סופ"ש קסום!!

dralan

New member
אכן סופ``ש קסום: צום, תפילות וקיפאון

בביתכנסת P: אבל באמת עבר קל למדי.. שיר נייט: POTO שיר לא נייט: כל האלבום Rise of the Tyrant של ארצ` אנמי סדרה: CSI והאוס ספר: ערפד הערפילים ציטוט: ``מה זה החגים האלה?! בר``ה אסור לישון, ביום כיפור אסור לאכול ובסוכות זורקים אותך מהבית!`` משהו נחמד שסבא ז``ל היה אוהב להגיד שומע עכשיו: SS

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif גם אני קפאתי למוות =S

סבא שלך כזה טיפוסי /tapuzforum/images/emo6.gif

Bassיסט

New member
אל תיקראו אל תיקראו...

נו... למה לעשות דוקא... חחחחחחח תהנו! שיר השבוע של נייטוויש: Crimson Tide Deep Blue Sea מיתוך אחת ההופעות שלהם. פשוט ע-נ-ק!!! שיר השבוע לא של נייטוויש: spin doctors - two princes למי שמכיר... אלבום השבוע: Orphland - Mabool המלצת השבוע: למום איזה צום טוב ככה מדי פעם... זה בריא וזה מרזה (לא שאני צריך את זסה אבל היי... יום כיפור!) סרט/סדרה/ספר השבוע: ראיתי את הסרט Surf's Up לתפוש ת'גלים (או משהו כזה) הוא סרט ממש ממש חמוד למרות שהוא מצוייר! דבר טוב/רע שקרה השבוע: התחיל מדבר רע שהייתי אמור להיות במילואים ביום כיפור והסתיים טוב... שביטלו לי את המילואים ביום כיפור הייתי בבית במזגן! היה שווה!!! ועל זה נאמר "כל הכבוד לצה"ל " משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: סוכות... חג מגניב לאללה!! גם ניראה לי שיש איזה מסיבה... משהו... נייטויש... ציטוט השבוע: חבר - "אם אוכלים גזר רואים יותר טוב" מה??? אני - "מה השטויות האלה?" חבר - "ראית פעם ארנב עיוור?!" אני - "ראית פעם הפי טרי פרינדס?!" תמונת השבוע: אני באחת ההופעות למי שלא ראה... מה שומעים עכשיו?: את אמא עונה לטלפונים ואומרת שהצום היה אחלה! חחחחחח מה לא טוב?!

lacrimosa girl

New member
מקווה שהיה [למי שצם] צום קל. ^^

שיר השבוע של נייטוויש:
הממ האמת שאין ספציפי ^^ שיר השבוע לא של נייטוויש:
כנ"ל. :X אולי בלאנק אינפיניטי של אפיקה אלבום השבוע:
מה נסגר, נראה לי שכמעט לא שמעתי השבוע מוזיקה
המלצת השבוע:
ממ... "לבד הכלב" של קוי ויליס. ספר נהדר!
סרט/סדרה/ספר השבוע:
ראו מעל דבר טוב/רע שקרה השבוע:
היה לי צום ממש ממש קל, אפילו לא הייתי צמאה!
והיה שבוע נחמד ממש בכללי, החל מיום ראשון [תליית פוסטרים ^^] ועד יום רביעי [ברית לבנדוד
] חוץ מההטרדות המיניות בראשון. XD משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מסיבה ^__^ ציטוט השבוע:
ממ היו אבל אין לי כוח לחפור
תמונת השבוע:
אחת מהתמונות מראשון
מה שומעים עכשיו?:
כלום
תובנות השבוע
אני לא יודעת לתקוע מסמרים בקירות, ויעיד החור בקוטר סנטימטר וחצי בחדר שלי בפנימיה. [אם כי כיסיתי אותו במדבקת פרפר ורודה.
]

lacrimosa girl

New member
הו וגם

אחותי הפוסטמה נגעה בגורי חתולים ועכשיו החתולה צומי המטומטמת לא רוצה אותם
אז אני כנראה אקח אותם מחר לבצפר, ואבקש מ2 חברות שלי שיודעות לטפל בחתולים גורים שייקחו אחד כל אחת [יש 3 גורים] ו...נקווה שהם ישרדו

Baka Hazi

New member
המ....

