סופ"ש קסום

TheImpactBoy

New member
סופש מגעיל ../images/Emo10.gif

שיר השבוע של נייט: TFT שיר השבוע כללי: אופת' -הרבסט אלבום השבוע: אופת'- הכללל דבר טוב שקרה השבוע: אין דבר רע שקרה השבוע: נפרדתי מחברה שלי
דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: מממ טסט? ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: אני קורא את המחזה "ביקור הגברת הזקנה" ויש שם ציטוט משעשע מפי הגברת: המורה למוסיקה: "יורשה נא לי לכבדך בשיר-עם פשוט, בביצוע המקהלה המעורבת ומועדון הנוער?" הגברת: "קדימה, נשמע את שיר-העם הפשוט שלך." *הלהקה מתחילה לשיר בחגיגיות, אך באותו רגע מגיעה משמאל רכבת והורסת את כל הזימרה עם שאונה* הגברת: "שרתם יפה מאוד. בעיקר הבאס הבלונדיני, הקיצוני משמאל, עם הפיקה הגדולה בצוואר, הוא היה לא-רגיל." *העיר משותקת לרגע אך ממשיכה הלאה...* ציטוט השבוע כללי: :\ קליפ היוטוב השבועי: אין תמונת השבוע: מה שומע/ת עכשיו?: Children of the Damned של איירון מיידן

The Cat Woman

New member
הרבסט שיר ענקקקק!!!! אבל גם מדכא ../images/Emo10.gif

בקשר לחברה- אין לי הרבה מה להגיד חוץ מ
, הכל קורה לטובה... לך תדע לאן דברים יתגלגלו, אולי בכלל תחזרו מחר. אי אפשר לדעת. ולעניין אחר- אין לך רישיון?!?! WTF?? מה אתה שווה?
סתם... בהצלחה!!!

lacrimosa girl

New member
=/תרגיש טוב/tapuzforum/images/emo201.gif

זה בטח די מבאס,אבל כמו שענבר said- maybe its for good.

היויו

New member
וואי!! מיידן!! אלבום ענק ,בכלל...

באשקרה החזרת אותי לתיכון, שזה היה לפני שנות אור...

The Fantasy

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

תרגיש טוב
i'm here if you wanna talk... ובהצלחה בטסט!

Shusho

New member
a buzz into my brain that makes me mad

שיר השבוע של נייט: וישמאסטר שיר השבוע כללי: אוישיותר מדי אלבום השבוע: ח כל הדיסקוגרפיה של לאקונה קויל דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בחד"כ :] דבר רע שקרה השבוע: גיליתי שאני לא אצא מהיחידת מעבר בקרוב דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: מקווה לצאת לתפקיד שלי כבר... ללכת לחד"כ, ועוד כמה דברים קליפ היוטוב השבועי: http://www.youtube.com/watch?v=8h5cEgPN7Sk תמונת השבוע: הממ "The Temptation of Saint Anthony", דאלי. הוא עושה לי חשק להיות אוצרת תערוכות... מה שומע/ת עכשיו?:When a dead man walks של לאקונה קויל

The Cat Woman

New member
דאלי? סוג של פסיכופט...

הייתי באיזה מוזיאון שלו בפריז. חוויה... אממ... הזויה.

פסיכוטי**

פסיכוזה = ניתוק מהמציאות. פסיכופתיה = הפרעה נפשית שגורמת לכך שהאדם לא יכול לחוש כל אפתיה או יסוריי מצפון ולכן הוא מתנהג בצורה חסרת התחשבות, ובמצבים קיצוניים גם לרצוח אנשים בלי לחשוב פעמיים. אני? מושפעת מהשיעורים באוניברסיטה? מה פתאום

Shusho

New member
תיקנת אותה סתם, כי

דאלי היה פסיכופט, בנוסף לפסיכוטי... הוא באמת לא שפוי (ולא מחובר למציאות), אחד האנשים הכי אנוכיים וself centered ששמעתי עליהם (לדוגמא: כל הדעות הפוליטיות שלו משתנות במצבו האישי - אם הוא תומך במשהו אחד למחרת הוא יתמוך במשהו אחר כי בא לו, פחות או יותר. מה שיותר משתלם לו... בלי מצפון אישי) אי פעם, אבל הוא גם מאוד מאוד מעורר השראה...

הייתי בטוחה שהיא התכוונה לפסיכוטי כי זה מושג

שיש בילבול איתו כל הזמן 99% מהפעמים שמשתמשים פה במושג פסיכופט הוא לא נכון, אפילו לא באופן חלקי. להתחיל לתקן את כולם זה דיי מיותר, אבל בדיוק קראתי קצת על זה באותו רגע אז התחשק לי לתקן

למעלה