סופ"ש קסום

אבל למה גיליתם את הסוף עכשיו? ><

תסמנו ספוילר או משהו בשביל אנשים שעדיין במערכה הראשונה...
והציטוט ענק איתי
יש לך כיתה ממש מגניבה XD

Super Alonit

New member
לנו איזה מישהי צעקה מה קורה בסוף

באמצע השיעור. זה היה ממש מעצבן.

Super Alonit

New member
סופשבוע קסום לכולם!

וואי איך השבוע עבר מהר... שיר השבוע של נייטוויש: Ghost Love Score.
שיר השבוע לא של נייטוויש: Disturbed- New Disease, מזה טחנתי אותו השבוע:X אלבום השבוע: Wishmaster. להקת השבוע: Nightwish משהו טוב שקרה לי השבוע: סיימתי את The Outsiders, ספר מרגש כ"כ, פשוט מקסים. משהו רע שקרה לי השבוע: בעטתי בקיר בבי"ס והוא נשבר:X די חטפתי על זה. משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: יומולדת לאמא (שיט, אני כבר רואה את הקופה שלי מתרוקנת) וטיול בית ספרי ליד ושם. ציטוט השבוע: בשיעור אנגלית מישהו הקריא איזה קטע והקריא "I come to school with my cock" במקום coke, והמורה התחילה לצחוק וזה:X סרט/ספר/סדרת השבוע: ספר- The Outsiders\S.E. Hinton-ספר מדהים. מומלץ. סרט-יורוטריפ, סתם כי הוא מבדר אותי, וסדרה קולומבו, נו עם הבלש הזה
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו?Delain- Daylight Lucidity.

Super Alonit

New member
לא כשזה תלוי בי. ../images/Emo11.gif

כל מי שינסה לגזול ממני את האוס יכנס לרשימת החיסול שלי. ראו הוזהרתם.

lacrimosa girl

New member
רובה של אנרכיסטים רוסיים.

לא מאוד יעיל, אבל כשאנשים שואלים מה זה? החברים הרוסים שלי שוברים להם בינתיים בקבוק וודקה על הראש ואז אני מקבלת את האוס
וודקה!

Super Alonit

New member
אבל אני כבר יודעת מה זה,

אז אני לא אשאל.
ויש לי יתרון של קרב מגע וסכין לעת הצורך- האוס איז מיין!
(את יודעת במקרה אם הוא באמת רווק או שאני אמורה להתחיל להתאבל?)

lacrimosa girl

New member
יו לורי נשוי.

יש לו 3 ילדים אני חושבת- בת ו2 בנים- ואשתו ממש נמוכה XD והוא כ"כ גבוה...^^ אבל האוס בודד. ^^ [ושלי.
] לך יש קרב מגע- לי יש קלצ'ניקוב. ויש לי גם סכין, אבל הוא פחות יעיל [כי את הטוב אמא זרקה
] בכ"מ, אני חושבת שיש מספיק האוס לכולנו. מה הגובה שלך? לדעתי אנחנו יכולות להיכנס בו פעמיים [אני 1.57 ^^
]

lacrimosa girl

New member
כמובן מבחינת גובה,

לא יודעת מה הרוחב שלך אבל אני הרבה-הרבה יותר רחבה ממנו...

Super Alonit

New member
אני 1.62../images/Emo3.gif

|מעגלת את ה1.61.5 למעלה| להאוס קוראים במציאות יו לורי? לא מתאים לו.
נו, טוב, אני מוכנה להתחלק בו כל עוד אני מקבלת את החתיכה הגדולה.

genz

New member
קלצ'ניקוב לא יעיל?

את הבעלים הגאה של אחד הרובים הכי טובים שנוצרו אי פעם... פחות או יותר כל רובה מודרני שמיוצר כיום מבוסס על העיצוב שלו.

../images/Emo187.gifסופ"ש!$#% ^_^

שיר השבוע של נייטוויש: אין
שיר השבוע לא של נייטוויש: אין
אלבום השבוע: אין
להקת השבוע: אין XD
משהו טוב שקרה לי השבוע: לא משהו מיוחד
משהו רע שקרה לי השבוע: עשיתי תמונות פספורט בשביל ההרשמה לתיכון. כמה שזה היה טראומתי.
משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: לנסוע לת"א עם חברים ביום רביעי, מקווה שיצא לפועל
ציטוט השבוע: טיפה רקע XP חברה שלי ואני כל הזמן אומרות לכמה ילדות טיפשות מהכיתה שלנו שהיא (החברה) ועוד ילדה לסביות והן ביחד XD אז לפני כמה ימים אחת מהן ניגשה אליה והתחילה לשאול שאלות
ילדה טיפשה: "דחפת לה אצבעות?" היא: "ברור" ילדה טיפשה: "ואיך היה?" היא: "כיף!" ילדה טיפשה: "מה הוצאת משם?" היא: "נפט!"
סרט/ספר/סדרת השבוע: בנות גילמור
תמונת השבוע: היצור הזה כזה חמוד ^^
מה אתם שומעים עכשיו? ג'ני וואז אה פרינד אוף מיין - הקילרז אני שומעת באתר מוזר כזה שנראה מגניב ויש בו כמה שירים טובים. XP

Super Alonit

New member
מי זאת אותה חברה מטורללת? ../images/Emo3.gif

למרות שכולכן די אממ... לא שפויות.

למעלה