איזה תמונה
M My Shadow and ME New member 18/11/06 #74 כשתסיימי את הספר../images/Emo3.gif זרקי מילה אם הוא שווה קריאה.
פ פונצית גירל האמיתית New member 18/11/06 #75 שווה קריאה, מבטיחה לך :] אחד הספרים הבודדים שהצליחו לצמרר אותי רק מלקרוא אותם. (זה, וקטע מאוד מסויים במיזרי) סטיבן קינג גאון ממש.
שווה קריאה, מבטיחה לך :] אחד הספרים הבודדים שהצליחו לצמרר אותי רק מלקרוא אותם. (זה, וקטע מאוד מסויים במיזרי) סטיבן קינג גאון ממש.
פ פונצית גירל האמיתית New member 19/11/06 #87 ושייקספיר../images/Emo99.gif יש לו טעם טוב לתומאס הזה אין פלא שהוא כותב כל כך יפה :]
T The legendary DuDe New member 19/11/06 #96 שייקספיר../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif בזבוז אנרגייה.
שייקספיר../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif בזבוז אנרגייה.
T The Young Amyrlin New member 19/11/06 #108 תכלס שייקספיר כתב כדי שיצטטו אותו, אבל יש לו כמה סיפורים חמודים. ["כטוב בעיניכם" הוא זה שאנחנו אוהבות?]
תכלס שייקספיר כתב כדי שיצטטו אותו, אבל יש לו כמה סיפורים חמודים. ["כטוב בעיניכם" הוא זה שאנחנו אוהבות?]
פ פונצית גירל האמיתית New member 19/11/06 #114 אהא :] ויש לו גם סונטה אחת ממש מעולה שלמדנו שנה שעברה בספרות מורחב. (אני חושבת שסיפרתי לך כבר עלייה *סנילית*)
אהא :] ויש לו גם סונטה אחת ממש מעולה שלמדנו שנה שעברה בספרות מורחב. (אני חושבת שסיפרתי לך כבר עלייה *סנילית*)
T The Young Amyrlin New member 19/11/06 #124 יש מצב שדיברנו על זה, אבל את מתעלמת מפרט חשוב - גם אני סופר סנילית! ולכן אין לי מושג אם דיברנו על זה או לא סונטה? הוא גם כתב שירים?
יש מצב שדיברנו על זה, אבל את מתעלמת מפרט חשוב - גם אני סופר סנילית! ולכן אין לי מושג אם דיברנו על זה או לא סונטה? הוא גם כתב שירים?
פ פונצית גירל האמיתית New member 19/11/06 #127 חחחחחח כן../images/Emo6.gif יש לו יותר מ100 סונטות, רוב הקטעים שתומאס ציטט הוא מתוכן.... זה דיי מצחיק כי השיר שלמדנו הוא שיר במבנה של סונטה שצוחקת על סונטות
חחחחחח כן../images/Emo6.gif יש לו יותר מ100 סונטות, רוב הקטעים שתומאס ציטט הוא מתוכן.... זה דיי מצחיק כי השיר שלמדנו הוא שיר במבנה של סונטה שצוחקת על סונטות
T The legendary DuDe New member 19/11/06 #140 עכשיו נועית תשלח לך חיבוק ונשיקה כדי לקבל צומי, היא כזו צפוייה..