סופ"ש קסום

blacknwhite

New member
אין בעיה, סתם תהינו../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש: הממ... אין ממש שיר אחד שיר השבוע לא של נייטוויש: יש הרבה... quietus-epica, wings of illusion-after forever, leaves' eyes-leaves' eyes אבל בעיקר ice queen-within temptation משום מה. האמת שיש עוד אבל אין לי כוח אלבום השבוע: wishmaster!!!! אז נכון, קיבלתי אותו רק היום, אבל הי, קיבלתי אותו רק היום!!!! *מאושרת* להקת השבוע: נייטוויש? למרות כל שירי השבוע... תמיד חוזרים אליהם בסוף
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בסדנא של 3 ימים בפנימיה, היום בבוקר הסתבר לי שגם התקבלתי אליה... וקיבלתי היום את ווישמאסטר!!! האמת, פשוט שבוע נפלא
משהו רע שקרה השבוע: שום דבר שאני מצליחה לחשוב עליו עכשיו... ואני גם לא רוצה לנסות לחשוב! טוב לי ככה. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ... נסיעה לנצרת בסופ"ש, ואז החזרות הממש-רציניות (בשבוע אחרי זה) ואז ההצגה!!!! ציטוט השבוע: אוקי, יש כמה. מיאס"א: "סוקרטס היה פילוסוף מיוחד. הוא נהג ללכת ברחובות ולהציק לאנשים עם המון שאלות מסובכות ולגרום להם לסתור את עצמם. הוא היה נודניק, והאמת שהוא היה פשוט נג'ס לא נורמלי. או במילים אחרות: יאס"ניק דה-לוקס". -מורה לפילוסופיה בפנימיה הידידותית למשתמש מסביר לנו על סוקרטס. "לא היה להם את הכתובת שלי אז התקשרו אלי ממזכירות ביה"ס כדי להגיד לי שהם צריכים את הכתובת שלי כדי לשלוח לי את המכתב שאומר שהתקבלתי."- בחור חביב בפנימיה מוכיח לי סופית שהחבר'ה שם ביאס"א באמת אסטרונאוטים. שתבינו, זה אחרי שהם דיברו עם ההורים שלי שבועיים כדי לוודא שהטפסים שהייתי צריכה למלא בשביל הסדנא אכן הגיעו, ואז מתקשרים אלינו ושואלים בדאגה אם אני באה לסדנא, כי הרי לא אישרנו את ההשתתפות שלי... "לוח ו. גינה"- שלט גדול (מה גדול, ענק) במסדרון הפנימיה שראיתי ביום הראשון וכמעט התעלפתי. רק בשביל להבהיר, הנקודה הזאת לא היתה מאוד בולטת... ובשביל הגיוון, ציטוט מאתמול בערב, מ"ישיבת תוכן" כזאת של ההצגה (כלומר- איזה סצנות יהיו ואיזה לא בהצגה): "אל תעשה לי פרצוף של האש פאפי, יש לי נטייה להרביץ לכלבים מוכים". היא קרעה את כולנו
לינק/אתר השבוע: אין? אף פעם אין... סמיילי השבוע:
אני פשוט אדם מאושר בצורה מפחידה... סרט/סדרה/ספר השבוע: אין, האמת... יש מחר האוס, כמו תמיד, אבל עם השלושה ימים בפנימיה לא הספקתי שום דבר אחר. תמונת השבוע: אין. רציתי נורא לצלם את השלט מהפנימיה ("לוח ו.גינה"
) אבל לא היתה לי מצלמה... מה את/ה שומע/ת עכשיו?: consign to oblivion

danduuu

New member
תתחדשי על ווישמאסטר!!!../images/Emo9.gif אני גם

אמורה לקבל אותו בקרוב
ואני שמחה לראות שאת מאושרת
זה הכי חשוב.

../images/Emo45.gif אני עם האישה שם למעלה../images/Emo3.gif

לגבי הכל
ווישמאסטר מעולההה, באותו יום שקניתי אותו לא הפסקתי לשמוע אותו, אפילו אמא התלהבה!

blacknwhite

New member
תודה לשתיכן../images/Emo9.gif

ואני רוצה להוסיף לרשימת החוויות ההזויות שלי השבוע (שהיא ארוכה כבר עכשיו...) הרגע חזרתי הביתה עם המשפחה מביקור קצר אצל סבאסבתא, ובדלת הבניין עומדת אישה מבוגרת (מאוד) והבת שלה עזרה לה להכנס. ע"פ מה שהבנתי האישה המבוגרת פחות או יותר עכשיו עברה לגור בבניין שלי. הבעיה- הבת שלה היא המורה לביולוגיה שלי. WTF?!?!

LadySilkworm

New member
נראה לי שאני בין היחידות בפורום

שאין לה את ווישמאסטר מקורי P: [וכן זה האלבום האהוב עליי של נייטוויש]. תתחדשי

blacknwhite

New member
תודה../images/Emo9.gif

חרשתי על הדיסק הזה כל כך הרבה ביומיים האחרונים.. ואני נהנית מכל רגע!

Itay Simons

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Beauty of the Beast שיר השבוע לא של נייטוויש: Epica-The Phantom Agony אלבום השבוע: Epica-The Phantom Agony משהו טוב שקרה השבוע: חופש מגניב :) משהו רע שקרה השבוע: נמ כלום משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שימשיך להיות חופש כיפי
ציטוט השבוע: נראה לי שאין :O סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: צבי הנינג'ה משעשע P: תמונת השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום

Itay Simons

New member
וציטוט טרי טרי מאתמול ../images/Emo6.gif

מישהי: "וואי, אורפנד לנד טובים! מתי הם מופיעים?" אני: "בינתיים הם בפגרה." היא: "איפה???" אני: "פגרה.." היא: "איפה זה?!"

Super Alonit

New member
איכשהו

אתה תמיד נופל על כל מיני אנשים מטומטמים ומשיג ציטוטים מצחיקים. לא אשמתי שאני וכל חבריי חכמים...
(יה, רייט)

למעלה