סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

סורי שאיחרתי בפתיחה של הפינה, פשוט המחשב שלי היה תקוע עד עכשיו
ולא ענבר, לא השתכרתי אתמול
שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שבוע טוב לכולם

ש נ י1

New member
כבר דאגו לך פה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש: נראה לי ש Crownless שיר השבוע לא של נייטוויש: מלאאא של סונטה
אלבום השבוע: Winterhart's guild
להקת השבוע: שלושה ניחושים, מתחיל ב-ס' משהו טוב שקרה השבוע: שיצאנו לחופש סוף סוף
משהו רע שקרה השבוע: שיצאנו לחופש רק ב-27
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למצוא עבודה כבר ציטוט השבוע: לא זוכרת
לינק/אתר השבוע: אתם נמצאים בו בזה הרגע
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו? Distorted - Children Of Fall
שבוע טוב

Amir Noy

New member
XD

אני בטוח שזה מבטא את הצד הרגשי שלך... מה שנקרא Emotion....קיצר זה אומר על האדם -> Emo קיצר תודי כבר שאת אימואית!!!!

אני איתו!

כל מי ששומע סלין דיון הוא אימו חותך וורידים, הרי ראיתם פעם הופעה שלה?! גם אני הייתי חותכת לעצמי את הוורידים!

deep dark ocean

New member
אני איתה סדרה מעולה :)

|אני|: אתן רואות "אני איתה"? |מישהי|: מה, את רואה ויוה?
[כאילו, אניטה.
]

Amir Noy

New member
תגידו

פעם חשבתם למה קיים כזה ערוץ ויוה? לא כאילו אני חושב עכשיו..וסעמק למה צריך כזה דבר? P: כאילו כל מה שמשדרים שם אלו אנשים שבוכים על החיים שלהם בספרדית, אומרים שאין להם אהבה ולהפך...זה פשוט ערוץ בעל כוונות מוזרות.... בכלל מי המציא את הדבר המטומטם הזה טלנובלה? כאילו החיים שלו היו עד כדי כך שוממים? P:

אני אסביר לך

טנלובלות זו המצאה בשביל "סלבס" שממש רוצים לשחק אבל לא ממש יודעים....ראה דוגמא: מייקל לואיס (או שמו כיום:שוקולד פרה), רוני סופרסטאר (או שמה בעוד חמש שנים בערך: רוני סופרפארם! "כאילו שיואו, יש כרטיס מועדון?")

המורה שלי לג'אז הייתה בהופעה שלה

בווגאס, היא יותר התמקדה ברקדנים, היא אמרה שהם פשוט אדירים O_O [ולשמוע מחמאה ממנה...]

Amir Noy

New member
גם

חברה של אמא שלי היתה בהופעה הזו, היא אמרה שסאלין שרה ממש יפה...אבל היא התכאזבה שהיא לא שרה שיר מסויים... ושפתאום אני לא זוכר את שמו...P:

למעלה