סופ"ש קסום

אילת אילת עיר האורות

והסקס וההייניקן (באמת יש שם רק הייניקן) ו3 דיסקים ב100 שקל.

FeLL67

New member
אלוהים היא כ'כ מדהימה ../images/Emo99.gif

אני מזדהה עם רוב הדברים שכתבת XD הייתי מאושרת באופן דבילי מזה שבית''ר הפסידו XXXD הציטוט הרג אותי ואני מעדיפה הרצאה של אמא שלי [ ותאמינו לי שזה נוראי] מאשר לשמוע מטאליקה :p

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתיקון להמלצת השבוע!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תשמעו Faith No More, כאלו סוסיםםםםםםםם יאללה פאטון המלך.

danduuu

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש: כל סנצ'ורי צ'יילד אבל בייחוד Beauty Of The Beast
|מכורה| שיר השבוע לא של נייטוויש: כל החדש של MCR Lovex-Heart Of Stone Lovex-Guardian Angel Carmen Gray-Color Blind Carmen Gray-Lost In My Mind Again The Doors-Yes, The River Knows
הקול שלו הזה Entwine-Nothing's Forever Kylmää-Uniklubi Requiem For A Dream Theme Song Lostprophets-Can't Catch Tomorrow המלצת השבוע: לישוןן כל עוד אתם יכולים קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: From Yesterday-30 Seconds To Mars משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיקרה משהו טוב
ושאני לא אמות אחרי היום הורים
[הישיבת ציונים על הכיתה שלנו לקחה שעתיים וחצי במקום 45 דקות כמו שזה אמור להיות
כולם מתלוננים עלינו] חווית השבוע: שעברתי טסט פנימי וזהו נראה לי
ציטוט השבוע: השבוע אין
ספר השבוע: "סיפור בלתי נשכח" שעדיין לא סיימתי סרט השבוע: לא ראיתי תכנית טלוויזיה: סקראבס כרגיל ואממ גם מגרש ביתי תמונת השבוע: אני והמנדרינה
מה אתם שומעים עכשיו? MCR-Teenagers

box 5

New member
סופשבוע אדיר לכולם ../images/Emo140.gif

שיר השבוע של נייטוויש: האמת.. שלא היה שיר השבוע לא של נייטוויש: Hammerfall-Always Will Be השבוע פעם ראשונה ששמעתי אותם... ממש אהבתי
המלצת השבוע: האמרפול =] קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: Hammerfall-Always Will Be משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: להנות בהופעה של אביב וג'ורדן רודס.. יהה!! חווית השבוע: גן חיות! היינו בגן חיות עם המגמת צילום!! ווע לא הייתי שם מלא זמן ציטוט השבוע: -בן צא החוצה =ישששש ניצחתי בבינגו! ספר השבוע: לא היה =\ אני בקושי קוראת =\ סרט השבוע: גם לא היה... בסופשבוע בטח יהיה משהו תכנית טלוויזיה: CSI.. כמו תמיד.. וגם המחלקה תמונת השבוע: תומאססס... איזה מדהים!!
מה אתם שומעים עכשיו? sonata arctica- shamandalie

למעלה