סופ"ש קסום!!

הא?! לי יש קנון A 500 משו...

לא זוכרת...יש מצב מיוחד במצלמה שאפשרק לצלם את הירח? כי כל פעם אני מנסה לצלם אותו זה די דפוק בעע יוצא לי מטושטש כזה...

סנעיר

New member
זה לא כזה קשה ../images/Emo13.gif

יש כמה דברים פשוטים שצריך להקפיד עליהם. קודם כל, את משתמשת בחצובה? למצלמה אסור לזוז בכלל בזמן הצילום, גם אם את הבנאדם הכי לא-רועד בעולם [מה שאי-אפשר להגיד עליי]. אם אין לך ואת לא מתכוונת לגנוב מאיפשהו- כל דבר שיחזיק ת'מצלמה ישרה יהיה נחמד- אדן החלון, מלונה, ראש של גרוזיני וכיו"ב. דבר שני [ודיי מובן מאליו]- צריך לפקס את התמונה על הירח עצמו ולדאוג שאין עצמים שמפריעים. היום למשל הירח זרח יפה אחושרמוטה
מה משועמם שכמוני ילך לעשות? לצלם אותו כמובן
הבעיה היא שאמא לא מטפחת את הגינה וכל מיני שיחים שאין לי איך להגדיר אותם חוץ מ"זוזו לי מהעיניים" הפריעו לפוקוס... אז ניצלתי את העובדה שזה ירח מלא והפכתי אותו ליהלום הערב. במצב כזה כמעט בלתי-אפשרי לקלוט את תוואי השטח שם. דבר שלישי והכי חשוב- לדעת לשחק עם הצמצם וזמן החשיפה. זה מצריך פרידה כואבת מהצילום החובבני [פשוט לשים על auto ולצלם] והרבה ניסוי וטעיה [אני בעצמי עדיין בשלב הזה :|] להמשיך או שאני אומר דברים שאת כבר יודעת?

אריאל../images/Emo99.gif

דודים שלי פעם גרו שם ותמיד ממש אהבתי לבוא אליהם איזה מקום קסום

blacknwhite

New member
ועכשיו לחג הבא... סוכות שמח אנשים!../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש: אממממ 7 דייז כנראה
שיר השבוע לא של נייטוויש: לא יודעת... אלבום השבוע: DPP, וghost opera המלצת השבוע:
? סרט/סדרה/ספר השבוע: סיימתי את דרקולה (400 עמ') ב-3 ימים
אחלה ספר דבר טוב/רע שקרה השבוע: מלאאאאא אני באמת לא אתחיל לרשום את הכל. זה מה שקורה ביאס"א, בכל יום יש חוויות שמספיקות לשבוע משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני עובדת 3 ימים= יותר מ300 שקלים ^^ אני מצפה להתבטט לי חופשי
ומקווה לפגוש אנשים ציטוט השבוע: היו מלא מצחיקים ממש אבל אני לא זוכרת אותם
תמונת השבוע: אין מה שומעים עכשיו?: decent of the archangel
ביומיים האחרונים אני חורשת על קמלוט למוות. מוזר P:

blacknwhite

New member
אה, וסתם שתדעו- עוד שבועיים!!!D:

מה "מה"? ההופעה! שבועיים בדיוק ^^ ובלי קשר לכלום עכשיו, באופן הזוי לחלוטין, אחרי 4 שנים שהחורים באוזניים שלי היו סתומים, אתמול הצלחתי להכניס עגילים בלי בעיות ובלי כאב בכלל!

shirlapes

New member
(סוף)שבוע נעים!

שיר השבוע של נייטוויש: dead to the world שיר השבוע לא של נייטוויש: NIN - we're in this together אלבום השבוע: CC
המלצת השבוע: בהמשך למה שהתחלתי שבוע שעבר, ולכל מי שצם עד עכשיו - סלט פסטה. 250 גר' פסטה "פנה" (מבושלת, כמובן), 100 גר' גבינת פטה חתוכה לקוביות קטנות, שליש חפיסה של עלי בזיליקום (או שתי קוביות קפואות), 3 עגבניות גדולות וחצי קופסאת (שימורים) של זיתים שחורים. קצת שמן זית, קצת מלח וקצת אורגנו ויש לכם סלט פסטה ב"ז.
סרט/סדרה/ספר השבוע: התחלתי השבוע ספר בשם blast from the past. חביב, אבל נורא חופר. דבר טוב/רע שקרה השבוע: מקום עבודה חדש? משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יום חמישי.
ציטוט השבוע: עשיתי השבוע בייביסיטר והילד הקטן (בן שנתיים בערך) פתאום התחיל "לדבר" ממש הרבה. אני והאח האמצעי (בן 8 או 9) התחלנו לנחש מה הוא מנסה להגיד: "הוא מנסה להעביר מסר פוליטי מאד חשוב" "כן, על אולמרט" "ועל החזבאללה" "שהם לא טובים" "מסר מאד חשוב ומאד חכם!" תמונת השבוע: זה מה שקורה מאחוריי בזמן שאני כותבת פה.
מה שומעים עכשיו?: את הפלאפון שלי. סבתא כל שנייה מתקשרת ומנתקת עוד לפני שאני מספיקה לענות
ווישמאסטר כטרוטון.

