סופ"ש קסום

danduuu

New member
XDDDDD אני נוהגת ואני אומרת שנשים

לא יודעות לנהוג
זאת עובדה

לא נכון!../images/Emo11.gif

אנחנו כן יודעות לנהוג.פשוט יש כאלה מאיתנו,שיודעות לנהוג פחות טוב

עוד קצת...

ומישהו פה יחטוף מכות. לא לזלזל בנו!
בכל אופן,אני כן יודעת לנהוג,אז מה אכפת לי מהשאר?

I'm back../images/Emo98.gif

איי איזה טיול מדהים היה!חבל שנגמר כ"כ מהר
שיר השבוע של נייטוויש:Dead to the World שיר השבוע לא של נייטוויש:Skid Row-Youth Gone Wild חווית השבוע:הטיול השנתי לאילת והרי אילת.היה כ"כ כיף! המלצת השבוע:צאו לטיולים שנתיים! סרט/סדרה/ספר השבוע:למי היה זמן לזה?הייתי מנותקת מהעולם וזה היה כ"כ כיף לא לדעת מה קורה. להקת השבוע:בליינד גארדיאן. משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:לנוח ולעבור ת'תגבורים בפסיכו'... ציטוט השבוע:אוי,יש מלא,במיוחד כאלה שקשורים לז' אבל אני לא אכתוב אתם פה...הנה כמה: *ילד מהכיתה שלי:"תראי,מישהו שמן עבר פה".*מצביע על סולם מכופף במעבר מאוד מאוד צר* אני:אוי,נכון!מישהו מאוד שמן!" חברה שלי:"לא נכון,זה אורי גלר עבר פה!". *"היה לך חם ונעים הא?עכשיו אני אדאג שיהיה לך קר!".*מורה מגרשת ילד שהיה אצלנו בחדר אחרי כיבוי אורות* *אני:"המורה ברוך ממש פדופיל!" חברה שלי שבדיוק יצאה מהשירותים שמעה מה שאמרתי קצת אחרת,אז היא יוצאת ושואלת:"מה?ברוך הלך לדפוק דולפינים?" *משהו ששרו בדרך חזרה למורה לשל"ח:"ברקי,יש לי קקי!תעצור בצד".XD..(מאחורי המשפט הזה עומד סיפור שלם). תמונת השבוע:הנוף שנשקף מפסגת הר שלמה.עלינו והגענו לפסגה כמו גדולים,למרות שלא היה חייב.זה פשוט אדיר! מה אתם שומעים עכשיו?כלום
שיהיה לכולנו שבוע טוב,וחג חנוכה שמח

danduuu

New member
XDDDDDDDD הציטוט עם הדולפינים חחחחח

וברוכה השבה אישתי
התגעגעתי!!!

תודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

האמת,שהיינו בספק אם נחזור.נהג האוטובוס שלנו נהג כמו מטורף וחשבנו שאנחנו הולכים למות,אבל העיקר שכולם הגיעו שלמים.

XD

תאמיני לי שזה עדיף מהנהגים שלוקח להם להגיע מרמת הגולן להרצליה 5 שעות -.-' אפילו אמא שילי נוסעת מהר יותר!

../images/Emo6.gif

5 שעות?! טוב,אני אומרת-לאט אבל בטוח. כשנוסעים עם נהג מטורף ועצבני שכל דקה מזכיר לנו שהוא לא עובד אצלנו,זה הרבה יותר מפחיד.

box 5

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif

שמחה שנהנית..! ותמונה ממש יפה... =]

הנוף שם באמת מדהים..

במיוחד בשעות השקיעה והזריחה.פשוט מראה מדהים.והלילה כ"כ בהיר עד שרואים כל כוכב וכוכב.
תודה

סוף סוף חזרת! ../images/Emo99.gif

(סורי רק עכשיו קלטתי את ההודעה) שמעי,עם התמונה הזאת קנית אותי
אבל אני רוצה שלךךך!

חחחחחחח...

הו,אני מבינה שאהבת ת'תמונה אישתי...זה מאוד משמח אותי. יש לי עוד הרבה תמונות יפות מהטיול(במיוחד של כל מיני בעלי חיים שיצא לי לצלם).

Cold Heritage

New member
להלהלהלה :)

שיר השבוע של נייטוויש: המון, בעיקר Wishmaster וPlant Hell שיר השבוע לא של נייטוויש: Tristania - Evenfall חווית השבוע: הממ... זה לא בדיוק חויה אבל מישהו כאן בטח יודע :p המלצת השבוע: תהיו אמיתיים, משתלם. סרט/סדרה/ספר השבוע: הו וואנטס טו בי א סופרהירו
להקת השבוע: Tristania משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: להגיע למפגש, זה דיי בספק :\. ציטוט השבוע: אני [על תיכנון ללכת להופעת ווית'ין באנגליה]: "היי בואו נזרוק לשארון חזיה בהופעה D:" תמונת השבוע: שיעשה לי גדוד של גיבורי על -> סתם, גם פאט מאמא אחלה ^^. מה אתם שומעים עכשיו? Romanticide

למעלה