סופ"ש קסום

blacknwhite

New member
די, גם אני רוצה../images/Emo10.gif

אני מאחלת לך שכל השבועות יהיו ככה

Super Alonit

New member
תודה מתוקה! ../images/Emo24.gif

למרות שדווקא היו לי יותר טובים ופחות מיוסרים (בלי מחזור שנדחף באמצע והרס אותם
)

Super Alonit

New member
נו, בבקשה? ../images/Emo10.gif אני ממש רוצה...

לפחות לבוא לאיזו הקרנה נחמדה
(הייתי אמורה לבוא יום שישי אבל בסוף הגעתי לירושלים מאוחר ולא יצא. סורי)

Super Alonit

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifנזכרתי בציטוט../images/Emo3.gif

המורה מקריאה שמות. תלמיד א': "פה!" תלמיד ב': "פה!" חברה שלי: "פות!" XD אני ועוד בערך חצי כיתה נחנקנו בצחוק באותו רגע
המורה, לעומת זאת, לא שמה לב

וואווו, אל תגלההה ../images/Emo99.gif

זה הספר האהוב עליי, אחד מהספרים הטובים ביותר, השאיר אותי במתח עד המילה האחרונה! בחיים שלך אל תפסיקי אותו באמצע! אני סיימתי אותו ביומיים כי לא הצלחתי להפסיק לקרוא פשוט, לא ישנתי בלילה בגלל שהייתי סקרנית מידי, אבל זו בטח רק אני והסקרנות המסריחה שלי

Super Alonit

New member
אל תגלה זה פשוט אחד הספרים הטובים

שקראתי. הרלן קובן מלך, אין על הספרים שלו.
וזו לא רק את, גם אני כזו.
אני קוראת ספר כל הלילה ואח"כ ממוטטת יום שלם מעייפות

בהחלט הרלן קובן מלךךךך../images/Emo47.gif

ואני מכירה את הקטע הזה, היה לילה אחד שפשוט לא ישנתי, המשכתי לקרוא את הספר ואז בערך ב6 בבוקר קלטתי שלא הלכתי לישון אז נשארתי בבית ולא הלכתי לבי"ס- לא בגלל שהייתי צריכה לישון, אלא כי הייתי צריכה לסיים את הספר!
אם אני לא טועה זה היה בצופן דה ווינצ'י, זה גם ספר מעולה, אם יש ספרים של דן בראון שאני אהבת (ונראה לי היחידים) זה צופן דה ווינצ'י ומלאכים ושדים...

Super Alonit

New member
יוווו מלאכים ושדים../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

איזה ספר טוב, בחיי.
ואת צופן דה וינצ'י לא קראתי, נראה לי שאני היחידה
הוא מעין רב מכר מטורף כזה, זה דווקא מה שלא משך אותי בו. אחת הסיבות שבהתחלה לא הסכמתי לקרוא הארי פוטר
לכי תביני...

../images/Emo187.gif

שיר השבוע של נייטוויש: אין שיר השבוע לא של נייטוויש: אין אלבום השבוע: אין להקת השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: לא יודעת משהו רע שקרה השבוע: הממ גם לא יודעת XD משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופשששששששש ציטוט השבוע: לא אספתי ציטוטים בזמן האחרון לינק/אתר השבוע: אממ תפוז נראה לי סמיילי השבוע: לא יודעת XD סרט/סדרה/ספר השבוע: בנות גילמור! ראיתי שחזרו לשדר את זה בהולמרק אז התחלתי לראות שוב (עונות 3 ו6) ^_^ תמונת השבוע: D: מה את/ה שומ/ע עכשיו? New Model No. 15 - Marilyn Manson ובדיוק נגמר XD עכשיו תהרוג אותי לאט - איגי וקסמן

Super Alonit

New member
טכנית החופש מתחיל עוד שבועיים,

כלומר יום ראשון
אבל נו, אפשר להסתכל על זה כאילו שזה מתחיל משישי ולהיות שמחים מעכשיו

Super Alonit

New member
אל תיהי קטנונית../images/Emo3.gif

(עזבי את זה שאני בעצמי הייתי קטנונית ותיקנתי אותך על מועד תחילת החופש
)

למעלה