סופ"ש קסום

LadySilkworm

New member
הו תומאס תומאס...

כזה חמוד! תראו מה הוא כתב ביומן של הלהקה XD "When I got back home I checked through all the new lyrics. 13 ready so far, 2 still under way. I felt content to realize this is the best I can do. 3 lines of the lyrics were cencored, though. I received a very polite note from London saying that these lines would be far too unappropriate to sing, since we are not doing another ”Exorcist”-sequel here... I got the point and rewrote the lines with a bleeding heart. The artist was again misunderstood. Or actually he was understood all too well this time" חמוד XDDD תהני בהופעהה :)

../images/Emo187.gif

שיר השבוע של נייטוויש: אין כזה O: שיר השבוע לא של נייטוויש: אממ, כל מיני של ווית'ין כנראה... *שארוןקולסקסי*
המלצת השבוע: אין Oo קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: אין
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לנסוע להרצליה :X חווית השבוע: אתמול והיום, שתי חברות ישנו אצלי. עלעליהימשפחה D:::: ציטוט השבוע: יש שלושה טובים D: #1 סלובי: אני רוצה להיות מלכת האמבטיה של הרבל אסנס O:" (היי, הציעו לו את זה ממש כאן בפורום הזה XD) #2 ~ועידה במסנג'ר, מישהו מוסיף מישהי עם כינוי Sharon~ סלובי: "שארון O: כבוד הוא לי O:" #3 נקבה כלשהי: "עלע, מה אני אמורה לכתוב בתיאור על חוות האלפקות בנגב? ;[[" עלע (נקבה אחרת): "למה את שואלת אותי? בגלל שאני גרה בנגב אני מבקרת כל שני וחמישי בחוות האלפקות פה?$#^@" ספר השבוע: שיחון עברי-פיני!#$%@$%^#%^& (לצורך העניין זה ספר
) סרט השבוע: אין תכנית טלוויזיה: אין תמונת השבוע: לא תמונת השבוע שלי, אבל היא מצחיקה D: תראו את הסרטונים של ריג'קטד D: נראה לי שהכרתי את זה מקישור שמישהו שם כאן בפורום. מה אתם שומעים עכשיו? Bed of Nails - Alice Cooper שמעתי ברדיובלוג שיר של דרים איוול וזה שני שירים אחריו. יש לי שני שירים של אליס קופר במחשב והם נחמדים. גם זה נחמד. D:

בערך...

יש שלושה טורים של מילים - עברית, פינית, ובאמצע תעתוק של הפינית. אם למשל כתוב לך בפינית kakkua (עוגה *ריר*) אז בעברית יהיה כתוב קאקוּאה. יש צלילים בפינית שאי אפשר לבטא בכתב בעברית, אבל בסך הכל זה טוב.

Amir Noy

New member
אנ+!!!!

שיר השבוע של נייטוויש:Dead Boy's Poem =] פשוט..מופלא.. שיר השבוע לא של נייטוויש: Sirenia - A Shadow of Your Own Self /סגידה/ המלצת השבוע: במבה P: קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: אממ..Within Temptation - Memories /התמכרות קשה.../ =] משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: אממ..שבוע חמדמד? חווית השבוע: אממ...לקבל 84 במת'! ציטוט השבוע: -Failed In becoming A God- סוגד D: ספר השבוע: P: סרט השבוע: אממ..ממלכת גן עדן D: תכנית טלוויזיה: אממ.. תמונת השבוע:NP מה אתם שומעים עכשיו? Opeth - Windowpane /מאוהב/

גם אני, גם אני!../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש: nemo שיר השבוע לא של נייטוויש: remy zero - save me(נדמה לי שככה קוראים ללהקה). המלצת השבוע: תכניות השבוע~ קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: לא ראיתי כאלה השבוע... משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיעבור מהר, אני מתגעגע לחנוכה
. חווית השבוע: קיבלתי את המחשב שלי חזרה
...צריך רק לחבר אותו לאינטרנט חח. ציטוט השבוע:- ספר השבוע: קראתי רק תקציר ל"מדאם בובארי"
. זה כלכך אכזרי ללמד דבר כזה בבית ספר
. סרט השבוע: היה אתמול "לאון", סרט חמוד אם כי מעט מאוס כבר... תכנית טלוויזיה: סמולוויל/זהות בדויה
. תמונת השבוע: נורא לא צפוי - אין. מה אתם שומעים עכשיו? את הילדים מהמתנ"ס ליד הביתV_V.

Itay Simons

New member
להלהלה

שיר השבוע של נייטוויש: Gethsemane שיר השבוע לא של נייטוויש: Muse-Kinghts of Cydonia
המלצת השבוע: וולטרן XD קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: היום אורפנד, אני מניח שזה P: משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: להספיק ללמוד למבחן על הקוראן >< חווית השבוע: טיו"ש, היה מצחיק, בדיעבד XD ציטוט השבוע: סגנית מנהלת שכבה, על חדר שהיא הבינה שמעשנים בו: "מה הולך פה בחדר? אני רוצה לראות מה קורה באמבטיה!" מישהו: "אממ, לא, יש שם מישהו.." היא: "לא אכפת לי!! אני נכנסת!" הוא: "אבל...אממ...הם שניים!!" היא: "אה...שניים...למה לא אמרת קודם..." *הולכת* XDDDDD ספר השבוע: נופ סרט השבוע: לא חושב שיש משהו תכנית טלוויזיה: נשואים+
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? Hypocrisy-Warpath

Lillith Dirge

New member
סופ"ש מקסים :]

שיר השבוע של נייטוויש: Once Upon a Troubadour שיר השבוע לא של נייטוויש: Visions Of Atlantis- Lost (הדיסק החדש שלהם כל כך יפה.) המלצת השבוע: כל הדיסק של Visions Of Atlantis קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: well...ראיתי איזה סרטון קצר על נשים שהופכות למפלצות :] זה משעשע. PMS משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: להצליח במבחן בספרות ולהיות חזקה עד שחבר שלי חוזר :] חווית השבוע: לא יודעת ציטוט השבוע: אין. ספר השבוע: ההיסטוריונית!!!111 אני רק בהתחלה אבל זה כל כך שולט. (ירדתי מבית קברות לחיות שעשועים. לא מעניין) סרט השבוע: זכרונותייה של גיישה (הספר מעולה הסרט מעולה. מדהים) תכנית טלוויזיה: מטבחי הגיהנום :] הפרק האחרון. תמונת השבוע: בצד. מה אתם שומעים עכשיו? את הטלויזיה. ואחרי זה נדליק מוזיקה.. בטח נייטוויש שיר השבוע שלי.

למעלה