סופ"ש קסום

FeLL67

New member
הוהו

שיר השבוע של נייטוויש: SHE IS MY SIN שיר השבוע לא של נייטוויש: I WALK BESIDE YOU אוך סגידה. אלבום השבוע: Evanescence- The Open Door להקת השבוע: אוונסנס. [ התמכרתי לאלבום האחרון P:] סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר: ארוחה עירומה משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: בוחן במתמטיקה, לעבור %^&$%@%%^^& חווית השבוע: הכלב שלי למד להשתין בהרמת את הרגל :p המלצת השבוע: תחייכו הרבה :] ציטוט השבוע: המורה שלי לפיזיקה לא יודעת שאומרים מים "רותחים" אז היא אומרת מים "רתוחים" חברה שלי: "מים רתחוים זה מים שרופים?" XXD תמונת השבוע: ממ אין

Prophet Of God

New member
נאמ..

שיר השבוע של נייטוויש:אנערף, לא יצא לי לשמוע הרבה שלהם... שיר השבוע לא של נייטוויש:המממ...אין אחד ספציפי אלבום השבוע:כנל להקת השבוע:מיידן ומגהדת' סרט/סדרה/ספר השבוע:הקדושים מבוסטון. הוא חזק לגמרי. משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:בעזרת השם שיהיה טוב חווית השבוע:המממ..לא חשוב :X המלצת השבוע:לעשות גרפיטי של פנטרה בבצפר :p ציטוט השבוע:המממ "רועי, אתה ציירת את הדבר על הקיר?" "הממ..זה לא שציירתי, זה פשוט שהטוש נפל לי כמה פעמים על הקיר...והממ..זה מה שיצא.." :p אני והמחנכת צוחקים. תמונת השבוע:אין. מה אתם שומעים עכשיו?MUDVAYNE FORGET TO REMEBER

LadySilkworm

New member
me me me

שיר השבוע של נייטוויש: אמממ... bare grace misery שיר השבוע לא של נייטוויש: silent winter- draconian אלבום השבוע: אין P: להקת השבוע: חוץ מנייטוויש אין סרט/סדרה/ספר השבוע: גלדיאטור וכלה ודעה קדומה[סרט כזה צבעוני וחמוד!]. משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שייגמר כבר! חווית השבוע: אין המלצת השבוע: כלה ודעה קדומה :} ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: הרבה פ: מה אתם שומעים עכשיו? את הרעש של המחשב.

כלה ודעה קדומה...

ראיתי אתמול בערב קצת מזה. הייתה שם רורי!!!!1111 ווא, אני מתגעגעת לבנות גילמור ;[ ולמכושפות ;[ אוף ;[

LadySilkworm

New member
יש בנות גילמור בהולמרק אם אני לא

טועה.. ראיתי אותו היום בצהרים, ממש אהבתי. בכלל אני ואמא שלי אוהבות את גאווה ודעה קדומה P:::

O:

בנותגילמור *_* באמת תהיתי אם כלה ודעה קדומה קשור לגאווה ודעה קדומה... ראיתי איזה פרק של זה פעם מזמן בVOD (זה היה בחינם
אני לא מזמינה משם דברים
) וה"מיסטר דארסי" והשם הזכירו לי..

LadySilkworm

New member
הסרט כלה ודעה קדומה מבוסס על הספר

גאווה ודעה קדומה. והסדרה גאווה ודעה קדומה וגם הסרט [עם קיירה נייטלי] מבוסס על הספר הזה.

Itay Simons

New member
ללא נושא

שיר השבוע של נייטוויש: Ghost love score שיר השבוע לא של נייטוויש: Orphaned Land-Mabool אלבום השבוע: לא יודע P: להקת השבוע: מיוז
סרט/סדרה/ספר השבוע: סיינפלד
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לעבור את המבחנים באזרחות ומתמטיקה >< חווית השבוע: אסיפת הורים אחרונה לתמיד XD המלצת השבוע: ציטוט השבוע: המורה לאנגלית: "איך אומרים קשקשים באנגלית?" מישהי מהכיתה: "שולדרז!!!" (XDDDDD) מישהי אחרת בתגובה: "איזה סתומה, זה קצוות בכלל!!!!!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תמונת השבוע: XDDDDD מה אתם שומעים עכשיו? כלום

danduuu

New member
XDDDDDDDDDDD ציטוט ענק!!

גם אצלי בכיתה ט' פעם המורה שאלה איך אומרים יחף באנגלית? אז איזה ילד אחד קפץ ואמר "Unshoesen [אנשוזן]"
זה היה כ"כ קורע

box 5

New member
חחחחחחחח כיתה של נעליים...!

וה-אנשוזן גאוני!!!
חחח בנאדם אידיוט =]

AliceQueen

New member
יאא עוד מעט חופש!

שיר השבוע של נייטוויש: Ghost Love Score, She Is My Sin שיר השבוע לא של נייטוויש: Lullacry - Don't Touch The Flame אלבום השבוע: Nickelback - The Long Road (נוסטלגיה...) להקת השבוע: נייטוויש סרט/סדרה/ספר השבוע: הישרדות, נמלטים, ספר על מלחמת טרויה משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שתהיה לי סוף סוף הזדמנות לדבר עם...
חווית השבוע: לא היה איזה משהו יוצא דופן... המלצת השבוע: נסו לשרוד עוד שבוע, אח"כ חופשההה!!!! ציטוט השבוע: וואי המוח שלי מעורפל... לא זוכרת כלום ><"... טוב הנה ציטוט משיר: Every time I look at you, baby, I see something new That takes me higher than before and makes me want you more I don't wanna sleep tonight, dreamin's just a waste of time תמונת השבוע: פתרון יצירתי... מה אתם שומעים עכשיו? את הרעש של המאוורר של המחשב

למעלה