סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע:[ואיתי תזהר!!
] סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: שבוע טוב לכולם

Itay Simons

New member
קטעים, בדיוק חזרתי הביתה ../images/Emo6.gif

ופאק, ימי שישי באמת מגיעים מהר! שיר השבוע של נייטוויש: Crownless! שיר השבוע לא של נייטוויש: Kiuas-Reformation משהו טוב שקרה השבוע: נפטרתי מספורט? משהו רע שקרה השבוע: עזבו, למה לקלקל
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה אחלה חופש :) ציטוט השבוע: (הראשון צולע מעט, אבל היה הרבה יותר מצחיק במציאות
) *היום, אני וליז מחפשים את הגן המשולש* אני: "הנה זה!" ליז: "מה?" אני: "הגן המשולש,נו!" ליז: "אה נו. אני בכלל לא יודעת איך הוא נראה!" אני: "כמו משולש?..."
ציטוט שני: המורה לערבית: "ירין, הכל בגלל שאתה שחור! ומותר לי להגיד את זה, אני נשואה לתימני!!"
ציטוט שלישי ונוסטלגי משנה שעברה
(נזכרנו בו בהכנות לספר מחזור..): *נכנסים לאודיטוריום ביד ושם לראות סרט (נמ, כמובן, היה מקרן כזה בתיקרה)* מישהי מצביעה על התקרה: "יווו הנה מצלמה נסתרת!!" מישהי אחרת: "יא מפגרת, זה מקרן!!!!"
סמיילי השבוע:[ואיתי תזהר!! ]
להיזהר? ממה?
סרט/סדרה/ספר השבוע: משחק החיים
כזה נוסטלגיה להסתכל בזה מדי פעם! תמונת השבוע: השער שלנו בספר מחזור...יצא נחמד
אגב, הבדיחה מאחורי זה היא שמלא פרשו מהמגמה
מה את/ה שומ/ע עכשיו?: Dimmu Borgir-Burn In Hell

danduuu

New member
XDDDDD איזה ציטוטים ../images/Emo6.gif

ואני אכה אותך! די עם הסמיילי הזה! הוא רודף אותי בלילה כבר
התמונההה XDDDDDDDDDDDD

Super Alonit

New member
התחלתי לקרוא את ההודעות שלך

רק בשביל הציטוטים
ישר דילגתי לציטוט.
יש לך כמה פסיכים מבדרים בבי"ס.

יש לנו כיסאות דומים

(בחדרי המחשבים בעיקרון אבל חלקם מסתובבים בכיתות) והם לא באמת נוחים, הם שקועים מדי ואי אפשר לשבת איתם ליד שולחן P:

ש נ י1

New member
אהה ו...

אם מחברים את מנות המישכל של כל התלמידים שאתה מצטט, זה יוצא רבע ממנת המישכל של אניטה פללי (חישבתי לבד
)

Transcending

New member
MidWinterFullMoon

שיר השבוע של נייטוויש: Fantasmic שיר השבוע לא של נייטוויש: Aphelion - Tristania אלבום השבוע: Beyond the Veil של טריסטניה להקת השבוע: טריסטניה, ללא ספק משהו טוב שקרה השבוע: שיחה שעודדה אותי אתמול משהו רע שקרה השבוע: עזבו, אין לי כוח לפרט משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאנשים ימותו. ציטוט השבוע: אני לא מהחכמים שיש להם לינק/אתר השבוע: .-_- סמיילי השבוע:[ואיתי תזהר!! ]
סעמק, רק כי ראיתי אותו בכמות מסחרית סרט/סדרה/ספר השבוע: גלות נו]; תמונת השבוע: C Philip Straub [Arm Plug] מה את/ה שומ/ע עכשיו?: My Lost Lenore - Tristania

danduuu

New member
גם אתה עם הסמיילי הזה?../images/Emo7.gif

אני אתאבד בסוף! חחח סתם, בא לי להגזים היום P: חחחח התמונה XD נראה מגניב

סופ"ש^^

שיר השבוע של נייטוויש:Beauty And The Beast שיר השבוע לא של נייטוויש:Dragonheart-Mists Of Avalon Dragonforce-Above The Winter Moonlight אלבום השבוע:אין להקת השבוע:Dragonforce משהו טוב שקרה השבוע:הממ קניתי נעליים חדשות?XD..לא יודעת היו הרבה דברים. משהו רע שקרה השבוע:היום כשראיתי את לוח המתכונות/בגרויות חשכו עיניי והבעתי את רצוני להתאבד בקול רם. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:ביום חמישי לונה פארק עם חברות:).האהא סוטול פמלי בלונה פארק.יהיה בלאגןXD ציטוט השבוע:"תועבה,יש לך מתחרה על ליבו השחור של אוהד בית"ר מופרע".(אל תשאלו מה הכוונה). לינק/אתר השבוע:אין סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר-המורשת תמונת השבוע:אין מה את/ה שומ/ע עכשיו?:כלום

אלאנקה

New member
יא, קראת מורשת!!

עכשיו...נכון שאנטררי(
) הרבה יותר סגיד מדריזיט?

XDDD עוד לא קראתי.

אני רק בהתחלה. ולא משנה מה,דריזט(
) יותר סגיד מאנטררי.

אלאנקה

New member
../images/Emo46.gif

בסדר, בינתיים אני אוותר לך..מילא אחרי שתקראי את הספר תראי עד כמה אנטררי הרבה הרבה יותר סגיד מדריזיט..

למעלה