סופ"ש קסום

danduuu

New member
Killswitch Engage מעולים!

אהבתי את הקליפ האחרון שלהם, זה עם הספרים וגם את מכורה לWWE הזה? אחים שלי היו חורשים על זה
עכשיו הם כבר פחות רואים שזה מוזר באמת
ותהני שבוע הבא בטיול מתוקה שלי

אהא הם באמת מעולים../images/Emo9.gif

מכורה ביותר לWWE...
חח אם יש לך אחים קטנים אז הם אמורים עוד לחרוש על זה,ואם הם גדולים אז הם לא יחרשו על זה,כי התכניות היום הרבה פחות טובות מהתכניות של פעם..
תודה

יווווו מזל טוב!!!

על הטסט כמובן :) כל הכבוד לך
איזה מספר? ותיהני בטיול=] לאן נוסעים?

בפ שובאפ

שיר השבוע של נייטוויש: Ever Dream שיר השבוע לא של נייטוויש: Dandy Warholes - Bohemian Like You אלבום השבוע: Evergrey - The Inner Circle להקת השבוע: Evergrey סרט/סדרה/ספר השבוע: ורוניקה מארס
*לחץ!* משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: די עם הבאסה:) חווית השבוע: ורוניקה מארס עונה 3 פרקים 6-9
*לחץ* המלצת השבוע: תראו ורוניקה מארס!! ותתמזמזו איתי בנות
ציטוט השבוע: ידידה שלי: "משהו לא בסדר עם הפריזר שלי" אני: "אין בו פיצה?" תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו? Evergrey - For Every Tear That Falls אני שומע עכשיו את כל הדיסקוגרפיה של אחת הלהקות המדהימות בעולם:) שבוע מדהים לכולכם יפיופים - יפיוף? הממ לא:)

box 5

New member
אם כבר dandy warholes ואם כבר

ורוניקה מארס... we used to be friends אחד השירים היותר אדירים =] הא ורק בגלל שאתה רואה ורוניקה מארס (
) אין לי בעיה להתמזמז איתך... =]

Be careful what you wish for../images/Emo123.gif

wishes might come alive..
אבל זה כנ"ל, אני מעריך אנשים שרואים את הגאונות הזו. אה, כן, We Used to be Friends שיר מעולה, מה שמזכיר לי, העיבוד שעשו לו בעונה השלישית די גרוע, אבל לא נורא.

A Hilit

New member
תפסיק כבר לדבר על העונה השלישית

לפני שהיא הגיעה! גם חברה שלי רואה פרקים באינטרנט או מהשלזהלאיהיה שאתם רואים לפני שמשדרים את זה באקסטרה הוט.. חכו בסבלנות מה יש? 0_o

ידידה טובה שלי מורידה בביטורנט

הם משודרים בארה"ב את יודעת.. היא פשוט מורידה אותם למחשב ואני רואה אצלה. אין, לא יכלתי לחכות, זו גאונות של סדרה.

למעלה