סופ"ש קסום

יצא 66% שאני דומה לאשטון קוצ'ר^^

62 אחוז לג'ארד לטו הזה, 61% למייקל אואן ולא זוכר כמה אחוזים לקליף בורטון

../images/Emo31.gif

הם בטח טעו שם... וחוץ מזה,כל השלושה האחרים כן יפים.הם מחפים על אשטון

מי מתווכח?../images/Emo98.gif

קבעתי עובדה.
תפסיק לחשוב שאתה לא יפה,ותפסיק לתרץ את זה.

Lillith Dirge

New member
סופ"ש מקסים.

שיר השבוע של נייטוויש: white night fantasy (בואו נקווה שאייתתי נכון) שיר השבוע לא של נייטוויש: amatris- god of rain חווית השבוע: מופע של מחול מודרני בגעתון. המלצת השבוע: סרט- זכרונותייה של גיישה. סדרה- נמלטים 2!!!!!1 ספר- לא קראתי משהו מעניין. להקת השבוע: amatris
ו- elegeion משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לפגוש את אביב, להנות במפגש ישרא, לקנות את הדיסק אושן בורן ו/או אובר דה הילס בלה בלה בלה. ציטוט השבוע: -אני וחברה שלי יושבות בנהריה ומדרגות זכרים לפי המראה. כדי שלא יבינו החלפנו לאותיות את המספרים. א=1, ב=2, ככה עד י=10. -זכר עובר- קארין: א'... אני: ת', תעשה גבות. תמונת השבוע: אני והאקס שלי. אני יודעת זה מלפני שבוע וכן אנחנו כבר לא ביחד אבל אני אוהבת אותו. והוא אוהב אותי וזהו.. זה לא מתאפשר מכמה סיבות. להלה. אז קבלו. מה אתם שומעים עכשיו?: את הרעש של המשפחה המעצבנת שלי :/ מלמטה.

LadySilkworm

New member
אמממ...

1. אייתת נכון 2. הוא צריך להתגלח 3. לפגוש את אביב? P: 4. דברי איתי.

Lillith Dirge

New member
התשובות.

1. יאי :] אני לא טיפשה. 2. לא הוא לא. זיפים זה סקסי.
3. כן, הוא אוהב אותי, אני אוהבת אותו. אנחנו הולכים להתמזמז ביחד ברחבי תל אביב והוא הולך להיכנס איתי לתאי מדידה בחנות של המחוכים (מוחעחעחעחע) סיפור ארוך אני כבר אשלח לך את השיחה בהזדמנות. 4. ברגע שאני אהיה פנוייה עכשיו אני הולכת לאכול.

danduuu

New member
אניניניניניניניני

שיר השבוע של נייטוויש: Sleepwalker|התמכרות| Deep Silent Complete Dead Boy's Poem Ghost Love Score שיר השבוע לא של נייטוויש: אממ לא נראה לי שיש ממש
שמעתי רק נייטוויש השבוע נראה לי
אה אולי בעצם Lostprophets-4 AM Forever ושיר של קריידל עם ליב קירסטין חווית השבוע: להכשל בטסט ראשון
המלצת השבוע: לא להבריז
כי אז מקבלים מכתב ובמקום לקבל מכתב אומרים לכם להתייצב בתשע בבוקר במקום לבוא לביצפר בעשר ועוד לעשות מסיבת חנוכה בלי סופגניות וסתם לשלם חמש שקל
XDDDD זה כ"כ עצוב
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-לא זכור לי שראיתי משהו, אבל אולי מחר הולכת עם ההורים לראות אראגון
נראה סרט טוב-יש בו דרקונים והכל
להקת השבוע: נייטוויש :) משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לראות את נוקי ואת כל הנשים והבעלים שלי מהפורום הזה
ציטוט השבוע: זה לא שלי, אבל חברה שלי ממלצרת באולם חחח ואיזה אחד אומר לה: "סליחה, אפשר רגלי דג?" חברה שלי: "מה??" הוא:"נו רגלי דג, זה משהו חדש אצלכם שמעתי" היא:"לא כרגע אין רגלי דג, אבל יש צלעות פרפר" XDDDDD איזה בנאדם מטומטם. תמונת השבוע:סוג של תקווה :) מה אתם שומעים עכשיו?כלום, יש לי פיפי. [XDDDDDDDDDD מה זה היה קשור?] ד"א, נראה לי אני בסוף אשלח לנייטוויש דיסק :) למרותש אין סיכוי שבעולם שאני אעלה בתור זמרת XD אבל מה אכפת לי לנסות P:

LadySilkworm

New member
That's the spirit!

ואם את כבר שולחת להם את הדיסק... אולי תצרפי איזה פתקון קטן על הפורום, או משהו? D: בהצלחה לך אשתי :)

התמונה מדהימה../images/Emo99.gif

אישה שלי,נכשלת בטסט ראשון?לא נורא,בטסט הבא תעברי
אני עברתי רק בשישי
שמעתי שהסרט "אראגון" ממש טוב.תהני!=)

AliceQueen

New member
חח אישה איש דפוק

ההוא מהמסעדה... מה הוא חשב שהוא במסעדת "כאן מגישים חיות מוטציות"? ותשלחי ת'דיסק באמת. יהיה מגניב אם את תהיהי הזמרת הבאה :)

לא נורא../images/Emo24.gif

כמעט אף אחד לא עובר טסט ראשון
בייחוד בנות
[דאמט, אני חייבת להפסיק עם זה] ותשלחי להם! מה יש לך להפסיד :)

זה דווקא לא נכון...

אני מכירה כמה בנות שעברו בטסט ראשון,ומנגד כמה בנים שלא עברו טסט ראשון או עברו אחרי כמה טסטים...

למעלה