סופ"ש קסום

Prophet Of God

New member
העובדה

שהם מנגנים יותר מהר ממה שאת מסוגלת לשמוע. ושכל השירים שלהם זהים, כאילו הכוונה, נגיד שמת דיסוגרפיה בוינאמפ והתחלת לשמוע, אחרי שעתיים את תהיה בטוחה שזה עדיין השיר הראשון.

חח "מדגישומטיק"

שיר השבוע של נייטוויש: אין. [וואו, כמה מוזר...חח לא שמעתי נייטוויש כבר שבועיים בערך]. שיר השבוע לא של נייטוויש: tristania - Lost וגם evanescence - cloud nine. להקת השבוע: evanescence. ספר/סרט/סדרת השבוע: אני בדיוק קורא את "צופן דיגיטלי" של דן בראון (חח הלטתי לקרוא את כל הספרים שלו...אני באחרון
) משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: בהצלחה במתכונת בעלפה באנגלית
חווית השבוע: לא היה משהו מיוחד. המלצת השבוע: שום דבר מיוחד
. ציטוט השבוע:גם
תמונת השבוע:חחח אין
... מה אני שומע עכשיו? את המוזיקה של אחותי [שומעת בפול ווליום]

Itay Simons

New member
אני :p

שיר השבוע של נייטוויש: מונדאנס
שיר השבוע לא של נייטוויש: Scar Symmetry-Retaliation
להקת השבוע: סקאר סימטרי P: ספר/סרט/סדרת השבוע: סיינפלד
משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לעבור את המבחנים הארורים שיהיו >< חווית השבוע: הקור >< המלצת השבוע: חימום ^_^ ציטוט השבוע: מישהי בכיתה:"אבל ציפי (המחנכת), המורה לאזרחות מגעילה!!" ציפי: "מה אמרת עליה?! מה אמרת עליה?? מגעילה?! מג-עי-לה!!!!!" -"אבל היא רעה, היא בת זונה!!!!!" XDDDDDDDD תמונת השבוע:
ותודה לאביעד מה אני שומע עכשיו? Kiuas-Reformation

XDDDDDD

הציטוט XDD גם לנו קרה פעם משהו דומה, לא נעים
די הכיתה שלכם ממש מצחיקה XD אה, ותסתכל על התמונה שאסיה שמה. XD

danduuu

New member
XDDDDD איזה כיתה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אצלנו קורים הדברים הדפוקים האלו.

danduuu

New member
=/ מצטערת../images/Emo7.gif מקווה שיהיה טוב../images/Emo201.gif

אתמול השתכרתי בפעם הראשונה, וזה לא היה כזה כיף חח נדפקתי לגמרי, אז גם לי לא היה סופ"ש כזה טוב אם זה מעודד אותך קצת :) אבל רציני, אם תצטרך משהו או מישהו לדבר איתו, אני פה

Itay Simons

New member
אוי, הפעם הראשונה נוראית

התחלתי לשיר את נוטינג אלס מטרז לעץ :X (זה היה בסוף ט' חח)

הפעם הראשונה שהשתכרתי, אוי, זה היה

מזמן.. וקצת מצחיק. הפעם האחרונה לעומת זאת.......... גאדמט עם בקבוק הייניקן וחצי ליטר וודקה><

למעלה