סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: ציטוט השבוע: סרט/ספר/סדרת השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? שבוע מעולה לכולם

Itay Simons

New member
אני [=

שיר השבוע של נייטוויש: The Wayfarer שיר השבוע לא של נייטוויש: Ensiferum-Dragonheads אלבום השבוע: Kiuas-Reformation להקת השבוע: נמנמ היו כמה.. משהו טוב שקרה לי השבוע: נמנמנמ היה כיף להבריז אתמול? משהו רע שקרה לי השבוע: הרגשה כללית בעעע...אבל היא עברה
משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: זה סוד
ציטוט השבוע: *שיעור אנגלית (All My Sons): המורה: "What does Ann want from Chris?" מישהו: "To Fuck him!!!!" סרט/ספר/סדרת השבוע: נמ, הסרט ההוא עם וויל סמית' ממש יפה (שכחתי מה השם..המרדף לאושר אולי?), ודאבל דייט
תמונת השבוע: נמ, בדיחה כיתתית אבל שיהיה
מה אתם שומעים עכשיו? Holy Moses-Disorder of the Order

danduuu

New member
XDDD אהבתי את התמונה

וואי גם אתם לומדים את אול מיי סאנס המטומטם הזה? חחחחח על מה זה מדבר בכלל? לא הקשבתי מהפעם הראשונה שהתחלנו ללמוד את זה XD אבל אהבתי את הציטוט

Super Alonit

New member
חחחח גם אני לומדת אול מיי סאנס,

וזה לא מטומטם בכלל, לדעתי. ההתחלה קצת דפוקה אבל בתכלס הסוף ממש ריגש אותי. אבל אולי זה סתם כי אני רגשנית כזאת.
בהחלט יופי של ציטוט, אצלנו היו שוחטים תלמיד על דבר כזה.

גם אנחנו אמורים ללמוד אותו מתישהו

בקרוב.. אבל כולם לומדים את זה, לא? זה איכשהו קשור לבגרות ב5 יחידות. גם צריך ללמוד פואמות כאלו.. שאחת מהן ממש הפחידה אותי ואת חברה שלי:S

dralan

New member
אנחנו עוד לא התחלנו אותו

למרות שזה בתכנון.....XD.... למדנו עד עכשיו רק 2 סיפורים קצרים ו-2 פואמות... השאר "בתכנון"

אוייייייי זה כזה חופררררררררררררר

סיימנו עם זה עכשיו.. הכי מצחיק שלא הקשבתי בכלל והברזתי מההצגה של זה.. אז כשנתנו לנו עבודה מסכמת גיליתי שג'ו קלר באופן מפתיע מתאבד בסוף..
משום מה זה הפך את הסיפור ליותר מעניין..

Itay Simons

New member
נמ לדעתי...

הכי מרגש בסוף אחרי שאומרים שנשמעה ירייה מהבית, וקייט אומרת לכריס "Forget now. Live. Shhhh...Shhhh..." בחיי, זה קטע חזק...

Super Alonit

New member
זה הכי ריגש אותי! ../images/Emo7.gif

אבל כל השמוקים בכיתה שלי הרסו את הרגע הדרמטי ועשו קולות של צבועים מורעבים (חיקו את כריס מהסרט)... בני זונות

חחח לכריס מהסרט יש באמת קול משעשע

בקושי מבינים מה הוא אומר..
כל פעם שהוא דיבר הייתי צריכה לעקוב בספר כדי להבן מה הולך שם..

Super Alonit

New member
הוא שחקן די גרוע../images/Emo4.gif

השחקן היחידי המשכנע שם היה ג'ורג', והוא היה לקטע ממש קצר בכל מקרה (אך דרמטי להפליא
)

למעלה