סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: חווית השבוע: המלצת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? שבוע מדהים לכולכם יפיופים
מדגישומטיק :)

danduuu

New member
אני ראשונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Dead Boy's Poem Sleepwalker שיר השבוע לא של נייטוויש: Uniklubi-Huomenna
Within Temptation-The Howling
Tarja Turunen-You Would Have Loved This שיר ממש ממש מדהים The Doors-Yes, The River Knows
אלבום השבוע: Century Child מתי לא?
להקת השבוע: נייטוויש,וויט'ין והדלתות :) סרט/סדרה/ספר השבוע: סקראבס, למרותש בקושי יצא לי לראות סרט-Love Wrecked אני חושבת שככה רושמים, של אמנדה ביינס
היא ענקית אני מתה עליה ועוד סרט- "לו רק" עם ג'ניפר לאב יואיט..סרט כ"כ עצוב אלוהים
ולא קראתי השבוע
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיעבור כבר ויגיע חנוכה!!!! חווית השבוע:שהוסיפו אייקונים חדשים!!! חחחח סתם לא אממ נראה לי אתמול בביצפר
אחד הימים המצחיקים ושחברה הכי טובה שלי סופסוף הייתה אצלי אחרי מלא זמן
|סקסי| המלצת השבוע:לישון!! זה עושה כ"כ טוב
ציטוט השבוע: אממ לא נראה לי שיש השבוע אולי רק המורה שלי לתנ"ך חחח כל פעם שהיא אומרת "דיברה תורה" זה נשמע כמו ויברטור XDD תנסו להגיד את זה מהר ותראו איך זה נשמע אותו דבר
תמונת השבוע: כ"כ הרבה יופי בתמונה אחת: וילה
תומאס
מארקו
[רק למה וילה עושה פרצוף מוזר?
כפרעליו] מה אתם שומעים עכשיו?Busted-Losing You

Cold Heritage

New member
^^

שיר השבוע של נייטוויש: Ghost Love Score, שיר כזה מדהים, כל מי שאמר לתת לו 10 צדק :) שיר השבוע לא של נייטוויש: Pale Enchenters - Tristania לא בטוח באיות P: אלבום השבוע: וואנס, לגמרי. להקת השבוע: נייטוויש XD סרט/סדרה/ספר השבוע: אין אין ו...אין 0: משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיעבור מהר ושיגיע חנוכה המיוחל D: חווית השבוע: התחתנתי עם איתי!!!!!!111 ודנה וקארין ושירה D: אין מאושר ממני. המלצת השבוע: גוסט לאב סקור, וזה נחשב המלצה
ציטוט השבוע: XDDDDDDDDDDDDDD מירית[סתם מישהי]: זום זום? מירית: סליחה הלכתי לאכול D: אני: בואי הנה #$%@# מי הסכים לך #$%@ אני: מכות! מירית: אבל כבר אכלתי D: עכשיו אני פה D: אני: תות רוטט? [זאת מישהי מוזרה כזאת שמדברת איתי על כל מיני אביזרים לא כל כך טהורים XD] מירית: מההההההה ? אני: רוצה אחד בתחת XDDDDDDDDD ואז אני סתם צוחק ואומר לה סתםסתם XD תמונת השבוע:
זה מה שקורה כשמחפשים גוסט לאב סקור בגוגל :) מה אתם שומעים עכשיו? Ghost Love Score כמה לא צפוי P: שבוע מדהים לכולכם יפיופים גם לך דנה!!
ולכולם! :] מדגישומטיק :) איפה? D:

Cold Heritage

New member
D::::: אכן אישתי, ../images/Emo24.gif

לפעמים צריך לשמוע דברים יותר פעמים כדי לראות כמה הם באמת טובים
.

כבר איזה שבוע לא הייתי פה O:

שיר השבוע של נייטוויש: לא יודעת O: שיר השבוע לא של נייטוויש: גם לא יודעת XP אלבום השבוע: אין להקת השבוע: ווית'ין ונייטוויש ^^" סרט/סדרה/ספר השבוע: מכושפות O: אני נורא מתגעגעת ;[ וראיתי כמה קליפים של הסדרה ביוטיוב איזה יום השבוע משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיהיה נחמד? P: חווית השבוע: שלשום הייתי אצל ידיד עם עוד חברה ואכלנו קרמבו וחיטטנו לו בחדר והיה ממש כיף D: הוא לימד אותי לסרוג (בשתי מסרגות) ונתן לי נעלי אולסטאר יפות שהיו קטנות עליו D::::::::::::: המלצת השבוע: לקחת דברים מחברים, זה מה-זה כיף! ^_____^ ציטוט השבוע: "חתונות זה לא בשביל מטאליסטים XD" תמונת השבוע: האולסטאר שקיבלתי מתום המגניב D: הוא taroboy מהפורום ^^ לפחות נראה לי שהוא פה Oo מה אתם שומעים עכשיו? Angels - Within Temptation (Live in 013 Tilburg) ברדיו בלוג ^-^

אוי,היה שבוע כ"כ מדהים../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש:planet Hell שיר השבוע לא של נייטוויש: Blind Guardian-Lionheart Killswitch Engage-The End of Heartache אלבום השבוע:A Twist in the Myth של בליינד גארדיאן
..חרשתי עליו... להקת השבוע:בליינד גארדיאן
סרט/סדרה/ספר השבוע:סדרה-raw..היה רו כ"כ טוב! משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:להנות בטיול השנתי
חווית השבוע:עברתי טסט!
..בהחלט חוויה! המלצת השבוע:תנוחו
ציטוט השבוע:המורה לפסיכו':"למה אתה מספר דברים כאלה על אחותך?!ואם היא הייתה מספרת בכיתה שלה ש'לאח שלי היה קרי לילה בככה וככה...ואז אמא באה והראתה לאבא את הסדינים'..".*המורה ממשיכה לחפור*..XD תמונת השבוע:רייטד אר קיי או
..הם כ"כ טובים
מה אתם שומעים עכשיו?Edguy-King of Fools שיהיה לכולם שבוע טוב

למעלה