סופ"ש קסום!!

LadySilkworm

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום!!../images/Emo203.gif

זוכרים שדנה[
] העבירה לי את הפינה? P: [סורי שזה קצת לפני שיום כיפור יצא רשמית]. שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: המלצת השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: דבר טוב/רע שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מה שומעים עכשיו?: שבוע נעים

סנעיר

New member
אצלנו יום כיפור יצא ב-18:08 ../images/Emo3.gif

דפקנו ת'תל-אביבים ב-6 דקות שלמות
למרות שזה היה יום כיפור הכי קל שזכור לי, הלכתי לישון ב-6 בבוקר וקמתי ברבע ל-6 בערב, בלי להתעורר באמצע, בלי לחלום 60 פעם שיום כיפור כבר יצא ואז להתעורר ולגלות שרק 10 בבוקר, בלי רעב ובלי צמא
רק מה, כואבות לי השפתיים מלשרוק את כל השירים בדארק פאשן פליי בלי הפסקה... שיר השבוע של נייטוויש: כל שיר מדארק פאשן פליי. פשוט אי-אפשר לבחור אחד שיר השבוע לא של נייטוויש: כל שיר מ-Unia של סונטה
אלבום השבוע: שני אלה שלמעלה :| המלצת השבוע: אוכל! סרט/סדרה/ספר השבוע: למי יש זמן לדברים האלה :| דבר טוב/רע שקרה השבוע: רע- אין, טוב- אתמול היה הערב הכי טוב שהיה לי בזמן האחרון משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני מצפה שזה יהיה עוד שבוע של כיף בנתיב העשרה- אוכל פעם ביום [וגם זה לא בטוח], הרבה חצץ בכל מקום ותצפיתניות אוהבות אדם
לא מצפה שהרמטכ"ל בכבודו ובעצמו יבוא לבסיס שלי ויודיע לי שמשחררים אותי מהצבא, ובגלל שהייתי כזה חייל טוב שולחים אותי לפינלנד על חשבון משלם המיסים. ציטוט השבוע: "הגזימה קצת עם הארוחה המפסקת, לא?"- בתגובה לילדה מעט מלאה שעברה מולנו אתמול :| תמונת השבוע: תגיע בהמשך
מה שומעים עכשיו?: את אמא שואלת אם אני רוצה טוסט. אה, ו-Amaranth, אלא מה

lacrimosa girl

New member
אז, ממ... תפסיק לשרוק!../images/Emo88.gif

או שבעצם לא, כדי שבפעם הבאה שאני אראה אותך לא תפוצץ לי את הראש עם קיידנס.

סנעיר

New member
מתנכלים לי בצבא בגלל השריקות האלה ../images/Emo7.gif

אבל אני לא יכול להפסיק
אם זה לא יהיה קיידנס זה יהיה last of the wilds, ואם לא זה אז for the heart... במקום להלחם בזה תשלימי עם זה ותזמיני שיר אהוב

סנעיר

New member
או אולי זו?

אגב, הפס הזה למטה הוא לא פאק בצילום, זו הג'יפה שהגוש-דנים נושמים כל הקיץ

סנעיר

New member
או שמא זו?

חדי הראייה יבחינו בקצה הימני של התמונה בארובת רידינג. המרחק בקו אווירי מנקודת הצילום הוא בערך 50 ק"מ.

סנעיר

New member
אשליה של דו-קיום...

רחובות אריאל מוארים בצהבהב, בירקרק מוארים בתי הכפר השכן מרדה, שהמסגד החמודיק שלו הוא הנקודה הירוקה הבולטת ביותר בכפר.

סנעיר

New member
אחרונה לפני שחוסמים אותי על הצפה

בשלב הזה כבר היה ממש קשה לראות אותו בעין בלתי...אתם יודעים. מזל שיש חשיפה ארוכה ^^

סנעיר

New member
קראו לי משועמם, קראו לי חולה נפש, קראו לי

מהמטבח כשהאוכל מוכן- אבל אני פשוט לא מסוגל להפסיק לצלם אותו
והפעם מהתיאודוליט בבסיס [מעין משקפת כזו שעוקבים איתה אחרי בלוני הליום אדומים- אל תשאלו למה הצבא צריך את זה
] תתעלמו מהכוונת השחורה- אחרי ניסיון או שניים הבנתי שאני לא אצליח לצלוף בירח מכזה מרחק.

סנעיר

New member
עוד תמונה, הפעם בלי להקטין

ואני רואה שהשרשור לא קופץ אז אני כבר אמצא לאן לדחוף את זה

סנעיר

New member
אחרונה ודיי ../images/Emo3.gif

דיי לתאאאמיד! התמונה הבאה תהיה מהירח עצמו

עשית לי את היום!!!!!!

נו טוב בעצם את הלילה!! כל כך רציתי לראות תמונה קרובה של הירח! באיזו מצלמה צילמת בכלל? O=

סנעיר

New member
../images/Emo140.gifלשירותך תמיד ../images/Emo3.gif

זה צולם דווקא עם המצלמה המעפנה יותר- Cannon PowerShot A70 זקנה ורקובה...בדיוק החודש היא חגגה 4 שנים בתפקיד וזה נס שהיא עדיין מצלמת, אחרי כל הפעמים שהיא נחבטה ונמעכה בתיק שאני לוקח לצבא. אם הייתי מצלם את זה עם החדשה [פוג'י S5600, לזו ששאלה איפשהו בשרשור
] הייתי עושה לך גם את שאר הלילות עד ההופעה [כי בזה אני כבר לא יכול להתחרות]

למעלה