Shusho

New member
ספיידר פיג, ספיידר פיג ../images/Emo109.gif

שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי נייטוויש השבוע P: שיר השבוע לא של נייטוויש: לא שמעתי מוזיקה נורמלית בכלל... רק מוזיקת פרחות מהפלאפונים של בנות מהמשרד אלבום השבוע: @%$#^ המלצת השבוע: תבחרו בחכמה את הסרטים שאתם מתכננים לראות. סרט/סדרה/ספר השבוע: אז ראיתי "הדייט שתקע אותי", "1408", "רטטוי" ו"דיסטרביה". רק השני מבניהם שווה משהו, אפילו רטטוי התחיל לשעמם אותי באמצע... דבר טוב/רע שקרה השבוע: עידן היה פה :) ונראה לי שאין דבר רע... משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חג... והמסיבה בשבוע הבא? אהההה וזכיתי בכרטיסים חינם לאבק כוכבים אז נלך לטרום בכורה בשלישי. ציטוט השבוע: גם את הדברים שהצחיקו אותי אני לא יכולה לצטט כי זה מסווג ]: אבל איזה סא"ל שכח את השם שלי ופשוט החליט שקוראים לי נועה. ככה הוא קורא לי כבר שבוע :| תמונת השבוע: חח היא יצאה כזו אהבלה. בפוטושופ, דה.
מה שומעים עכשיו?: את החתולה ה@$%@% שלי מייללת כי היא רוצה אוכל.

dralan

New member
אבק כוכבים נראה כ``כ טוב!!

איך משיגים בחינם? שוב דרך AXN? (השגתי דרכם לטרום בכורה של מהיר ועצבני 3 אז)

dralan

New member
נו אז איך זוכים בדיוק?

צריך להתקשר לאנשהו או מה?

Shusho

New member
חח תקשיבי.

יש צעירה ויש סיכון בטחון המדינה מה לעשות שאני מגניבה
אם כי היום היה הקטע הכי דפוק שקרה לי בזמן האחרון *אני מקשקשת עם חברה בטלפון* "בלה בלה בלה... מסיבה.... בלה בלה בלה... אז נפגש.. בלה בלה... מוסד" *נדב מגיח מאחוריי וצווח* "מה מוסד?! איזה מוסד?! "אה.. המועדון... המוסד.. המועדון..." "איזה מועדון?! את דיברת על המוסד?!" "מה לי ולמוסד?!" "זה קו גלוי!!!! יכולים לשמוע אותך!!" "אני הולכת למסיבה!!!!!!!!!!!!!!!!"

נמנמ!~

שיר השבוע של נייטוויש: Planet Hell שיר השבוע לא של נייטוויש: Ain't Your Fairytale של סונטה אלבום השבוע: Reckoning Night של סונטה :X המלצת השבוע: הו, נהג מונית חכם!~ *מטייל עם 2 ידידות ליד דיזינגוף סנטר* נהג מונית כה חכם: "בנות הן רגישות, קח רק אחת!" סרט/סדרה/ספר השבוע: אין דבר טוב/רע שקרה השבוע: ביצפר, אבל זה ב עיקר רע. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חופש! ציטוט השבוע: הזה של הנהג מונית :X תמונת השבוע: מה שומעים עכשיו?: Fly with the black swan

אני כאן בשביל הסופ"ש

שיר השבוע של נייטוויש: End of all hope שיר השבוע לא של נייטוויש: Scorpions- Rock You Like A Hurricane אלבום השבוע: לא שומע אלבומים האמת, אולי Dark Passion Play המלצת השבוע: כלומר אלבום? אין לי מושג, שמעו נייטוויש. סרט/סדרה/ספר השבוע: Transformers דבר טוב/רע שקרה השבוע: הורדתי 4 קילו בגלל הצום O_O משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: הולך לבקר את הבית ספר הישן שלי. חוגג סוכות עם חברים. ציטוט השבוע: "אם אין אני לי מי לי" תמונת השבוע: זה לא אני!!! מה שומעים עכשיו?: System of a down כתובות נילוות: השיר של נייט:http://www.youtube.com/watch?v=p6xaIPszwpo השיר של סקורפיונסhttp://www.youtube.com/watch?v=PHIhPieyvdg השיר של סיסטם:http://www.youtube.com/watch?v=XYKPyjH2sVQ

למעלה