סופ"ש קסום

Itay Simons

New member
חח לא, ברוך השד P:

וחברים שלי חושבים שאני לא זוכר כלום והם המציאו שנישקתי את העץ XD זונות!!!

הו,זה באסה.

טוב,אבל לכל דבר יש פעם ראשונה
הכאבי ראש ביום שאחרי נוראיים. תרגישי טוב

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: 10th Man Down שיר השבוע לא של נייטוויש: Sonata Arctica - My Land Arch Enemy - We Will Rise וכל השירים של ראפסודי מהאלבום Symphony Of Enchanted Lands II [טוב לדעת שיש "המשך יבוא" גם לאלבומים..." להקת השבוע: ראפסודי וארצ' אנמי ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר: רסיס הקריסטל סרט: ICE AGE 2 סדרה: CSI משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: שיהיה טוב חווית השבוע: מגן במתמ' >< המלצת השבוע: תהנו מהחיים ציטוט השבוע: "זמן הוא המורה הטוב ביותר. חבל רק שהוא הורג את כל התלמידים שלו" [קארין בשם מישהו לא נודע :p] תמונת השבוע: אין מה אני שומע עכשיו? Sonata Arctica - The End Of This Chapter

blacknwhite

New member
יאללה, מה אכפת לי לענות

אני חולה, יושבת בבית, משעמם לי, וזה מה שקורה שיר השבוע של נייטוויש: feel for you. שיר מעולה שיר השבוע לא של נייטוויש: המממ... כנראה within me של lacuna coil. הוא נדבק לי נורא חזק להקת השבוע: lacuna coil קיבלתי ליומולדת את karmacode. כיף. ספר/סרט/סדרת השבוע: האוס מעולה! משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: אוף... לא להיות חולה? חווית השבוע: הדייט אתמולP: דייט ראשון שלי. היה כיף, למרותת שהיה קצת גרוע.... המלצת השבוע: אל תהיו חולים, ורבאק- אם הזמנתם מישהו לדייט, תדברו בדייט! אל תשבו ותחכו שהוא יחיה את שיח כל פעם מחדש. זה ממש מעצבן ציטוט השבוע: בואו נגיד את זה ככה- המורה שלי ללשון דוגלת בשימוש נרחב ב-k1200. כן, למרות שהערנו לה בעדינות שזה הורג גם ילדים. תמונת השבוע: מה אני שומע עכשיו? come cover me-nightwish. לייב. הם טובים בלייב. אני צריכה לראות אותם באמת בלייב פעם. אוף. למה הם בפינלנד? זה קצה העולם!

למעלה