סופ"ש קסום

Super Alonit

New member
כמה צפוי!

ואני משוכנעת שהחברה הלסבית כביכול שלה היא נועה. נכון?

Super Alonit

New member
חוצפנית! ../images/Emo46.gif

העיקר שהיא טוענת שאני האחת והיחידה.
בוגדת. ושתינו צריכות קוסמטיקאית דחוף!

ש נ י1

New member
סופ"ש זה טוב

שיר השבוע של נייטוויש: The Pharaoh Sails To Orion Beauty And The Beast שיר השבוע לא של נייטוויש: Sonata Arctica - Black Sheep Sonata Arctica - Silence - Weballergy אלבום השבוע: אין להקת השבוע: סונטה משהו טוב שקרה לי השבוע: יומהולדת של חברה משהו רע שקרה לי השבוע: סתם שטויות של בית ספר משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: שיהיה לי סוף סוף תאריך לטסט ציטוט השבוע: - סרט/ספר/סדרת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? Dream Theater - Home

blacknwhite

New member
חבל שנגמר../images/Emo13.gif היה אחלה שבוע

שיר השבוע של נייטוויש: gethsemane שיר השבוע לא של נייטוויש: soul society-kamelot אלבום השבוע: ? להקת השבוע: nightwish אבל קצת epica ו kamelot. מעורבב משהו טוב שקרה לי השבוע: תיאטרון
זה מדהים. היום היה פגישה, ו... זה כבר כמו משפחה! חיבוקים, אהבה, תמיכה.. בראוניס...
אה, וסופסוף גמרתי עם כימיה! משהו רע שקרה לי השבוע: חברה שלי (וידיד שלי) עברו משהו מוזר ודי קשה. אני לפחות שמחה שהיא התקשרה אלי וסמכה עלי שאני אעזור עד כמה שאני יכולה. משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: טיול שנתי! ציטוט השבוע: נוסחא בפיזיקה רשומה על הלוח. ילד שואל "הטמפ' נמדדת בצלזיוס או בקלוין?" המורה עונה- "טוב, זה הולך ככה. יש מדע טוב-פיזיקה-ושם מודדים בצלזיוס. יש מדע רע-כימיה-ושם מודדים בקלוין". בשלב הזה, כווולם, כולל המורה (!) מסתכלים עלי במבט מאשים. די! נגמר! סמסטר הבא ביולוגיה! די! סרט/ספר/סדרת השבוע: האוס
(אני לא מנסה לגנוב אותו! כולו שלכן! אני רק צופה מהצד
) תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? ghost love score
שבוע מעולה לכולם! גם לך!

חחחח כל המורים לפיזיקה יורדים על

המקצועות המדעיים האחרים
לדעתי זה משהו שמלמדים אותם בסמינרים למורים לפיזיקה, להעביר לדורות הבאים
למשל ביצענו ניסוי שהיינו צריכים להפיל משהו אז הוא ביקש שמה שיעצור את הגוף יהיה ספר כימיה/ביולוגיה. או נגיד פעם המורה לכימיה קראה לרגע לילד מהכיתה בזמן שיעור פיזיקה והמורה אמר לו שישטוף ידיים לפני שהוא חוזר לכאן
שמחה שטוב לך
ותיהני בטיול השנתי^^

אני:)

שיר השבוע של נייטוויש:passion And The Opera שיר השבוע לא של נייטוויש: Saliva-Starting Over Kamelot-The Hunting(Somewhere InTime) אלבום השבוע:Saliva-Blood Stained Love Story להקת השבוע:Saliva משהו טוב שקרה לי השבוע:מממ לא יודעת... משהו רע שקרה לי השבוע:ביום רביעי דברתי עם אחת החברות שלי ופתאום הבנו שעוד חודש וחצי ביה"ס נגמר!וזה כ"כ עצוב
..והיום דברתי עם עוד חברה על זה וזה כ"כ לא נתפס..לא רוצה שייגמר..אני כ"כ אתגעגע לביה"ס ולכולם
משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא:אממ ביום חמישי עושים לנו בביה"ס מופע מושקע שנקרא "משדרים אהבה" ונראה לי שיהיה מגניב
ציטוט השבוע:הו,יש מלא.כשיושבים בכיתה כמו שלי יש שלל ציטוטים.XD...במהלך דיון על המקרים של קצב ורמון ילד מהכיתה שלי קופץ ואומר:"בני סלע חף מפשע!"..חחח זה היה קורע
סרט/ספר/סדרת השבוע:ספר-נהרות של כסף.סופסוף סיימתי אותו^^ סרט-נקמת הפטיש העברי.חח סרט ענק! תמונת השבוע:היא גדולה מדי ואין לי כוח להקטין אותה ולהעלות
מה אתם שומעים עכשיו?Papa Roach-Scars שיהיה לכום שבוע טוב

The Cat Woman

New member
קר לי פצצות!

שיר השבוע של נייטוויש: Astral Romance שיר השבוע לא של נייטוויש: Billie Myers - Kiss The Rain
אלבום השבוע: Dream Evil - evilized להקת השבוע: מממ.... Shinedown משהו טוב שקרה לי השבוע: לוידעת משהו רע שקרה לי השבוע: לוידעת משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: ולנטיין מזוהם
יומולדת לידיד מאוד טוב שלי וחוגגים בחמישי במוסד
ציטוט השבוע: "I need an EMO! I'm holding out for an EMO 'til the end of the night..." אני וחברים שלי בשעה של שכרות שמענו את השיר שבגרסתו המקורית זה HERO ולא EMO... פשוט החלפנו את המילים ושרנו בקולי קולות
סרט/ספר/סדרת השבוע: "השטן והעלמה פרים" של פאולו קואלו. מצאתי זמן פנוי והמשכתי לקרוא קצת... למרות שזה היה כשהייתי ממש עייפה באמצע הלילה. תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו? Puya- Fundamental שיר מצחיק.

LadySilkworm

New member
סופ"ש

שיר השבוע של נייטוויש: planet hell שיר השבוע לא של נייטוויש: draconian- silent winter אלבום השבוע: - להקת השבוע: draconian משהו טוב שקרה לי השבוע: פיתחתי תמונה והיא יצאה ממש טובה. היום אמרו לי אפילו שהיא נראית מקצועית. משהו רע שקרה לי השבוע: נגמר צילום :( משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: להשיג קומיקס ציטוט השבוע: חיחי אין סרט/ספר/סדרת השבוע: סרט- dead poet's society ספר- אין סדרה- נמלטים -סגידה- תמונת השבוע: - מה אתם שומעים עכשיו? Blackfield- Blackfield

genz

New member
הודעה ראשונה, איזו התרגשות!

שיר השבוע של נייטוויש: Kinslayer שיר השבוע לא של נייטוויש: Behemoth - Decade ov Therion אלבום השבוע: Nevermore - Dreaming Neon Black להקת השבוע: בהמות' (הופעה ב-21!!!!) משהו טוב שקרה לי השבוע: מינימום לימודים משהו רע שקרה לי השבוע: הייתי בבצפר בזמן המינימום לימודים הזה... משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: השלמת שעות שינה ציטוט השבוע: "אז כדי להגיע לגן עדן, אתה צריך ללכת אחרי 10 המצוות, ולהפיץ תמונת עירום שלך באינטרנט" סרט/ספר/סדרת השבוע: בלייד 2 תמונת השבוע: עזבו אתכם מה אתם שומעים עכשיו? הרגע נגמר Immortal - Damned in Black, עכשיו מתחיל Destroyer 666 - I am The Wargod

למעלה