10th Man Down שיר ענק :)
S Super Alonit New member 24/2/07 #50 איזה תחפושת ואיזה מספר? ../images/Emo3.gif (במשקפיים) מה שזה לא יהיה בטח שלי יותר גבוה . אני חצי עיוורת, אבל יש לי עדשות אז אנשים לא מודעים לכך
איזה תחפושת ואיזה מספר? ../images/Emo3.gif (במשקפיים) מה שזה לא יהיה בטח שלי יותר גבוה . אני חצי עיוורת, אבל יש לי עדשות אז אנשים לא מודעים לכך
T The Young Amyrlin New member 24/2/07 #56 תראו ביום רביעי../images/Emo3.gif עכשיו אני 5.5 :$:$:$ גם לי יש עדשות, בשניהם המספר עלה ><
B BrowN EyeD GirL1 New member 24/2/07 #65 סליחה,לא התכוונתי לפגוע../images/Emo24.gif ואם זה מעודד אותך,אז בעין אחת אני 4.25 ובשנייה 4.5..><
T The Young Amyrlin New member 24/2/07 #72 חח זה בסדר../images/Emo3.gif גם אני הייתי פעם 4.5... אחח היו זמנים. XD
L LadySilkworm New member 24/2/07 #81 זה לא גבוה לעומת עין שמאל שלי P: למזלי בעין ימין אני "רק" 3 ורבע בערך.
S Super Alonit New member 24/2/07 #87 יותר גבוה משלי! ../images/Emo12.gif את כרגע הוכתרת ככמעט עיוורת רשמית by me. מה יש יום רביעי?
S Super Alonit New member 24/2/07 #96 מצטערת../images/Emo24.gif לא התכוונתי, את לא ב א מ ת עיוורת פורימון חה. לנו יש פורימון עם מתקנים מתנפחים ותחנות וזה, כמו שהיה ביסודי
מצטערת../images/Emo24.gif לא התכוונתי, את לא ב א מ ת עיוורת פורימון חה. לנו יש פורימון עם מתקנים מתנפחים ותחנות וזה, כמו שהיה ביסודי
B blacknwhite New member 24/2/07 #100 גם לנו../images/Emo3.gif ולנו המורה לאנגלית (המגניבה, יש לציין) *מפקחת* על העברת משלוחי המנות וכאלה כי המחנכת בפולין...
גם לנו../images/Emo3.gif ולנו המורה לאנגלית (המגניבה, יש לציין) *מפקחת* על העברת משלוחי המנות וכאלה כי המחנכת בפולין...
T The Cat Woman New member 25/2/07 #115 עקפתי אותך. 5.75 ../images/Emo4.gif גם אני עם עדשות... לא סובלת משקפיים!