: דייייי קליפ היוטוב השבועי: - תמונת השבוע:
מה שומע/ת עכשיו? Dreamtale - We Are One שבוע טוב!

blacknwhite

New member
ייאי, סופ"ש בבית../images/Emo9.gif

סופ"ש הבא, אגב, אני לא פה... אני חוזרת אמצע השבוע שאחרי, בראש השנה. ורק שתדעו, מכיוון שהיו לי 3 ימים עמוסים! זה הולך להיות חופר
שיר השבוע של נייט: סליפינג סאן!!!!!
יום רביעי בלילה, בגלל שהיה חם ממש והייתי נורא לחוצה וזה היה לילה ראשון והמיטה היתה מוזרה כזאת, הרגשתי נורא ערה ולא הצלחתי להרדם בכלל- איזה 3 שעות... שבהן בכיתי קצת, נרגעתי קצת, ניסיתי להרדם קצת, ישבתי על החלון קצת וכו'... ואז שמעתי פעמיים ברצף את סליפינג סאן.... ופוף! ישר נרדמתי. אני סוגדת לשיר הזה
שיר השבוע כללי: סליפינג סאן
סתם, see me in shadow של דיליין. הגעתי למסקנה שיש לי קשר עמוק איתו אלבום השבוע: lucidity- delain דבר טוב שקרה השבוע: החלק המשעשע זה שאני לא זוכרת כמעט את יום ראשון-שלישי עכשיו
היה מלא דברים בימים האחרונים... אני עם הבנות שרציתי להיות איתן בחדר, החדר שלנו יפה ממש, הבנות בחדר הצמוד חמודות, הכיתה טובה, המחנך טוב, ביליתי ממש טוב, השכבה טובה, ו... אני בהקבצה הכי גבוהה במת' ומחשבים. ו, חזרתי הביתה קצת
דבר רע שקרה השבוע: אני בהקבצה הכי גבוהה במת' ומחשבים. אני כזה בנאדם דפוק... ישר נלחצת ממש מזה ששיבצו אותי גבוה מדי\= זה ממש מלחיץ\= אה, והמדריכה שלי שהיא צנון לחלוטין, נטולת טיפה חוש הומור, ובאופן כללי מייבשת למוות. היא הקריאה לנו את כל התקנון מילה במילה! חשבתי שאני מתה
אבל אם היא תפתח במשך השנה היא תהיה טובה כי תכל'ס היא חמודה דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: פנימיה:S (גם מצפה וגם לא מצפה) ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: כל הבית הראשון של שיר השבוע כללי
ציטוט השבוע כללי: אוהו... היו כמה טוביםP: מתוך התקנון (לפי הזכרון שלי, בערך כזה): "אסור להמצא במיטה של אחרים בכל שעות היממה" פרשנות של המדריכה של י'1: "נו, להמצא *אופקית*" פרשנות של המדריכה שלי (י'2): לא קיימת. אוף איתה. פרשנות של המדריך המעולה של י'3: "זה נכון, אסור לשכב. רק בהשגחת מדריך.". ... כן, זה היה הפאנץ' ליין
ועוד... מישהו מהשכבה: "לפעמים מי שצוחק אחרון פשוט קולט לאט"
המדריכה שלי: "טוב אז לגבי חיות מחמד- אסור. אבל, דגים ועציצים...." WTF?! כן, אני אגדל עציץ ושמו שוקי\= קליפ היוטוב השבועי: למי היה זמן ליוטיוב?P: תמונת השבוע: אין מה שומע/ת עכשיו?: day for ghosts- delain

blacknwhite

New member
הו, וכמובן, שכחתי פרט חשוב וחיוני!:O

המנהלת שלנו היא סולנית לשעבר בלהקת צה"ל XDDDDD זה ממש מצחיק אותי
היא כברכ איימה שהיא תשיר "לנו ואיתנו" ואני ממש מוטרדת מזה o_O

blacknwhite

New member
ועוד דבר חשוב! אבל הפעם באמת...וכן, אני יודעת

שזה טפשי להגיב לעצמי ככה, אני פשוט שוכחת דברים כל הזמן
בגלל שאתמול בצהריים הייתי די מדוכאת לאיזה שעה-שעתיים כולם כל הזמן שאלו אותי מה קרה וזה, וחבר קנה לי שוקולד כדי לגרום להרגיש יותר טוב
איזה חמוד

blacknwhite

New member
ועוד דבר אחרון אחרון שאני נורא רוצה לשתף../images/Emo9.gif

אנשים מהכיתה שלי כ"כ מתוקים!
הייתי עכשיו ב"מסיבת הפרידה" וכולם חיבקו אותי מלא והיו נאומים מאולתרים כאלה
ויש לי מלא מתנות
יש לי לוכד חלומות, קערית כזאת קטנה מפימו (ממש יפה!
) שחברה שלי הכינה (ילדה מוכשרת!) ושעון חול כזה שועד הכיתה קנה
ומין קרטון עם קולאז' כזה של תמונות שלי עם אנשים וזה כ"כ חמוד!!
אני אוהבת אותם
אני ממש אתגעגע

lacrimosa girl

New member
איזו מותק את/tapuzforum/images/emo23.gifגאונה שלי[:

מגיע לך!ואני מקוה שיהיה לך טוב and you would get used to that... And its really unneccery to mention that im really jealous at you, right?/tapuzforum/images/emo3.gif i love you honey *hug*

למעלה