סופ"ש קסום

blacknwhite

New member
כן, אמרת, אבל היה נחמד לשמוע שוב../images/Emo3.gif

וחוץ מזה, פשוט חשבתי שאולי שירה גם תרצה לשמוע. אותך הצלחתי לעודד, לא? אז ניסיתי לעודד גם את שירה

danduuu

New member
יהיה טוב בייב../images/Emo201.gif

משתתפת בצערך
גם סבתא של חברה טובה שלי נפטרה אתמול והיא הייתה במצב ממש חרא והיה לי קשה לראות אותה ככה.. החיים לא פיירים =/

The Cat Woman

New member
אח של דוד שלך....

זה לא בעצם גם דוד שלך? בכל אופן יקירתי, כמו שאמרו כאן לפני- יהיה טוב! כן, זה כואב וזה מתסכל וגורם לחשוב על החיים וכל מני כאלה... אבל גם זה עובר. אין מה לעשות, החיים ממשיכים והמוות הוא לצערנו חלק בלתי נמנע מהם

mary06

New member
בע.

שיר השבוע של נייטוויש:eek:ver the hill and far away, dead boy's poem שיר השבוע לא של נייטוויש:hinder-lips of an angel כל כך נתקע בראש.. annihilator - phoenix rising-שיר מצויין.. judas priest-diamonds&rust אלבום השבוע: לא הקשבתי לאלבום שלם.. להקת השבוע:ממ..נייטויש..הקשבתי להם הכי הרבה.. משהו טוב שקרה השבוע: פרוייקט הגמר שלי..נוסע! מכונית על שלט אחת מוכנה לפעולה..99 באזרחות
משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת..שבוע מגעיל בכלליות.. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שישי הבא חבר שלי יוצא מהבסיס סוף סוף..ארר 3 שבועות זה קשה
ציטוט השבוע:המורה לתנך בטוח אמרה משהו מפגר, אבל מי מקשיב לה.. לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: מרחק נגיעה/מחשבות פליליות/נמלטים(גאד דאם עם העלילות המתפתלות שלהם) תמונת השבוע:מישהו רוצה לראות תמונות של ניסויים במעבדה בפיזיקה? גם אני לא.. מה את/ה שומ/ע עכשיו?: epica-run for a fall

lacrimosa girl

New member
טרילילילילי

שיר השבוע של נייטוויש: ממ תות הנח המון
שיר השבוע לא של נייטוויש: אממ דנס אוך פייט נראהלי אלבום השבוע: אין להקת השבוע: נייטוויש...מפגש
משהו טוב שקרה השבוע: כנ"ל. ^^ תכלס היה נחמד. אוה ועכשיו אני אצל חברה שבת אז נחמד לי
משהו רע שקרה השבוע: אניט חייבת לפרוש מבצפר. אני כ"כ טפשה ._. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: וינה!!!11 ציטוט השבוע: נעלמתי כזה מארוחת ערב כדילהתחבר [אנחנו כעקרון דוסים אז יש ארוחת ערב שבת XD] ואלון כזה עושה "לא חסרה לנו ילדה אפלה אחת?"
לינק/אתר השבוע: - סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: מממ NCIS תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: את כולם מדברים בסלון

Super Alonit

New member
המפ.

שיר השבוע של נייטוויש: OTHAFA שיר השבוע לא של נייטוויש: Within Temptation- Our Solemn Hour אלבום השבוע: חרשתי על החדש של ווית'ין, The Heart Of Everything. להקת השבוע: המפ. נייטוויש ו-ווית'ין. משהו טוב שקרה השבוע: הייתי באילת
. משהו רע שקרה השבוע: הברזתי מבי"ס והפסדתי המוןןן חומר כי הייתי באילת ועכשיו יש לי להשלים הכל+כמה מבחנים חוזרים. חרא.
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המון לחץ בבי"ס. אוף. והרצאה מחורבנת באנגלית, ומבחן בתנ"ך... $%!%~!!@#$^@!@#
ציטוט השבוע: אני עצובה מכדי לחשוב על אחד עכשיו.
לינק/אתר השבוע: אני עדיין עצובה כדי לחשוב.
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אווווווווווו סיימתי את משחק השעות של דיוויד באלדצ'י
ספר מופלא! ממולץ בחום
וקראתי גם את הבטיחי לי של הרלן קובן.
הבנאדם גאון. בהחלט ספר מוצלח, כמו כל הספרים שלו, למרות שלדעתי השאר היו יותר טובים. תמונת השבוע: אני אעלה כבר תמונות מאילת ושיט כזה.
מה את/ה שומ/ע עכשיו?: את המיקרוגל מחמם את הארוחה שלי. יאמ יאמ.

The Demon

New member
אני באיחור

שיר השבוע של נייטוויש: beauty and the beast שיר השבוע לא של נייטוויש: drowning - adema אלבום השבוע: friendly fire - sean lennon להקת השבוע: caliban משהו טוב שקרה השבוע: הצלחתי לנגן שיר של אופת' מהתחלה עד הסוף משהו רע שקרה השבוע: נקרע מיתר :S משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיו הרבההה שביתות ציטוט השבוע: "החיים היא כמו פרבולה" לינק/אתר השבוע: האמת שיש רק את מטאליסט www.metalist.co.il סמיילי השבוע: :eek: סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה תמיד - איש משפחה תמונת השבוע: deathstars מה את/ה שומ/ע עכשיו?: let you go - ashley parker angel

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: Instrumental (Crimson Tide-Deep Blue Sea) שיר השבוע לא של נייטוויש: Sonata Arctica - False News Travel Fast Sonata Arctica - Silver Tongue אלבום השבוע: WISHMASTER להקת השבוע: נייטוויש וסונטה משהו טוב שקרה השבוע: מפגש פורום, דיסק Wishmaster שקניתי :] משהו רע שקרה השבוע: לא זוכר : )משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור אותו ציטוט השבוע: "אני ערכתי את הבמה, בחורי," ענה פיזבן בקול ערמומי. "לא אני חיברתי את המחזה למענכם. המילים כולן היו שלכם.. חייב לומר שהייתי יכול להכניס שיפורים פה ושם, אבל - מילא." (מתוך דרקונים של שחר האביב :] ) לינק/אתר השבוע: אי ןסמיילי השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: "האחרים" שראיתי שוב - סרט מעולה!!! / כרגיל, Two Twisted ו-CSI / פנטום האופרה שסיימתי השבוע תמונת השבוע: מתוך החוברת של ווישמאסטר :) מה את/ה שומ/ע עכשיו?: כלום

למעלה