סופ"ש קסום

נממ

שיר השבוע של נייטוויש:ווישמאסטר!!
שיר השבוע לא של נייטוויש: אמממ זו כבר בעיה,יש כמה Everything-Lifehouse Cassie-Flyleaf ויש עוד מלא,אין לי כח אלבום השבוע:רקונינג נייט
להקת השבוע:מממ יש מלא,עזבו אותי באמשלכם סרט/סדרה/ספר השבוע:ג'ון גרישם-השותף,מספרים (
),והסרט של פאנטום האופרה
(שוב,לפרוייקט בקולנוע) משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:כמו כולכם-שיעבור ונגיע לחנוכה! חווית השבוע:שתיית היין בלי שההורים ישימו לב שכל הערב אני עם כוסות שונות XD המלצת השבוע:לשתות יין!
ציטוט השבוע:"ואני מצטטת את רבי נחמן מברסלב:..." "אמא!! זו ברכת יומולדת?? את תעשי על זה בוחן אח"כ??" אחותי-"מה שהיא באמת התכוונה זה-פרט,נמק וכתוב במילים שלך!זה להגשה!" כן,זה מה שקורה כשמטילים על אמי החמודה (שכמו שציינתי בעבר שהיא מורה) לכתוב ברכת יומולדת לדודה שלי
תמונת השבוע:הבייבי שלי
מה אתם שומעים עכשיו?

עוד שבוע ואנחנו מתקרבים לחנוכה...:]

שיר השבוע של נייטוויש: Ocean Soul שיר השבוע לא של נייטוויש: אייוואניטול!!!!!!! וגם Highlord - Moonlight Romance שאני מוציאה משמיעה :) אלבום השבוע: Ayreon - The Human Equation CD2 להקת השבוע: אוורגריי
סרט/סדרה/ספר השבוע: מועדון לילה זה ממש משעשע, וכבר המון זמן לא ראיתי טלוויזיה. משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שחנוכה יגיע כמה שיותר מהר. חווית השבוע: ערב מגמה@#%$@#%#@!%!#$#!$@#!!!!!!!!!11111 היה פאקינג בנזונה =] המלצת השבוע: להתכונן למבחנים
ציטוט השבוע: "בעיית הגבולות של פולין הייתה בעייתית." נו טוב, גם ככה לא הלך טוב במבחן ההוא. תמונת השבוע: מממ אני אסרוק לכם! מבטיחה! מה אתם שומעים עכשיו? כרגע לא שומעת, אבל אם יתנגן משהו זה יהיה Adagio - In Nomine... =]

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: לאידע... שיר השבוע לא של נייטוויש: היו כמה שחרשתי עליהם: Sonata Arctica - Don`t Say a Word Sonata Arctica - Aint Your Fairytale Sonata Arctica - Letter to Dana אלבום השבוע: A Twist In The Myth [ושוב תודה לקארין!!] להקת השבוע: שבוע סונטה כזה... סרט/סדרה/ספר השבוע: CSI, כרגיל [הו, וגם סימפסון ^^] משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיהיה טוב חווית השבוע: לא היה משהו מיוחד ציטוט השבוע: "אם מלחמת העולם ה-3 תהיה גרעינית, הרביעית תהיה בחרבות וחיצים" תמונת השבוע: אין מה אתם שומעים עכשיו? Blind Guardian - Skalds and Shadows

dralan

New member
ללללאאאאאאאאאאאאאאא

אין לי אקסטרה הוט!!! זה לא פייר!!!!!!

למעלה