סופ"ש קסום

Super Alonit

New member
סופשבוע קסום כפרות../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש: PSTO או PATO.
שיר השבוע לא של נייטוויש: סינרגיה- שוב מרגיש אחר, Tristania-World Of Glass.
אלבום השבוע: Oceanborn.
להקת השבוע: Nightwish, כרגיל.
(נו, אין עליהם)
משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי את סער יום ראשון והיום היה כיף בבי"ס עם חברים והביאו לנו את הג'ירפות להופעה(
) אבל בעיקרון היה כיף. ואני גם הולכת היום בערב לישון אצל סטואי חברתי הנפלאה
.
משהו רע שקרה השבוע: הכל בערך. נכשלתי במת' (25), לא ישנתי בלילות כי עשיתי שני יומני קריאה באנגלית, היה חרא גם בבי"ס וגם עם חברים.
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש!, הופעה של סיילם, אני פוגשת חברים, הולכת עם חברה לארוחת שחיתות במסעדת בשר כלשהי(פאפאגיו)
. יהיה בנזונה.
ציטוט השבוע: סטיופיד סטואי
: "10 בריבוע זה 20 כי מכפילים ב-2 הקטן למעלה" איזה ילדה פסיכית, בחיי.
לינק/אתר השבוע: הבלוג הסקסי שלי, הפורום ונו, הדבר הזה של אודי שסער הראה לי.
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: ספרים 03 ו-05 של בני גורן.
לא ראיתי טלוזיה השבוע, אני בכל מקרה לא רואה הרבה (בעיקר קולמבו
) והשבוע בכלל לא היה לי זמן לנשום.
תמונת השבוע:
סקססס
מה את/ה שומ/ע עכשיו?: Tristania- Beyond The Veil.

blacknwhite

New member
השבוע נגמר! וויפי

זה כבר השלב שאני ממש עייפה, וסעמק, אני רוצה חופש! סופסוף
(למרות שגם בשבוע הבא אין לי כמעט חופש. אוףףף) שיר השבוע של נייטוויש: בעיקר deep silent complete
קצת ever dream ומשום מה live to tell the tale
שיר השבוע לא של נייטוויש: אממ... האמת שאין ממש. אולי the prophet song של קווין
או בעצם consign to oblivion-epica. שניהם בגלל האוטו של אבא שלי
אלבום השבוע: אין... להקת השבוע: נייטוויש! ללא ספק משהו טוב שקרה השבוע: תיאטרון! וחופש!!!! משהו רע שקרה השבוע: תיאטרון? משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ... תיאטרון?
סתם סתם... הסדנא של יאס"א בירושלים.אני כבר לחוצה... ציטוט השבוע: באוניברסיטה הפתוחה, ידיד שלי סיפר לי על המנחה שלו מקורס מתמטיקה. המנחה "טוב, אם אתם לא תהיו בשקט, שיעור הבא משחקים טטריס" "מה זה טטריס???" המנחה "כל מי שמפריע עובר לשורה האחרונה וכשהיא מתמלאת, מוציאים את כולם"
אמממ... אני לא זוכרת מאיזה שבוע זה, אבל השבוע כל הזמן אנשים ציטטו את זה: המורה למתמטיקה- "מה אתם חושבים? בני גורן הוא רק משרת!" מנחה לכימיה באו"פ: (משפשף לעצמו את כף היד) "תראו, עכשיו הרגתי לעצמי המון תאי עור. אבל... אין מה לדאוג לי, הם יתחדשו עוד מעט. באמת שאין מה לדאוג לי"
(מחייך באידיוטיות) חברה שלי בשקט "לא דאגנו." לינק/אתר השבוע: אין. אף פעם אין
סמיילי השבוע:[ואיתי תזהר!! ]
רוצה לישון!!!!!!! סרט/סדרה/ספר השבוע: אין. אבל האוס מחר! תמונת השבוע: אין. או שאולי יש אבל אין לי כוח לזה.... מה את/ה שומ/ע עכשיו?: epica-dance of fate

blacknwhite

New member
אוקי, כמה תיקונים...

א. אלבום השבוע: a night at the opera. קווין מעולים! שמעתי את האלבום אתמול עם חברים והיה ממש מצחיק :) ב. סרט השבוע: men in tights פשוט סרט ענק! שוב, ראיתי עם חברים אתמול והיה קורע
ג. ציטוט השבוע, בהתאם: I've got a feel for my automobil שורה גאונית
כל הציטוטים האפשריים מגברים בגטקעס (
) אבל במיוחד- "פייגעלס?" אוף! אי-אפשר לכתוב את זה... רבי טקמן שולט
משעמם לי אז אני חופרת. זה במקום לכתוב מונולוג, ואני מפחדת מלכתוב מונולוג. אז אני מצטערת על הספאם...

dudecy1

New member
יאס"א ? מי אמר יאס"א?

