סופ"ש קסום

Itay Simons

New member
לפי מה שהבנתי

הם כנראה לא באים....נועה, נראה לי שאת סיפרת, ולא זוכר בדיוק מה אמרת שם, תסבירי לה

../images/Emo45.gifהיו להם המון בעיות עם ההפקה.

מארק דיבר על זה בבלוג שלו, אבל ציין שישראל נפלאה ואמר שכמה בנות פהילו אותו מהבמה וחיבקו אותו
(AKA ג'ים וניר)

לא שאני יודעת :X

היה פוסט בבלוג שלו שאני חושבת שנמצא באתר הרישמי או משהו *סנילית* ראיתי את זה ממש ישר אחרי ההופעה וזה היה ממש מזמן :X

Super Alonit

New member
לאאאאא!!!!!11 ../images/Emo7.gif

אל תגידו את זה, בבקשה, אני ממש רוצה להיות בהופעה שלהם ולא הייתי בקודמת.

dralan

New member
../images/Emo99.gifFor The Sake Of Revenge

סופסוף ירדה ההופעה הנחמדה הזו
שיר השבוע של נייטוויש: אמממ... כל מיני גרסאות מיוחדות לשירים שונים שיר השבוע לא של נייטוויש: עדיין Dimmu Borgir - Puritania ועוד כל מיני אלבום השבוע: Puritanical Euphoric Misanthropia של דימו בורגיר להקת השבוע: סונטה ודימו בורגיר משהו טוב שקרה השבוע: חופש
משהו רע שקרה השבוע: לא זוכר משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: מבחר ציטוטים מתוך ה"למידה" לפיזיקה בספריה ביום חמישי האחרון: מישו1: "ואז החלקיק מתחיל לנוע מכאן" מישו2: "מה לנוע? לא הבנתי" מישו1: "נווו זה כמו רכבת? אז זה הצ'יקי-צ'יקי הראשון שלה" מישו1: "יש לך שיחה שלא נענתה" מישו2: "מה לא נהנתה? אבל לקחתי אותה לסרט, קניתי לה מתנות..." מישו1: "חוק קירכוף" מישו2: "קירכוף? מזה? לא זוכר שלמדנו את זה" מישו1: "קיר-כוף נו, כמו wallbeach" לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אין / Two Twisted, CSI, Rome / "המורשת" מטרילוגיית מורשת האלף האפל תמונת השבוע: אין מה את/ה שומ/ע עכשיו?: רעש של שואב אבק

למעלה