סופ"ש קסום

../images/Emo45.gif

טוב, שתי הגרסאות טובות, אני פשוט אוהבת את הסגנון של לאקונה יותר מאשר את הסגנון של דפש מוד (ואני כן אוהבת את דפש מוד)

danduuu

New member
כןן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את מכירה את 30 סקנדס טו מארס? הלהקה שלו ושל אח שלו? אם כן, ואת אוהבת אותם [כמוני
] אז בואי לקומונה שלי

Super Alonit

New member
כן, אחלה להקה../images/Emo9.gif

אבל אני לא אוהבת אותם כמוך, אני מחבבת אותם. הם נחמדים.
יש מצב שאני אקפוץ מתישהו לביקור

blacknwhite

New member
סופשבוע!

שיר השבוע של נייטוויש: ever dream שיר השבוע לא של נייטוויש: wander-kamelot
אלבום השבוע: consign to oblivion!!!
להקת השבוע: epica
משהו טוב שקרה השבוע: מפגש
משהו רע שקרה השבוע: היה קצת קשה בתיאטרון. אני? שחקנית? המשחק הכי ארוך שלי היה באודישן... זה פשוט מוזר לי... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תיאטרון...
ציטוט השבוע: " ****, תתרומם." "לא, שכחתי את הטייץ בבית."
לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע:
ו-
סרט/סדרה/ספר השבוע: אין השבוע... אבל מחר האוס!
תמונת השבוע: - מה את/ה שומ/ע עכשיו?: leaden legacy-after forever שבוע טוב לכולם! תודה לך, וגם לך שבוע טוב, ולכולם שבוע טוב

The Cat Woman

New member
סופ"ש מדורדס

שיר השבוע של נייטוויש: Ocean Soul ו- Feel For You שיר השבוע לא של נייטוויש: אל תצחקו עלי.... ריטה- עד שתעזוב.
ממש נגע בי השבוע. "הלוואי יהיה בי כוח לא להישבר כאן למולך. הלוואי אהיה חזקה עד שתעזוב, זאת תהיה נקמתי היחידה." אלבום השבוע: לא היה לי ממש זמן לשמוע מוזיקה =\ אבל בעיקרון זה עדיין Hoobastank להקת השבוע: Hoobastank משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי נזם
משהו רע שקרה השבוע: אמא שלי לא מדברת איתי בגלל הנזם... איזה ילדה קטנה! טוב נו, נחכה שהיא תתבגר... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני משתחררת ביום רביעי!!! |מאושרת|
ציטוט השבוע: אין לי לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: פסיכומטרי 2007- הוצאת אנקורי, אחל'ה ספר...
תמונת השבוע: זו אני בשעת כעסי, להלן ציטוט: "כן יעשה לבחורה שחופצת ביקרי (=תומאס)..." מה את/ה שומ/ע עכשיו?: Arwen- Fantasy Of Reality

ווהווו

שיר השבוע של נייטוויש: אין. שיר השבוע לא של נייטוויש: Incubus - A Kiss To Send Us Off אלבום השבוע: Incubus - Light Grenades להקת השבוע: INCUBUS!!! משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של אינקיובאס!!!!!! יאללללה היה מושלם!!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע: יש לי בימאית לסרט גמר>< משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין. ציטוט השבוע: מישהו מפורום מטאליקה: 'אני הכוסית במערכת היחסים הזו!' לינק/אתר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=U172kpJlsTg סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: ורוניקה מארס!!!!!!! תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: Strapping Young Lad - You Suck HELL YEAH YOU FUCKING SUCK!!!

The Cat Woman

New member
כ"כ מצחיק אותי עניין הריתוק... ../images/Emo6.gif

גם יומולדת וגם הופעה של אינקובוס....
איזה ביש מזל!!! מי שהבין- סבבה, מי שלא- לא נורא.

בן שרמוטה לחלוטין!!

מאז אפיקה לא נהניתי עד כדי כך בהופעה:| היה ענק!! ממש ממש ממש. ובאסה למי שריתקו אותו ביומולדת לבסיס כשיש הופעה של אינקיובאס..

The Cat Woman

New member
ככל שנהנית שם יותר....

וההופעה הייתה יותר טובה... כך האושר שלי גדל! XDDDDDD

Amir Noy

New member
איזה שירים

הם ביצעו?? אלו היו שירים רק מהאלבום האחרון? יש עוד תמונות? P:

יאיי סופשבוע:)

שיר השבוע של נייטוויש:Slaying The Dreamer שיר השבוע לא של נייטוויש:Therion-The Siren Of The Woods(ותודה לשירה על ההמלצה.הם טובים!) Pardise Lost-Mystify Edguy-Fairytale אלבום השבוע:אין להקת השבוע:Edguy משהו טוב שקרה השבוע:מפגש,וביום שני נגמר לי המלווה:) משהו רע שקרה השבוע:המבחן בפסיכו'.זה אומר הכל.אני חושבת שאני צריכה בית משוגעים
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:נמנמ ביום חמישי אני נוסעת לנופש עם המשפחה וזה.יהיה כיף
ציטוט השבוע:"אמא שלך זונה שמנשקת אורקים".
(נזכרתי בזה השבוע.זה ציטוט מתוך "אבן החן של בן המחצית".לא הפסקתי לצחוק כשקראתי את זה). לינק/אתר השבוע:אין. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:סרט-דברים שנשארים סדרה-רומא(ושוב,תודה לדניאל) ספר-לשם שינוי אין.עוד לא התחלתי לקרוא ת'ספר שלקחתי אז זה לא נחשב
תמונת השבוע:לא בא לי לשים
מה את/ה שומ/ע עכשיו?:את השקט..XD

למעלה