נמ ..נמ... היית בסדנא של יאס"א ? באיזה כיתת אם ובאיזה מגמה ?

LadySilkworm

New member
\=

רובה מישהו?\= שיר השבוע של נייטוויש: אובר דה הילס שיר השבוע לא של נייטוויש: sisters of mercy- dominion\mother Russia אלבום השבוע: - להקת השבוע: מממ משהו טוב שקרה השבוע: כלום משהו רע שקרה השבוע: הכל הכל הכל!! אוףףףףףףףףףף :((((((( משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: - ציטוט השבוע: - לינק/אתר השבוע: - סמיילי השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: חתונת הרפאים תמונת השבוע: - מה את/ה שומ/ע עכשיו?:-

danduuu

New member
בובה,דברי איתי אם את צריכה, אני פה

בשבילך לכל דבר
אוהבת אותך המון

mary06

New member
עוד אחד נגמר.

שיר השבוע של נייטוויש: over the hills.. שיר השבוע לא של נייטוויש:skid row-breakin' down אלבום השבוע:/ להקת השבוע:נייט, סקיד משהו טוב שקרה השבוע: לא בטוחה..שוחררנו ממתמטיקה היום :) משהו רע שקרה השבוע: חרא של שבוע..יותר מדיי כאבי ראש, שיעולים ופרוייקט מעצבן. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שינה סמיילי השבוע:[ואיתי תזהר!! ] אני לא יכולה להעדיף אחד על פני השני.. סרט/סדרה/ספר השבוע: מחשבות פליליות שולט מה את/ה שומ/ע עכשיו?: סקיד

ש נ י1

New member
../images/Emo11.gif

שיר השבוע של נייטוויש: 10Th Man Down שיר השבוע לא של נייטוויש: Sonata Arctica - Wrecking the Sphere Sonata Arctica - Fullmoon אלבום השבוע: אין אלבום השבוע: סונטה... איך נגמלים?? משהו טוב שקרה השבוע: אוף אני אף פעם לא מצליחה להזכר... אבל היה אחלה שבוע משהו רע שקרה השבוע: הטסט... הדבר היחיד שהרס לי את השבוע משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופששש ציטוט השבוע: ל עולה לי
לינק/אתר השבוע: מתחרז עם המילה חרוז
סמיילי השבוע:[ואיתי תזהר!! ] מה הייתי עושה בלי הסמיילי הזה-
סרט/סדרה/ספר השבוע: אין לא שומעת כלום......

The Cat Woman

New member
../images/Emo210.gifסופ"ש סומסום../images/Emo210.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Ocean Soul לא יודעת למה. שיר השבוע לא של נייטוויש: Arwen- Fantasy Of Reality אלבום השבוע: Kamelot - the black halo להקת השבוע: אמ... Arwen משהו טוב שקרה השבוע: אמ... בר מצווה לבן-דוד שלי, אתמול. משהו רע שקרה השבוע: קרוב משפחה שלי נפטר מסרטן, אתמול. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המרתון יגמר, לא יהיו לי חיים כי אני אלמד כל השבוע. ציטוט השבוע: "נוה אתה פותח את הקורס הבא גם באשדוד?" "כן... וכנראה גם את זה שאחריו" "טוב, אז נתראה יותר מוקדם ממה שאתה חושב
" "הי הי... מצחיק מאוד. את תעברי כמו גדולה! חוצמזה שאת בכלל לא יכולה לגשת במועד הבא אלא בזה שאחריו" "טוב, אז נתראה בעוד 4 חודשים..." לינק/אתר השבוע: אין. סמיילי השבוע:[ואיתי תזהר!! ]
(זה לא סמיילי השבוע, פשוט הצחקת אותי...) אמ...
מזכיר לי את הסבא הפקיסטני מהקליפ...
סרט/סדרה/ספר השבוע: "סימולציה 2" הוצאת אנקורי
היא רודפת אותי ואין לי כוח לעשות אותהההה!!! תמונת השבוע: האולסטאר החדשות... (אחת מהן) לא רואים טוב בכלל אבל זה כאילו אולסטאר שחור שבתוכן אולסטאר משובץ, כמו שניתן לראות יש 2 לשוניות ו2 שרוכים
ויש לי עוד זוג רק גבוה ולא חצי מה את/ה שומ/ע עכשיו?: Astral Romance בגירסה של אובר דה הילס כמובן...

למעלה