סופ"ש קסום

ש נ י1

New member
../images/Emo137.gif

שיר השבוע של נייטוויש: starpazers שיר השבוע לא של נייטוויש: לא שמעתי כל כך חווית השבוע: טויל שנתי לאילת!! המלצת השבוע: קנו דיסקים בדיסק קלאב באילת! סרט/סדרה/ספר השבוע: מערכונים של אלי ומריאנו ששמו לנו באוטובוס
להקת השבוע: לא יודעתץ משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: חופש נעים תמונת השבוע: הלוואי שהיו לי תמונות מהטיול... מה אתם שומעים עכשיו? כלום

Liquid Dreams

New member
קר לי!![אז תחבק ונצלול בשקט גדולXD]

שיר השבוע של נייטוויש: Bless the Child שיר השבוע לא של נייטוויש: אממ.. רצה הביתה- קרן פלס
גם אם אתם לא אוהבים את קרן[וכבר שמתי לב לזה..><], לשיר הזה יש הרבה משמעויות שיכולות לגעת בהרבה אנשים.. וזהו
חווית השבוע: ארמממ.. הכרתי את ג'אקו האוסטרלי המאגניב שלי!!1 XD המלצת השבוע: תרשמו ל- IMVU!>< סרט/סדרה/ספר השבוע: הו, אממ.. חוקי דרך^________^ להקת השבוע: נייטוויש?
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיהיה פחות קר
ושאני אוכל להודות לג'אקוXDDDDD ציטוט השבוע: "i like you, you're sweet"[יא, ג'אקוXD] תמונת השבוע: נאעכיחחחעכנ, עזבו'תי;[

Liquid Dreams

New member
IMVU.COM

זה אתר מגניב שכזה שנרשמים אליו ועושים דמות ואז אפשר לדבר עם אנשים מכל העולםD:

Itay Simons

New member
חג שמח P:

שיר השבוע של נייטוויש: Moondance ^^ שיר השבוע לא של נייטוויש: Haggard-The Final Victory ^^ חווית השבוע: התפטרתי ^^ עוד שבועיים אני מסיים לעבוד
המלצת השבוע: אגאדיר זה מדהים XDD (כל עוד אתם לא בדיאטה ><) סרט/סדרה/ספר השבוע: ממ לא יודע להקת השבוע: אמפרור לא רעים. מסתבר. משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיהיה כיף במפגשים ^_^_^_^_^ ציטוט השבוע: *שיעור ערבית, 2 בנות רבות בצחוק* המורה: "רגע, שאני אבין, אתן חברות?" מישהי אחרת: "הן יזיזות!!" המורה: "אוי ואבוי...!"
תמונת השבוע: הנוסטלגיה :( מה אתם שומעים עכשיו? Arch Enemy-Silent wars

TheImpactBoy

New member
סופ"ש לפנים

שיר השבוע של נייטוויש: Gethsemane שיר השבוע לא של נייטוויש: כל הדיסק Scenes From A Memory של דרים. חווית השבוע: לא בשבילכם, אתם קטנים מידי. המלצת השבוע: הדיסק Scenes From A Memory של דרים. סרט/סדרה/ספר השבוע: חברים
פיבי תעשי לי ילד. להקת השבוע: DEAM THEATER משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיעבור מהר ושיהיה נחמד במפגש. ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? Gethsemane של נייטוויש.

אחחח

שיר השבוע של נייטוויש: פלאנט הל שיר השבוע לא של נייטוויש: אווריט'ינג של לייף האוס חווית השבוע:להיות חולה רק מחצי שעה שהייתי בחוץ,ולראות את ידיד שלי מקיא באמצע הקניון XDDD המלצת השבוע: לא להסתכל על אנשים כשהם עומדים להקיא. סרט/סדרה/ספר השבוע:אין לי כ"כ להקת השבוע:לייף האוס משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיהיה כיף במפגשיםםםם!!! ושיהיה לי זמן לישון גם
ציטוט השבוע:אוי,זה ממש מטומטם מישהי:"למה קוראים לך נוחי?" אני:"כי אני נוחה."
מישהו:"לאא קוראים לה מוחי!" אני:"מה אני זן נדיר של נזלת?!" תמונת השבוע:ממממ תראו עריכה מעולה!! ( זו העין שלי,ניסו להוסיף לה מסביב מלא מלא כי כשצילמו אותי לא היה עליי איפור) מה אתם שומעים עכשיו? את אבא מציק לאמא כל חמש שניות "מה אוכלים? ועכשיו? ועכשיו? ומה עם עכשיו?" (כן,אבא מתנהג כמו ילד בן 3)

danduuu

New member
העיניים שלך../images/Emo99.gif

XDDDDDDDDDDDDDDD באתי לעשות את האייקון של ה"מאוהב" ובטעות רשמתי בהתחלה "מטונף" חחחחחחחחחחחחחחחחח איך הגעתי לזה בכלל

XDDDDDDDDD

אני אומרת לך,המוח הכחול שלך עושה את העבודה שלו יופי! (את חשה רגשות אשם על ביצוע זממך בי,את חשה מטונפת!
)

Aqua Marine

New member
חג חנוכה שמח!../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Sleepwalker שיר השבוע לא של נייטוויש: Evanescence - Forgive me למרות שאני לא מתה עליהם, זה שיר ממש יפה חווית השבוע: פרשיה מצערת בה המחנכת שלי המציאה סיפור שידיד שלי הטריד מינית חברה קרובה שלי.. היא כ"כ טיפשה. המלצת השבוע: קראו ספרים סרט/סדרה/ספר השבוע: CSI להקת השבוע: זבל אורגני (
לא באמת) משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: להספיק לעשות את כל מה שאני מתכננת ציטוט השבוע: "את מפריעה לי לסוד!" חברה שלי ברגע של הפרעה תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? Avenged Sevenfold- seize the day

ווהו

שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי
שיר השבוע לא של נייטוויש: Arwen - Between Love and Pain חווית השבוע: ההופעה (מסיבה?) ביום שישי, לא ידעתי שאנשים בבצפר יכולים להיות כאלה אנשים נחמדים, אפילו שהם לא ממש שיתפו פעולהXD המלצת השבוע: אל תעשנו! פאקינג שיט, זה כל כך דוחה, ולעשן פאסיבית זה הכי נורא>< סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס אתמול, פרק לא רע בכלל להקת השבוע: אוורגריי משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: אין צורך לאחל, יהיה חופש נפלא
ציטוט השבוע: בלע לא זוכרת>< תמונת השבוע: הנה סרקתי לכם. זה עיוות את הציור ממש ממש:/ ו-10 נק' למי שמזהה איזה שיר כתוב למעלהXD מה אתם שומעים עכשיו? Innocence Faded בגרסה של הסקור
חג שמח

למעלה