סופ"ש קסום

Super Alonit

New member
נו באמת,

איך לא ניחשת שזה סער שפרץ בעורמה למשתמש שלי וכתב את ההודעה הזאת (שכ"כ מתאימה לו) בשמי? הוא היה בטוח שתנחש. עכשיו הוא מאוכזב ממך, וגם אני. תתבייש לך איתי.

Itay Simons

New member
האמת ../images/Emo152.gif

שבאותו רגע לא ממש היה לי כוח לנחש, אבל הרגשתי שיש לו קשר לזה
אניוואי, לא חידשת לי כלום, הוא סיפר לי כבר

danduuu

New member
הנעליים../images/Emo99.gifתתחדשי../images/Emo24.gif

באמת הוא דומה לפעיל חמאס ההוא!!! ומצטערת על קרוב משפחתך

../images/Emo187.gif

שיר השבוע של נייטוויש: אין שיר השבוע לא של נייטוויש: אין אלבום השבוע: אין להקת השבוע: ווית'ין משהו טוב שקרה השבוע: הזמנתי ביום שבת מאיביי שני דיסקים (אנטר של WT ואושנבורן), סה"כ כולל משלוח 96 ש"ח!! אושנבורן עלה 8 ש"ח! O_O (ומשלוח פי 3 אבל מילא XD), ואתמול היינו כמה ילדים משתי הקבוצות של דוברי אנגלית בבית של אחת המורות והיה כיף. משהו רע שקרה השבוע: אממ לא יודעת משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: דבר כזה של מד"צים מחוז ירושלים בקיסריה, הולך להיות מעפן. ואני מקווה קצת ת"א וכאלה, לא קבעתי כלום
ציטוט השבוע: לא זוכרת לינק/אתר השבוע: אחת שתיים שלוש
סמיילי השבוע: לא יודעת סרט/סדרה/ספר השבוע: בנות גילמור! תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו? Meridian - Sirenia (פאק, השבוע הזה טס! לא הרגשתי בכלל את הימים עוברים, למרות שכנראה ליומיים שלא הייתי בהם בבית היה חלק בזה.)

danduuu

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש: End Of All Hope Tutankhamen Angels Fall First Know Why The Nightingale Sings Slaying The Dreamer שיר השבוע לא של נייטוויש: HelloGoodbye-Here (In Your Arms(
Hinder-Lips Of An Angel The Police-Every Breath You Take Christina Aguilera-Candy Man שתקו
יהודית רביץ-כשתבוא אהבה אלבום השבוע: Angels Fall First Snow Patrol-Eyes Open להקת השבוע: נייטוויש והלוגודביי משהו טוב שקרה השבוע: הבגרות בספורט [למרות שלא הלך לי טוב היה כיף באותו יום], סיימתי את העבודת גמר בסוציו!!! וזהו נראה לי חח משהו רע שקרה השבוע: הרבה דברים =/ בייחוד אני משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אמ יומולדת
מוסד
ציטוט השבוע: לא ממש ציטוט, אבל שיר שאני וחברה שלי כתבנו והלחנו השבוע בזמן שהיינו אמורות ללמוד למתמטיקה XDD "בוא קח את ידי ונלך אל מיסטר די שם נגדל שפם ונגרד את המצח גם לך צא לדרכך ואל תשכח לנגב ת'ליחה פה מבשלים נעליים ברוטב צ'ילי עם גרביים" עכשיו קלטתי כמה מטומטם הוא נשמע, אפילו יותר ממקודם
ככה זה כשאין מוח
לינק/אתר השבוע: יוטוב סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אני לא אתחיל לפרט את הסדרות, אבל זאת שהכי נגעה בי השבוע זאת "מרחק נגיעה"
וסרט-The Doors
תמונת השבוע:זה לא רוצה להעלות לי
מה את/ה שומ/ע עכשיו?: סתם שירים מVH1

Super Alonit

New member
יוווו מחרתיים יומולדת!../images/Emo3.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב מראש קוקית שלי!
בא לך לשלוח לי את השירים המומלצים האלו? אין לי כוח ואיך להוריד אותם.

danduuu

New member
חח תודה בובה אחת../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אממ יש לי אותך במסנג'ר או איסיקיו? אם לא אז צרפי אותי ונדבר [למרות שאני בקושי מתחברת למסן]- [email protected] איסי-345923467 ובכיף אני שולחת לך את השירים

שלי!!

שיר השבוע של נייטוויש: bless the child שיר השבוע לא של נייטוויש:memory-epica (גם בגלל המילים) אלבום השבוע:epica-we will take you with us להקת השבוע: epica, nightwish משהו טוב שקרה השבוע: משמרת במד"א
משהו רע שקרה השבוע: משהו אישי משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לנסוע לת"א, לבקר בתחנת מד"א ציטוט השבוע: "לא!! הם עושים עוד יתושים!!" לינק/אתר השבוע: www.mirf.ru רק לרוסים שביננו...... סמיילי השבוע:[ואיתי תזהר!! ]
סרט/סדרה/ספר השבוע:שר הטבעות- שיבת המלך (כמובן שהספר,זונות!) תמונת השבוע: אין מה את/ה שומ/ע עכשיו?:כלום חח שבוע טוב לכולם

blacknwhite

New member
חח../images/Emo3.gifקצת..

אבל... למי יש את consign to oblivion? לי! האהא, ניצחתי
(אלא אם כן גם לך יש ואז יצאתי מפגרת
)
גם לך

למעלה