סופ"ש קסום

ג'ים, אתה באמת צריך לעשות משהו עם

ההזיות שלך, אני דואגת, אני כולה מדברת עם ורד על שייקספיר ואתה הוזה לך מושי, עכשיו אתה הוזה תגובות שלי, ושלא ניכנס לדברים שהזית אתמול.... תחזור לכדורים ג'ים, זה לא עושה לך טוב

Lillith Dirge

New member
תודה!!!

כן של נייטוויש ^__^ וואו, אממ לא האמנתי שאני באמת רואה את זה. הייתה לי צמרמורת ונכנסתי לתוך ההופעה (חוץ מהאימואיות הפיניות בקהל שבכו כל שנייה, הכל היה מעולה)

Cold Heritage

New member
:]

שיר השבוע של נייטוויש: סליינג דה דרימר. שיר השבוע לא של נייטוויש: איריס של הגו גו דולס D: המלצת השבוע: אל תרימו דברים כבדים! הגב ]: קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: משהו של נייטוויש ביוטיוב. משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיעבור מהר :} חווית השבוע: הרצאה על פולין... ציטוט השבוע: "היא שרה שירים על מיציהו הכלבלב D:". ספר השבוע: אין כזה D: סרט השבוע: הממ.. גם אין. תכנית טלוויזיה: כנ"ל. תמונת השבוע: הייתי מעלה תמונה שלי, אבל יצאתי מטורף. :p מה אתם שומעים עכשיו?

Itay Simons

New member
~מת~

שיר השבוע של נייטוויש: Sleeping Sun 2005 שיר השבוע לא של נייטוויש: Epica-The Phantom Agony המלצת השבוע: אין קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: לא'דע P: משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שהטיול לאילת יהיה מדהים ^^ חווית השבוע: אתמול, כנס מתגייסים ליד ב"ש, היה שולט :) ציטוט השבוע: (אני:) "המורה, החלטתי להיות כלבן בצבא ומעיין תהיה הכלבה שלי!" ספר השבוע: ממ אין סרט השבוע: גם אין, לא היו לי חיים השבוע תכנית טלוויזיה: נו, התוכנית עם הגיבורי על בAXN, זה ענק! תמונת השבוע:
XD מה אתם שומעים עכשיו? Helloween-Mrs. God

למעלה