סופ"ש קסום

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש:Wanderlust שיר השבוע לא של נייטוויש: Blind Guardian-Turn The Page Lake of Tears-Raistlin and the Rose המלצת השבוע:ממ תקראו את הספר "תמונתו של דוריאן גריי"..ספר ענק..כל מה שנאמר שם פשוט נכון.. קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']:קליפ החתונה של חברה שלי..קליפ מדהים..בכלל הייתה אחלה של חתונה.. משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:לא להתאכזב מאנשים שאמורים להיות חברים שלי
חווית השבוע:נגיד שכל הצחוקים שהלכו בשיעורים פסיכולוגיה ותנ"ך מורחב.. ציטוט השבוע: אני:"למה צריך ת'משרוקית?" אמא שלי:"כדי שישרוק כשהוא גומר." יש לזה המשך אבל הוא לא בדויק ראוי להכתב פה..
ספר השבוע:"חרב האופל-חרב הגורל".. סרט השבוע:אין
תכנית טלוויזיה:אין
תמונת השבוע:"ניקיתי" את הפיק שלנו ומצאתי את זה
..מגניב... מה אתם שומעים עכשיו?Our Lady Peace-Not Enough שיהיה לכולם שבוע טוב

אבוי לי!

איך שכחתי אותך? קבל את התנצלותי הכנה
חבר'ה,ידידנו היקר למעלה,לא רק ניגן לי את הלחן שהובטח(למרות שאמרתי,אגיד שוב-הוא מעולה),אלא עוד הרבה הרבה דברים(שאת רובם לא זיהיתי
) ..אתה גדול!
תודה!

אז תכיר:)

הם להקה די טובה..אני חושבת שהם דום,אבל לא בטוחה..אם תרצה אני יכולה לשלוח לך את השיר:)

dralan

New member
סדרה נחמדה...

למרות שהיא הכי פחות אהובה עלי מהאחרות של מרגרט וייס וטרייסי היקמן

LadySilkworm

New member
:}

שיר השבוע של נייטוויש:crownless שיר השבוע לא של נייטוויש: יש כמה, ואין לי חשק לכתוב אותם. המלצת השבוע: - קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: - משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לעבור את המבחן במתמטיקה. חווית השבוע: התחלתי אתמול ללמוד ב11 ורבע.. P: ציטוט השבוע: - ספר השבוע: - סרט השבוע: - תכנית טלוויזיה: - תמונת השבוע: - בקיצור, שבוע לא מיוחד. :p מה אתם שומעים עכשיו? אמה שפלן.

Oh wings of time, we've been flying

שיר השבוע של נייטוויש: Crownless שיר השבוע לא של נייטוויש: Incubus - A crow left of the Murder המלצת השבוע: לנגן זה משהו בנזונה. קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: Skid Row - Youth gone wild, קליפ ענק ושיר עצום. משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: טיול שנתי!@%)*!#^*!# לא צריך לאחל
חווית השבוע: בית"ר הפסידו!!! ות"א ת"א העיר הגדולה:) ציטוט השבוע: מישהו מפורום מטאליקה: 'עדיף לשמוע חתול עם פדאל דיסטורשן בתחת ובחורה שלא הבינה שהיא רק צריכה לסתום את הפה מאשר את מיידן' אני: 'מה זה שם מאחורייך? אה, נפל לך המצחיק.' (קרדיט לרועי פרופט אוף גאד©) ספר השבוע: אופיר טושה גפלה - עולם הסוף. סרט השבוע: Ice Age 2 תכנית טלוויזיה: ורוניקה מארס!!!! העונה השלישית אדירה!! תמונת השבוע: כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. מה אתם שומעים עכשיו? Papa Roach - Last Resort

אה,זו נקבה?

נייס היא יפיפיה
לחבר של שכנה היה זכר מהסוג הזה..הוא היה כ"כ יפה

למעלה