סופ"ש קסום

immortal spirit

New member
weekend

שיר השבוע של נייטוויש: Away שיר השבוע לא של נייטוויש:Within Temptation - See Who I Am אלבום השבוע: Cradle of Filth- Nymphetamine להקת השבוע:Feeder משהו טוב שקרה השבוע: היה לי יום חופש
משהו רע שקרה השבוע משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שביתה ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: דן בראון- שם הצופן: מבצר דיגיטלי תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Feeling A Moment-Feeder

אוי, אני לא ממש אהבתי את הספר הזה..

משום מה הוא לא עניין אותי כ"כ כמו שאר הספרים שלו

sababaman

New member
סופ"ש חזק

שיר השבוע של נייטוויש: The Riddler שיר השבוע לא של נייטוויש: Ayreon - sail away to avalon אלבום השבוע: סיפורים מהמגירה - אסף ארליך להקת השבוע: נייטוויש (מותר לי, אני חדש, וזקן נראה לי) משהו טוב שקרה השבוע: חתמתי חוזה שכירות משהו רע שקרה השבוע: פרסי עמ"י משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיגועים לרוב ציטוט השבוע: "לא רק שהאוכל גרוע - אין מספיק ממנו" לינק/אתר השבוע: http://www.newgrounds.com/portal/ סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אסימוב : foundation and empire תמונת השבוע: הפלמ"ח (כבוד)

sababaman

New member
אופס

קוראים לאלבום "חדשות מהמגירה" - אמור לצאת השבוע

ש נ י1

New member
ידה ידה...

שיר השבוע של נייטוויש: לראשונה אין
שיר השבוע לא של נייטוויש: After Forever - Forlorn Hope אלבום השבוע:-- להקת השבוע: קשה... יש כמה משהו טוב שקרה השבוע: שעור גיטרה עם מורה חדש (עזבתי את המורה הקודם לפניי שנתיים
) ויומולדת של ידיד משהו רע שקרה השבוע: מבחנים בספור משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ממ לא יודעת ציטוט השבוע: וואי אמורים להיות לי מלא אבל לא עולה לי
לינק/אתר השבוע: --- סרט/סדרה/ספר השבוע: עוד שעתיים יהיה ארץ נהדרת-P מה את/ה שומ/ע עכשיו? Queen - crazy little thing called love

^_^

שיר השבוע של נייטוויש: אין שיר השבוע לא של נייטוויש: אין אלבום השבוע: אין להקת השבוע: נייטוויש נראה לי משהו טוב שקרה השבוע: חופש פורים, כ"כ כיף! ואבא שלי הוריד והתקין לי סימס 2 ותיקן את הבעיה שהייתה לי וזה כיףףףף D::::: משהו רע שקרה השבוע: הנפילה של סוף החופש, חוסר אנרגיות וחשק מטורף >< משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת. יציאה למכון ויצמן משיעור מדעים? XD (וTHOE יוצא!) ציטוט השבוע: "בואו נבנה טירה!" -גל (אמרתי לך שאני אכתוב את זה XD) לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: אין תמונת השבוע: אין XD מה את/ה שומ/ע עכשיו? Lose Control - Evanescence

חחחחחחחחחחחח לאלאלא

אבל לא כתבת באיזה הקשר זה היה XD זה הלך ככה: חברה של זוהר: "משעמם לי" *מתחילה לשחק עם כל דבר שבא ליד ולהדביק מפיות לקיר עם מרק רוטב
* אני:"בואו נבנה טירה!" כיה היא התחילה להערים דברים על הצלחות כאילו היא מנסה לבנות בית

את הלכת אז את לא יודעת../images/Emo11.gif

סתם. קורל ואני אכלנו דבר כזה איטלקי בסבארו עם רוטב שמנת ופטריות וכשקורל סיימה לאכול נשאר לה המון רוטב והיא שתתה אותו עם כף.

וואי אני עוד חייבת לכם תמונה של

התחפושת... נו טוב, ננסה לארגן משהו בסופ"ש. שיר השבוע של נייטוויש: Dead Boy's Poem. שיר השבוע לא של נייטוויש: Dark Wings ו-Caged של Within Temptation. אלבום השבוע: Within Temptation - Mother Earth. להקת השבוע: Within Temptation.
משהו טוב שקרה השבוע: הייתה היום חזרה ממש טובה, אני ממש מרוצה. משהו רע שקרה השבוע: הייתה איזו התמוטטות קלה :/ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה כמה שיותר קל, פאקינג שיט, מבחנים במת' ופיזיקה והכנות לפולין ומלא דברים אחרים>< ציטוט השבוע: תסתכלו בהודעה של גל, היו שם כמה משעשעים P: לינק/אתר השבוע: יופי, עוד סעיף שאני בחיים לא אענה עליו P: סמיילי השבוע: מרים גבה של המסנג'ר P: סרט/סדרה/ספר השבוע: כלום כלום כלום. *גריעות מצטברת* תמונת השבוע: תהיה של התחפושת, בתקווה שזה יהיה השבוע P: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: Howard Shore - Gollum's Song. טוב, אני חושבת שאני אחליף את סמיילי השבוע ל"P:" וזהו. P:

LadySilkworm

New member
שמישהו יירה בי :(

שיר השבוע של נייטוויש: אין שיר השבוע לא של נייטוויש: אלטון ג'ון: sacrafice, can you feel the love tonight, candle in the wind אלבום השבוע: אין להקת השבוע: זמר השבוע יותר נכון: אלטון ג'ון משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי את הכסא לאומנות משהו רע שקרה השבוע: אח של דוד שלי נפטר. נהרס לי המחשב. נכשלתי במבחן בהיסטוריה. אוף חרא של שבוע משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לילה לבן במוזיאון ואין לי כוח להסביר ציטוט השבוע: אין לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: עזבו אותי תמונת השבוע:- מה את/ה שומ/ע עכשיו?: טלוויזיה

blacknwhite

New member
../images/Emo201.gif שבוע הבא יהיה יותר טוב!

תראי, אם אני זוכרת נכון, לקארין היו לפי כה זמן כמה ימים רצופים שלא היה שום דבר טוב. המצאתי פתגם על המקום- "כשהאופק כהה, יותר קשה לראות מה יש מאחוריו". אני מניחה שאת יכולה לנחש- דברים טובים יגיעו. אמרתי את זה לקארין אז, היא נשמעה ספקנית בתגובה, ותראי אותה היום!
יהיה בסדר מותק

למעלה