סופ"ש קסום

Prophet Of God

New member
נאמממ

שיר השבוע של נייטוויש:איןשיר השבוע לא של נייטוויש:Disturbed - Down With the Sicknessאלבום השבוע:THE SICKNESSלהקת השבוע:Disturbedמשהו טוב שקרה לי השבוע:הממממשהו רע שקרה לי השבוע:הממ..משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא:הממ..ציטוט השבוע:מישי:"אתה לא מצחיק."אני:"ואת לא יפה. כל אחד והצרות שלו."סרט/ספר/סדרת השבוע:אנערףתמונת השבוע:מהיום :pמה אתם שומעים עכשיו?Distubred - Down With The Sicknessבואנה איזה פתיחה ענקיתתתת

DWTS אחלה שיר ^^

הוא מהפסקול של מלכת הארורים (שיש בו כמה שירים טובים לדעתי) יש את הפתיחה של DWTS באיזו פרסומת... XP

קראתי רק את ראיון

אבל אני מתכננת לקרוא את כל הסדרה בסופו של דבר. הבא בתור זה לסטט ויש אותו רק באנגלית. אני אתחיל אותו מיד אחרי שאסיים את שה"ט שהתחלתי בפסח...

תתכונני להמון הבדלים../images/Emo3.gif

כמעט ושאין קשר בין הספר לסרט...
בספר ג'ס ולסטט לא ביחד, וכל הנושא של הרומנס בכלל לא במרכז העלילה אלא משהו שבכלל לא מופיע בסרט. 0.0

טגדם

שיר השבוע של נייטוויש: Wishmaster. שיר השבוע לא של נייטוויש: אנה מולי
[הוא כל כך ממכר], Sonata Arctica - The Power of One, Evergrey - Rulers of the Mind. אלבום השבוע: משהו שחברה שלי צרבה לי. מוזיקה אירית^^ להקת השבוע: הממ... טוב, בגלל שאין פה סעיף כזה אני חייבת להוסיף איזו חווית השבוע, שהיא הסיור במוזיאון החדש של יד ושם. היה ממש קשה, אבל המוזיאון מעוצב מדהים, לכל צורה/צבע/העמדה יש סיבה והכל ממחיש כל כך ויוצר אפקט ממש חזק ועצוב. מרשים מאוד. משהו טוב שקרה לי השבוע: זה היה שבוע נפלא
משהו רע שקרה לי השבוע: רבתי עם אמא המוןהמון -.- משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: הופעה=] שיילך ממש טוב. ציטוט השבוע: "אם נגיד אתה נתקע עם מגף באמצע לב ים", והיו עוד כמה ממש קורעים אבל זה קשור לסיפורים ארוכים ואין לי כוח אז נוותר
סרט/ספר/סדרת השבוע: סמולוויל
נו, מרתון 5 פרקים
מה אתם שומעים עכשיו? Alter Bridge - In Loving Memory.

הינני כאן!

שיר השבוע של נייטוויש:Wanderlust שיר השבוע לא של נייטוויש:Arch enemy - nemesis אלבום השבוע:Red Hot Chili Peppers-Californication להקת השבוע:pantera משהו טוב שקרה לי השבוע:טיול שנתי לאילת משהו רע שקרה לי השבוע:לא היה משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא:ביטול של שיעורים ציטוט השבוע:אין סרט/ספר/סדרת השבוע:Family guy תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו?שיר שאני מלחין.

אכן קסום ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי. שיר השבוע לא של נייטוויש: Audioslave - One and The Same אלבום השבוע: Incubus - Light Grenades להקת השבוע: Masterplan משהו טוב שקרה לי השבוע: סופ"ש אצל חברה שלי:) משהו רע שקרה לי השבוע: בעיות במגמה
משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: לסיים עם הפרומו הזה?:\ והוולנטיינז:) ציטוט השבוע: לא זוכר נו.. היו דווקא מצחיקים. סרט/ספר/סדרת השבוע: 'רם אורן - צל של ספק' בואנה, איזה ספר מעולה!!!!!! הוא ממש טוב. תמונת השבוע: אין לי כוח. מה אתם שומעים עכשיו? Aina - Flight Of Torek

The Cat Woman

New member
בואנ'ה!

Audioslave, Incubus, Masterplan.... NICE !!! אני בדיוק שומעת עכשיו Masterplan_-_masterplan_limited_edition-2003-ferice

danduuu

New member
למישהו יש מושג איפה גל?../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

שיר השבוע של נייטוויש: גוסט לאב סקור
ובלס דה צ'יילד שיר השבוע לא של נייטוויש: Evergrey-I'm Sorry The Doors-Light My Fire HIM-The Path אלבום השבוע: HIM-Love Metal Nightwish-Century Child להקת השבוע: ממ לא'דעת כל מיני משהו טוב שקרה לי השבוע:שיעור נהיגה ממש טוב [הגיע הזמן בשיעור 59 שאני אנהג טוב XD],היה ממש כיף להפגש עם חברות שלי אתמול אחרי מלא זמן,הלך לי טוב במבחן בתנ"ך :) משהו רע שקרה לי השבוע:עוד לא קיבלתי תאריך לטסט שני ובא לי לרצוח מישהו $%#$^#$%!^#$%^@#, חרישה מטורפת לתנ"ך
משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: לקבל תאריך לטסט לפני שאני באמת רוצחת מישהו, שילך טוב במבחן באנגלית ואולי לצאת יום שישי לגאלה להופעה של אלת'ריה ציטוט השבוע: ממגרש ביתי חח זה הרג אותי כשראיתי, אבל ככה זה לא יהיה ממש מצחיק
האבא, שהבן שלו ממש שונא אותו, בא אליו ואומר לו:"Son,I have some good news" הבן בתגובה:"What?I'm Adopted?" [אני מקווה שרשמתי נכון XD] סרט/ספר/סדרת השבוע: ספר-התחלתי לקרוא את "האלכימאי" של פאולו קואלו :) תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו?מועדון לילה

danduuu

New member
הו ועוד משהו שאני מצפה לו,זה

שבן דוד שלי [מייקי כפרעליו] חוזר מארה"ב לעשרה ימים בארץ השבוע
אחרי עשר שנים שלא ראיתי אותו
תנו לו כבוד, הוא בכל זאת משרת בצבא ארה"ב והיה גם בעירק לאיזה תקופה

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: לאידע שיר השבוע לא של נייטוויש: Sonata Arctica - Broken Sonata Arctica - Champagne Bath Kamelot - The Haunting (Somewhere in Time)
אלבום השבוע: Sonata Arctica - Ecliptica להקת השבוע: סונטה, קמלוט משהו טוב שקרה לי השבוע: התחלנו את החזרות להכתרת רב פורים ^^ משהו רע שקרה לי השבוע: לא זוכר משהו שאני מצפה שיקרה שבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: "אין חברים טובים או רעים - רק חברים, אנשים שבעבורם אתה מקריב הכול" (מתוך הספר "זה") סרט: האיש שבפנים (סרט מתח מעולה) /ספר: "זה" של סטיבן קינג (פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!!) /סדרה: CSI (באמת התחילה העונה הרביעית של מיאמי???) מה אתם שומעים עכשיו? Stratovarius - Black Diamond

למעלה