סופ"ש קסום

danduuu

New member
את מתה עליי? אם כבר מי שמתה פה והיא

בעצם גוויה רקובה די הרבה זמן זאת רק אני! מסכנה
אני ממתי עלייך ועכשיו יש לך ריח מסריח
די!!! דנהה!!!! יא חפרנית!!! חחחח וואי נשבעת לך חזרתי מאילת הרבה יותר דפוקה ממה שהייתי חכי במפגש [שאני מאוד מקווה שאני אגיע אליו] אני הולכת להתפגר הפעם
את עוד לא מכירה אותי במצב של "דנה עופי לי מהעיניים עכשיו את עושה יותר מדי פאדיחות"
וואי שוב חפרתי אלוהים ישמור אותי חחחח טוב זהו סיימתי אה עוד דבר אחד אני אוהבת אותך

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש:Over The Hills And Far Away שיר השבוע לא של נייטוויש:Kamelot-Descent of The Archangel המלצת השבוע:אל תלחצו בגלל שטויות ואל תקחו ללב שומדבר.. קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']:אין
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:שיהיה שבוע טוב. חווית השבוע:המורה לפסיכולוגיה יצאה לטיול השנתי עם יא' ולנו התבטל פסיכולוגיה על ימין ועל שמאל..זו באמת חוויה..היא באה ללמד גם כשהיא חולה! ציטוט השבוע:יש כמה: "חרא,בוץ-אותו דבר.ההבדל הוא רק בריח." "המורה,אם שמאול מת באמצע שספר שמואל א',למה יש ספר שמואל ב'?" "Holy cow!you crapped a masterpiece"
ספר השבוע:חרב האופל-חישול החרב.. סרט השבוע:אין תכנית טלוויזיה:סמאלוויל..סתם יצא לי לראות פרק של זה
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו?את הפועלים שעובדים אצל השכנים קודחים ועושים רעש

סופ"ש נהדר לכם ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של נייטוויש: ממש לא יודעת... נגיד אובר דה גבעות אנד רחוק מאוד שיר השבוע לא של נייטוויש: גם לא יודעת
אולי אבריבאדי'ז פול של אוונסנס. ביום רביעי בבי"ס שמעתי את זה באמפי חמש פעמים ברצף וגם אתמול שמעתי איזה שלוש פעמים וזה שיר יפה
המלצת השבוע: לא לדחות דברים!!! קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: המייקינג אוף של WIHAA
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: להיפגש עם המשפחה החמודה שלי
(סלוביעלעליהימעייןקורל
) חווית השבוע: אתמול, בהחלט. ליהי (שהיא חברה שגרה רחוק ולא ראיתי חודש וקצת) באה אליי. ציטוט השבוע: "זוהר יש לך קול של בולבול!" חברה בלונדינית בנפשה (D:) בשיעור אנגלית. (היא התכוונה לציפור, אבל זה לא רלוונטי
) ספר השבוע: לא קראתי המון זמן :X אני צריכה כבר לחזור לשה"ט ולמיתולוגיה הבריטית
סרט השבוע: לא ראיתי תכנית טלוויזיה: אין תמונת השבוע: אתמול חיפשתי תצוגה למסנג'ר וראיתי את זה בתיקיה שלי. איזה חמודי זה. ^^ דונקי D:

כל שבוע אני אשכח את האחרון? ><

שומעת עכשיו שירים מטרידים שיש ברדיו, ההורים שלי שומעים למטה.

TheImpactBoy

New member
יאללה..

שיר השבוע של נייטוויש: Wanderlust שיר השבוע לא של נייטוויש: arwen - lullaby המלצת השבוע: האוסף של הסקורפיונס קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: אין משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שתהיה דממה כיפית חווית השבוע: קבלתי תלונה
ציטוט השבוע: אין ספר השבוע: "אל תגלה" סרט השבוע: - תכנית טלוויזיה: כברים (כרגיל), ונשואים פלוס. תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? את הדיסק הזה של ראפסודי.

האלבום הזה של ראפסודי פשוט מדהים..

אני ממש חורשת עליו בשבועיים האחרונים

Lillith Dirge

New member
שלי :D וסופ"ש קסום גם.

שיר השבוע של נייטוויש: Once Upon a Troubadour שיר השבוע לא של נייטוויש: My chemical romance- Dead! (אוו אימו שכמותי, סתם הם חמודים) המלצת השבוע: venin noir כל כל כל כל כל הדיסקים (2 במספר XD)קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: הDVD של נייטוויש!!!11החדש כמובן :] משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: להצליח במבחנים :/ ולפרוש מהמגמה כמו גדולה. חווית השבוע: קניתי את הDVD.. ציטוט השבוע: -הצעות ליור"ש מועצת התלמידים החדשה- אדוה: בואי נציע את סי (אותי זאת אומרת..) קארין: כן יש לה חזון. עופר: זה לא חזון זה חזה. ספר השבוע: בית כ(ק)ברות לחיות שעשועים. (בכוונה עם שגיאות, ועוד לא סיימתי אותו) סרט השבוע: הDVD נחשב? :p תכנית טלוויזיה: נמלטים!!!11 כל כך. תמונת השבוע: כבר אוסיף. מה אתם שומעים עכשיו? את הדיסק החדש של my chemical romance ושיהיה לכולנו אחלה שבוע!!1

למעלה