סופ"ש קסום

../images/Emo3.gif

חרא של שבוע.טוב שנגמר.
שיר השבוע של נייטוויש:Slaying The Dreamer שיר השבוע לא של נייטוויש: Kamelot-Wander Kamelot-Farewell להקת השבוע:קמלוט:] ספר/סרט/סדרת השבוע:בוראט!סרט ענקק! משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:שנמצא מה לעשות ביום ראשון.נמ,לא חוגגים סילבסטר,אנחנו חוגגים את השנה האזרחית החדשה
חווית השבוע:ממ ראיתי בוראט.זו חוויה,לא?
המלצת השבוע:תראו ת'סרט בוראט!פשוט גדול! ציטוט השבוע: "אוי,יש לך הרפס?" "כן." "זה בטח כואב." "מאוד כואב...רוצה נשיקה?"
תמונת השבוע:זה הצחיק אותי
מה אני שומע עכשיו?מממ את אמא מדברת אליי
שיהיה לכולנו שבוע טוב

danduuu

New member
../images/Emo6.gif תמונה ענקית XDDD

בוראט באמת סרט ענק
אתמול ראיתי ראיון איתו, כבוראט יענו, והוא כזה מטומטם XDD והוא כ"כ מוכשר בתפקיד הזה

מה?! כבר סופ"ש?? סוף סוף!

שיר השבוע של נייטוויש: מממ מונדאנס בהחלט
שיר השבוע לא של נייטוויש:ממממ Bon jovi- its my life להקת השבוע:סונטה ספר/סרט/סדרת השבוע:"הדוד פטרוס והשערת גולדבך"-אפוסטולוס דוקסיאדיס משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:לעבור את המבחן של 5 במת'
חווית השבוע:אמממ להיות שעה בת"א?
המלצת השבוע:תלמדו למבחנים! במיוחד במת'! ציטוט השבוע:" צריך להסביר לו שמתורה אין כסף!" (חרדי שמטיף למישהו בפלאפון במונית שירות בדרך לת"א) תמונת השבוע: התומנה מרוחה רצח, אבל אני ממש אוהבת אותה כי היא מגניבה
מה אני שומע עכשיו?Ghost Of Perdition של Opeth

פודום

טוב, לא עניתי בשבוע שעבר אז נעשה את זה על פני שבועיים... :) שיר השבוע של נייטוויש: ממ מה?
שיר השבוע לא של נייטוויש: Adagio - Second Sight
להקת השבוע: אדאג'יו!!!!!!!!!!!
פאקינג שיט, הם הלהקה הכי טובה בעולם (בלהבלה בלי האלבום האחרון) ספר/סרט/סדרת השבוע: הסקור!!! בשבוע שעבר, בואנה רודס מדהים. [בנגינה, כן?] משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: להבריא
חווית השבוע: אם אנחנו מדברים על שבועיים, אז חופש חנוכה היה פשוט מדהים. :) המלצת השבוע: אדאג'יו! ציטוט השבוע: "In remembrance of you..." נוסטלגיה, לא יודעת אם לבכות או לשמוח. ומשהו נורא מצחיק שקרה באחד השיעורים במוזיקה עם ההיפוכים XDDDDD תמונת השבוע: אין לי כוח לחפש לכם. מה אני שומע עכשיו? Muse - Ruled by Secrecy ועכשיו Muse - Sing for Absolution, ארגג איזה שיר טוב שבוע טוב לכולם

TheImpactBoy

New member
טאם טאם טאם.

שיר השבוע של נייטוויש: Passion at the opera שיר השבוע לא של נייטוויש: הדיסק Inhuman rampage של דרגון פורס. להקת השבוע: דראגון פורס, נחמד. ספר/סרט/סדרת השבוע: חברים. משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: וואי שאני יהנה! חווית השבוע: מפגש תגלית. המלצת השבוע: לשתות הרבה מרק חם. ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: ממ אין מה אני שומע עכשיו? Virgin Black- Beloved

LadySilkworm

New member
דראגון פורס הם לא משהו לדעתי

פעם הורדתי את הדיסקוגרפיה שלהם ולא אהבתי בכלל \:

למעלה