סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: להקת השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: חווית השבוע: המלצת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מה אני שומע עכשיו? פיי איזה מהר עבר השבוע הזה, שיהיה לכולכם שבוע מעולה מתוקים
מדגישומטיק

danduuu

New member
פעם שלישית שאני מנסה לענות

שיר השבוע של נייטוויש: פאנטום האופרה שיר השבוע לא של נייטוויש: מלא של אינקיובאס Pantera-Walk Damageplan-Fuck You Evanescence-Lithium Bon Jovi-I Want To Be Loved להקת השבוע: Incubus ספר/סרט/סדרת השבוע: אין ממש. פשוט תראו סקראבס
. משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיתחיל ברגל ימין
2007 נכנסת לה
חווית השבוע: 82 בתנ"ך ו-80 במתמטיקה
וההצגה "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" :) ושלא הלכתי הרבה לביצפר השבוע, וגם שכן בקושי למדנו
המלצת השבוע: לא להיות חולים!!! זה קקה וללמוד למבחן באזרחות. כי אחרת תענו רק על שלוש שאלות שהם 9 נק' כל אחת
ציטוט השבוע: אין לי השבוע
תמונת השבוע:אין, לא רוצה להעלות לי הבנזונה. פעמיים ניסיתי עם תמונה אחרת כל פעם והוא מבטל לי את השליחה. סעמק. מה אני שומע עכשיו? Sonata Arctica-Shamandalie

danduuu

New member
הו כן יש לי ציטוט!

נזכרתי
המורה שלי לתיאטרון מקריאה מחזה: "היא מזדיינת..אה אופס! מתדיינת!" XD היה עוד קטע כזה שהיא אמרה משהו שקשור לסקס במקום המילה האמיתית
מורים חרמנים

XDDDDD

המורה שילי לבלט סופרת באנגלית, אז היא ספרה פעם: "וואן, טו, ט'רי, פור, פייב, סקס... אהה סיקס! סבן..." ולא נעים לצחוק עליה אז כולנו מתפוצצות בשקט... XD

XDDDDDDDDDDD

אצלי המורה לשתקשורת פשוט חושפת בפנינו את הפנטזיות שלה בהסוואה
אייכככככ פעם זה התגלגל לסיפור על ירידה למישהו

אוקיי זה די מגעיל..

אבל המורE שלנו להפקה, אילן, אז הוא בערך, המורה הכי מלך שפגשתי במערכת החינוך. לצערי, נדפקתי בקבוצה שאני לא מסמפט במיוחד בסרט גמר. לא נורא, אני אעשה את העבודה שלי הכי טוב שאפשר!

חחחח אתה חושב שזה דיי מגעיל?

יש הרבההה יותר גרועים אצלנו, זו רק ההתחלה!
ועזוב אותך מהקבוצה, תעבוד הכי טוב שאתה יכול! ושיהיה בהצלחה!

LadySilkworm

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש: בקושי שמעתי.. the siren שיר השבוע לא של נייטוויש: epica- quiets ועוד כמה... להקת השבוע: נייטוויש[P:] ואפיקה ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- כל החיים לפניו סרטון- [1] http://www.youtube.com/watch?v=4U6Ggin3ZTQ [2] http://www.youtube.com/watch?v=5OD9Fo42Xxo&mode=related&search= ויש לי כמה סרטונים של השלג אבל אין לי כוח להעלות משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לעבור את המבחן במתמטיקה? חווית השבוע: שלג\משקפיים חדשות המלצת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מה אני שומע עכשיו?

LadySilkworm

New member
ויש לי המלצה בשבילכם

-מציפהXD- אל תורידו את הדיסק החדש של סיירניה O:

כ"כ נכון!!! הם הפכו לגות' הכי לעוס

שיכול להיות, שום דרמטיות, רק שירה נשית וקצת גיטרות ותופים. ראיתי את הקליפ החדש שלהם והוא היה ממש מחורבן. אם כבר קליפ, אז שיעשו ל meridian או on the wane או ל sister nightfall.

LadySilkworm

New member
כל כך חבל שהסולנית הקודמת עזבה

אין כמעט גראולים בחדש, אין כלום. איכסה.

FeLL67

New member
שירה י'ספאמרית

תודה על הסרטונים :'(
בהצלחה במבחן
גם לי יש אחד :[

למעלה