שיר השבוע של נייטוויש:The Carpenter שיר השבוע לא של נייטוויש:Missing - Evanescence אלבום השבוע:Epica - The Divine Conspiracy המלצת השבוע: המ...לאדעת סרט/סדרה/ספר השבוע:רובין הוד
דבר טוב/רע שקרה השבוע:לא זוכרת...היו מלא דברים טובים ורעים... משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:ני מצפה לפגוש מישהי שלא ראיתי יותר מדי זמן D: ציטוט השבוע:"הזי!תראי לי את החזיה שלך מיד!!!" תמונת השבוע:
מה שומעים עכשיו?:Evanescence - Going Under

עונה:)

שיר השבוע של נייטוויש:,מאסטר פאשן גריד,אמארנת',ווישמאסטר,אנד אוף אול הופ. שיר השבוע לא של נייטוויש:מלא שירים של אלבנקינג,קמלוט והשירים שאסיה שלחה לי:) אלבום השבוע:נמנמ יש הרבה. המלצת השבוע:תאכלו הרבה
סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר-משחקי הכס
סדרה-רובין הוד סרט-קאזנובה דבר טוב/רע שקרה השבוע:נמנ ראיתי אתמול אנשים שלא ראיתי הרבה זמן:) משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:לא יודעת
ציטוט השבוע:יש הרבה...XD תמונת השבוע:אין לי כוח לשים
מה שומעים עכשיו?:כלום שיהיה לכולם שבוע מגניב:)

10th Man Down

New member
moi ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Beauty And The Beast
זה מצחיק, עד לפני 3 ימים לא אהבתי אותו בכלל... שיר השבוע לא של נייטוויש: שירה גבריאלוב-כשהבוקר יאיר
המלצת השבוע: לישון
דבר טוב/רע שקרה השבוע: טוב- היה אחלה של יום כיפור
רע- אני מתרושש
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה לסוכות :) ואממ אין משהו שאני לא מצפה, לדעתי ציטוט השבוע: Didn´t you read the tale where happily ever after was to kiss a frog? תמונת השבוע:
השתמשתי בזה הרבה השבוע, מה
מה שומעים עכשיו?: BATB

Music4Life

New member
../images/Emo26.gif ק-ב-ל-ו ../images/Emo36.gif

שיר השבוע של נייטוויש:
Amaranth
שיר השבוע לא של נייטוויש:
לא עולה לי בראש כרגע אלבום השבוע:
Dark Passion Play....טרםיצא אבל יש לי הרגשה שהוא יהיה BEST
המלצת השבוע:
אין סרט/סדרה/ספר השבוע:
"הבנות" ספר יפה ומעניין...למרות שכרגע הוא די משעמם דבר טוב/רע שקרה השבוע:
שמצאתי עבודה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מצפה שאני אצליח מאד בעבודה החדשה ואוהב את החבר'ה והם אותי, ושאני יעשה בוכטות
ויהיה מרוצה מאד [חמסה| בע"ה ציטוט השבוע:
אין תמונת השבוע:
גם אין מה שומעים עכשיו?:
את o holy night של מריה קארי המלכה

Bassיסט

New member
אני שמעתי כבר את דארק פאשן...

והוא דיסק סבבה... יש שם יציאות יפות מאוד... ויש גם קטעים חלשים... אישית אהבתי יותר את וואנס... שם כל שיר היה מטורף...

dralan

New member
טוב מספיק!

תלמדי לשרשר או שהגרזן שלי עושה את דרכו לכיוון הקרקפת שלך! (מזמן כבר לא יצא לי להשתמש בו בתור איום, מה? P: )

lacrimosa girl

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo46.gif

ואני אוסיף לום לאיום ><

Music4Life

New member
אתם לא מבינים...

זה ענין של ה-ר-ג-ל
די להעיר כל שנייה..... ככה התרגלתי כבר שנים, אז הרגלים קשה לתקן אבל אני בסוף ידע שפה צריך לשרשר כמו שצריך... בסוף אני אשרשר, אבל רבאק, תרדו ממני.

למעלה