סופ"ש קסום

LadySilkworm

New member
כנראה שנוכל להיפגש, כי הסתכלתי טוב

ואני מסיימת בשתיים.. אל תדאגי, נדבר. ואני אאסוף אותך, ונלך לתו השמיני.

אלאנקה

New member
אממ

שיר השבוע של נייט: אין שיר השבוע כללי: Epica-feint אלבום השבוע:Draconian-The Burning Halo Epica-The Phantom Agony דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה
דבר רע שקרה השבוע: אין דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: יומולדת
ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: אין.. ציטוט השבוע כללי: אח שלי בצבא, ובתור הכנה הכניסו אותם לאוהל מאל בגז כימי ואמרו לו תשיר "לדוד משה היה חווה", אח שלי: "לדוד משה היה חווה..." מפקדים: "נו, תמשיך!!" אח שלי: "לדוד משה הייתה חווה.. אני לא יודע את ההמשך!! לדוד משה הייתה חווה, לדוד משה הייתה חווה, לדוד משה הייתה חווה.." קליפ היוטוב השבועי: http://youtube.com/watch?v=W7IxliAPjAk תמונת השבוע: אין מה שומע/ת עכשיו?: Distorted - Is It The Wind

לימודים../images/Emo12.gif

[נכון שכבר התחלתי שבוע שעבר,אבל לימודי
] שיר השבוע של נייט: סליפינג סאן
בדרך חזרה מבצפר,בים הראשון,כשחיכיתי מלא זמן לאוטובוס,והייתי ממש מותשת והייתה לי הרגשה מוזרה-עצובה כזאת,שמעתי את זה באמפי,וזה פשוט שיפר לי את ההרגשה נורא
שיר השבוע כללי:כנ"ל. אלבום השבוע:אושנבורן
דבר טוב שקרה השבוע:הכרתי בנות חמודות נורא, בצפר נחמד, אני לא לומדת בבצפר הקודם יותר
,ונסעתי עם חברות לארומה דבר רע שקרה השבוע:אוטובוסים של אגד,שעות שינה מעטות להפליא,ואני מותשת. דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע:תאטרון
,להפגש עם בנות מהכיתה ולהרגיש שייכת
ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]:אין לי כרגע,עייפה מדי. ציטוט השבוע כללי:כנ"ל קליפ היוטוב השבועי:לא נכנסתי ליוטיוב בכלל השבוע. תמונת השבוע:אין,כרגיל
מה שומע/ת עכשיו?:מאוורר
שבוע מעולה לכולם
,ובהצלחה בלימודים,למי שזה תקף עבורו
.

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייט:אמארנת' שיר השבוע כללי:יש הרבה
אלבום השבוע:דארק פאשן פליי דבר טוב שקרה השבוע:הממ אין ממש. דבר רע שקרה השבוע:יש הרבה>< דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע:כלום. ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]:אין ציטוט השבוע כללי:היו הרבה,אבל אני לא זוכרת
קליפ היוטוב השבועי:אין תמונת השבוע:אין מה שומע/ת עכשיו?:Symphony X-The Relic שיהיה לכולם שבוע מגניב!:)

tbents

New member
שבוע נפלאי:)

שיר השבוע של נייט: דה איילנדר שיר השבוע כללי: וואווו, לא יודעת, שמעתי כל כך הרבה מוזיקה השבוע!!!! הרבה יותר מתמיד, שזה מוזר! אלבום השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: היה לי אקשלי שבוע של 24/6 מוזיקה! אני תמיד עם מוזיקה כל הזמן, אבל לוד'ת, השבוע היה משו מיוחד דבר רע שקרה השבוע: רבתי עם ההורים שלי? =\ דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: שבוע ראשון של בצפר, שלומדים ממש >< מתחילים עם 3 שעות ספרות
ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: ציטוט השבוע כללי: סתם מקרה מצחיק- הייתה לי שבת בבצפר, וחברה שלי ואני רבנו כזה בצחוק. שפכתי עליה מלח והיא החזירה לי ואז היא אמרה לי:"אם מישו שואל, זה מנהג של אמריקאים כשמישו מתחתן לשפוך עליו מלח" קיצר המשנכו ומילאתי אותה במלח, ואז מישי משולחן מאחורינו כזה:"תגידי, מה את עושה לה?!?!" "אה, היא מתחתנת, וזה מנהג אמריקאי"
היה כל כךךךך מצחיק!!!! קליפ היוטוב השבועי: תמונת השבוע: לבשתי ורוד, והיה מצחיק
מה שומע/ת עכשיו?: Voices- Dream Theater

dralan

New member
ני

שיר השבוע של נייט: אין כזה שיר השבוע כללי: Draconian - The Everlasting Scar דבר טוב שקרה השבוע: הופעה! =] דבר רע שקרה השבוע: לאידע דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: שיהיה טוב ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: הליריקה של On Sunday They Will Kill The World של דראקוניין מה שומע/ת עכשיו?: כלום :p

למעלה