ייאי, סופ"ש בבית../images/Emo9.gif
סופ"ש הבא, אגב, אני לא פה... אני חוזרת אמצע השבוע שאחרי, בראש השנה. ורק שתדעו, מכיוון שהיו לי 3 ימים עמוסים! זה הולך להיות חופר
שיר השבוע של נייט: סליפינג סאן!!!!!
יום רביעי בלילה, בגלל שהיה חם ממש והייתי נורא לחוצה וזה היה לילה ראשון והמיטה היתה מוזרה כזאת, הרגשתי נורא ערה ולא הצלחתי להרדם בכלל- איזה 3 שעות... שבהן בכיתי קצת, נרגעתי קצת, ניסיתי להרדם קצת, ישבתי על החלון קצת וכו'... ואז שמעתי פעמיים ברצף את סליפינג סאן.... ופוף! ישר נרדמתי. אני סוגדת לשיר הזה
שיר השבוע כללי: סליפינג סאן
סתם, see me in shadow של דיליין. הגעתי למסקנה שיש לי קשר עמוק איתו אלבום השבוע: lucidity- delain דבר טוב שקרה השבוע: החלק המשעשע זה שאני לא זוכרת כמעט את יום ראשון-שלישי עכשיו
היה מלא דברים בימים האחרונים... אני עם הבנות שרציתי להיות איתן בחדר, החדר שלנו יפה ממש, הבנות בחדר הצמוד חמודות, הכיתה טובה, המחנך טוב, ביליתי ממש טוב, השכבה טובה, ו... אני בהקבצה הכי גבוהה במת' ומחשבים. ו, חזרתי הביתה קצת
דבר רע שקרה השבוע: אני בהקבצה הכי גבוהה במת' ומחשבים. אני כזה בנאדם דפוק... ישר נלחצת ממש מזה ששיבצו אותי גבוה מדי\= זה ממש מלחיץ\= אה, והמדריכה שלי שהיא צנון לחלוטין, נטולת טיפה חוש הומור, ובאופן כללי מייבשת למוות. היא הקריאה לנו את כל התקנון מילה במילה! חשבתי שאני מתה
אבל אם היא תפתח במשך השנה היא תהיה טובה כי תכל'ס היא חמודה דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: פנימיה:S (גם מצפה וגם לא מצפה) ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: כל הבית הראשון של שיר השבוע כללי
ציטוט השבוע כללי: אוהו... היו כמה טוביםP: מתוך התקנון (לפי הזכרון שלי, בערך כזה): "אסור להמצא במיטה של אחרים בכל שעות היממה" פרשנות של המדריכה של י'1: "נו, להמצא *אופקית*" פרשנות של המדריכה שלי (י'2): לא קיימת. אוף איתה. פרשנות של המדריך המעולה של י'3: "זה נכון, אסור לשכב.
רק בהשגחת מדריך.". ... כן, זה היה הפאנץ' ליין
ועוד... מישהו מהשכבה: "לפעמים מי שצוחק אחרון פשוט קולט לאט"
המדריכה שלי: "טוב אז לגבי חיות מחמד- אסור. אבל, דגים ועציצים...." WTF?! כן, אני אגדל עציץ ושמו שוקי\= קליפ היוטוב השבועי: למי היה זמן ליוטיוב?P: תמונת השבוע: אין מה שומע/ת עכשיו?: day for ghosts- delain