I'm back../images/Emo98.gif
איי איזה טיול מדהים היה!חבל שנגמר כ"כ מהר
שיר השבוע של נייטוויש
ead to the World שיר השבוע לא של נייטוויש:Skid Row-Youth Gone Wild חווית השבוע:הטיול השנתי לאילת והרי אילת.היה כ"כ כיף! המלצת השבוע:צאו לטיולים שנתיים! סרט/סדרה/ספר השבוע:למי היה זמן לזה?הייתי מנותקת מהעולם וזה היה כ"כ כיף לא לדעת מה קורה. להקת השבוע:בליינד גארדיאן. משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:לנוח ולעבור ת'תגבורים בפסיכו'... ציטוט השבוע:אוי,יש מלא,במיוחד כאלה שקשורים לז' אבל אני לא אכתוב אתם פה...הנה כמה: *ילד מהכיתה שלי:"תראי,מישהו שמן עבר פה".*מצביע על סולם מכופף במעבר מאוד מאוד צר* אני:אוי,נכון!מישהו מאוד שמן!" חברה שלי:"לא נכון,זה אורי גלר עבר פה!". *"היה לך חם ונעים הא?עכשיו אני אדאג שיהיה לך קר!".*מורה מגרשת ילד שהיה אצלנו בחדר אחרי כיבוי אורות* *אני:"המורה ברוך ממש פדופיל!" חברה שלי שבדיוק יצאה מהשירותים שמעה מה שאמרתי קצת אחרת,אז היא יוצאת ושואלת:"מה?ברוך הלך לדפוק דולפינים?" *משהו ששרו בדרך חזרה למורה לשל"ח:"ברקי,יש לי קקי!תעצור בצד".XD..(מאחורי המשפט הזה עומד סיפור שלם). תמונת השבוע:הנוף שנשקף מפסגת הר שלמה.עלינו והגענו לפסגה כמו גדולים,למרות שלא היה חייב.זה פשוט אדיר! מה אתם שומעים עכשיו?כלום
שיהיה לכולנו שבוע טוב,וחג חנוכה שמח