סופ"ש קסום

shirlapes

New member
סופה"ש נעים!

שיר השבוע של נייט: bless the child שיר השבוע כללי: fiona apple - never is a promise אלבום השבוע: the prodigy - fat of the land <- אחד משני האלבומים הכי-הכי אהובים עליי דבר טוב שקרה השבוע: תפסתי קצת צבע... עכשיו אני אוף-וויט. דבר רע שקרה השבוע: אח שלי הרס לי ת'מצב רוח + כמה ימים שאני לא מרגישה טוב דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: <נמאס לי לקטר על אותו הדבר כבר כמה שבועות> ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: (מהשיר של פיונה) "you'll say, dont fear your dreams, its easier than it seems you'll say youd never let me fall from hopes so high but never is a promise and you cant afford to lie" ...פשוט שיר יפה. ציטוט השבוע כללי: שיחת מסנג'ר-שיעמום טיפוסית: הוא: אל תזלזלי, לא כל משחקי הפעולה הם קאונטר-סטרייק! חוץ מזה שיש רגעם קלאסיים גם בהם שנחקקים בזכרון. אני מעלה גיחוך קטן ולא ממש קונה את זה. קליפ היוטוב השבועי: חתולונים http://www.youtube.com/watch?v=1-d1DiNcVIU תמונת השבוע: וגאאאאאס!
(אמא צילמה) מה שומע/ת עכשיו?: smack my bitch up...

The Cat Woman

New member
עוד סופ"ש...

שיר השבוע של נייט: וונדרלאסט שיר השבוע כללי: בטח משהו של אורפנד... דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי את בת-הדוד החדשה שלי היום
והיא כ"כ נסיכה פיצית, קסומה ומדהימה!!! דבר רע שקרה השבוע: חיי הריקים מתוכן כנראה... דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: הרבה משמרות, בשישי נוסעת לאילת לבר-מצווה של בנדוד... וזהו. ציטוט השבוע כללי: "תגידי, מה זה הקבבוני אנטריקוט?" "אלו קבבים שעשויים מנתח אנטריקוט..." O_ס (כאילו דה!) "ורגע.. מה זה ספגטי פרגיות?" "ספגטי... עם פרגיות."
"אוקי, ומה זה הום פרייז? ועם איזה תבלינים בא התפו"א האפוי? ותסבירי לי בבקשה גם מה ההבדל בין סלט ירוק לסלט מתובל...?" (כוסעמק, אולי תזמיני כבר יא בת של ממותה חולת שחפת!!!) *לוקחת שאיפה עמוקה של חמצן* "הום פרייז= קוביות תפו"א מטוגנות שהוקפצו ברוטב צ'ילי מתוק ורצועות דקות של גמבה ובצל. התפו"א האפוי מגיע כשהו פתוח לחצי בתיבול קל מאוד, מלח גס וקצת תבלינים- לא משהו יוצא דופן. הסלט ירוק כשמו כן הוא- סלט עם עלים ירוקים- בייבי וחסות, עגבניות שרי ובצל סגול עם רוטב ויניגרט, הסלט המתובל הוא סלט שתובל קלות במלח, שמן זית ולימון, הוא על בסיס כרוב לבן וכרוב סגול ומכיל גם כרפס וגזר מגורד..." *נושמת שוב...* גאד, אני לא מאמינה שהייתה לי סבלנות בשביל הבחורה הזאת...
מה שומע/ת עכשיו?: harvest של אופת'... כי אביעד עשה לי חשק

lacrimosa girl

New member
XD האנשים האלו איומים

``זה בשר חלק?````יש בזה זיתים?`` וכו` once soneone ask me to recommend him, i offerd him 3 diffrents types of meat... And i just said ``the vegeterian pie :p`` and he stared at me like im crazy or something O_O

The Cat Woman

New member
וציטוט מאתמול שהרגע נזכרתי בו...../images/Emo6.gif

*אני רוקדת באמצע איזה חניה שכוחת אל לצלילי MUSE הבוקעים מן הרכב* דייב: "אז אולי נצא לתימורים?" יובל: "אין בעיה, בתנאי שאתה קודם עושה לי טוויסטר בטבור עם הלשון ואז מפליק לי בפטמה עם הביצה השמאלית" דייב: O_x אני:
איזה דפוקים

../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייט:Gothic Santuary שיר השבוע כללי: לא היה אלבום השבוע: -- דבר טוב שקרה השבוע: הקורס- היה נורא מצחיק דבר רע שקרה השבוע: אחותי החליטה להרוס את המחשב דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: מצפה שלא ילכו עם התלבושת חח ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: אין ציטוט השבוע כללי: -- קליפ היוטוב השבועי: לא היה
תמונת השבוע: לא צריך מה שומע/ת עכשיו?: Wishmaster

rock11111

New member
....

שיר השבוע של נייט: over the hills and far away שיר השבוע כללי: cradle of filth - her ghost in the fog אלבום השבוע: ONCE דבר טוב שקרה השבוע: חולצה חדשה של נייטוויש. דבר רע שקרה השבוע: אח שלי חזר לבסיס >< דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: שיגידו שיש שביתה מחר
ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: אמאמ אין . ציטוט השבוע כללי: -- קליפ היוטוב השבועי: לא ראיתי . תמונת השבוע: אינלי כוח לעלות -.- מה שומע/ת עכשיו?: beauty and the beast של נייטוויש כמובן :)

דיכאון סוף החופש...

שיר השבוע של נייט: Two for Tragedy. שיר השבוע כללי: כל מיני של PT. אלבום השבוע: PT - Deadwing. דבר טוב שקרה השבוע: על האש עם החברים, היה בנזונה לחגוג את סוף החופש. דבר רע שקרה השבוע: בדיקות :/ דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: לא רוצה בצפר ולא רוצה בדיקות. ציטוט השבוע כללי: היום בחזרות היו כמה ממש מצחיקים, "היום מפוחית מחר?" (מישהי שכחה איזה "בשביל" באמצע). מה שומע/ת עכשיו?: Dido - Hunter.

LadySilkworm

New member
חזרתי מהצפון, וופי.

לא שזה משנה למישהו, אניוואי: שיר השבוע של נייט: אמרנת', סבנ דייז שיר השבוע כללי: the cross- within temptation mika- love today אלבום השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: הסתפרתי.. היה הכי כיף שבעולם בצפון, כ"כ נהניתי ונגמר. דבר רע שקרה השבוע: נגמר. דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: יומולדת. לא מצפה לה. שאנשים יבואו ויגידו לי מזל טוב כאילו שבאמת אכפת להם, שבטח אני גם ככה לא אקבל את המתנה שאני רוצה בגלל שזאת הופעה בת"א, ובטח בגלל שאני מסיימת ללמוד מאוחר ואני אהיה עייפה. ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: ציטוט השבוע כללי: קליפ היוטוב השבועי: תמונת השבוע: מה שומע/ת עכשיו?:

blacknwhite

New member
בטח שאכפת!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

את מסיימת מאוחר דווקא ביום הזה? אבל, אבל, אבל... אני מסיימת באיזה 1!!!
ואני צריכה לחזור רק בחמש וחצי למחשבים... חשבתי שאני אוכל לראות אותך
אני רוצה שירה
דברי איתי, טוב?
תשלחי SMS... תגידי מתי את יכולה... תאספי אותי מפנימיה ונקפוץ למלחה?

למעלה