אין בעיה, סתם תהינו../images/Emo13.gif
שיר השבוע של נייטוויש: הממ... אין ממש שיר אחד שיר השבוע לא של נייטוויש: יש הרבה... quietus-epica, wings of illusion-after forever, leaves' eyes-leaves' eyes אבל בעיקר ice queen-within temptation משום מה. האמת שיש עוד אבל אין לי כוח אלבום השבוע: wishmaster!!!! אז נכון, קיבלתי אותו רק היום, אבל הי, קיבלתי אותו רק היום!!!! *מאושרת* להקת השבוע: נייטוויש? למרות כל שירי השבוע... תמיד חוזרים אליהם בסוף
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בסדנא של 3 ימים בפנימיה, היום בבוקר הסתבר לי שגם התקבלתי אליה... וקיבלתי היום את ווישמאסטר!!! האמת, פשוט שבוע נפלא
משהו רע שקרה השבוע: שום דבר שאני מצליחה לחשוב עליו עכשיו... ואני גם לא רוצה לנסות לחשוב! טוב לי ככה. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ... נסיעה לנצרת בסופ"ש, ואז החזרות הממש-רציניות (בשבוע אחרי זה) ואז ההצגה!!!! ציטוט השבוע: אוקי, יש כמה. מיאס"א: "סוקרטס היה פילוסוף מיוחד. הוא נהג ללכת ברחובות ולהציק לאנשים עם המון שאלות מסובכות ולגרום להם לסתור את עצמם. הוא היה נודניק, והאמת שהוא היה פשוט נג'ס לא נורמלי. או במילים אחרות: יאס"ניק דה-לוקס". -מורה לפילוסופיה בפנימיה הידידותית למשתמש מסביר לנו על סוקרטס. "לא היה להם את הכתובת שלי אז התקשרו אלי ממזכירות ביה"ס כדי להגיד לי שהם צריכים את הכתובת שלי כדי לשלוח לי את המכתב שאומר שהתקבלתי."- בחור חביב בפנימיה מוכיח לי סופית שהחבר'ה שם ביאס"א באמת אסטרונאוטים. שתבינו, זה אחרי שהם דיברו עם ההורים שלי שבועיים כדי לוודא שהטפסים שהייתי צריכה למלא בשביל הסדנא אכן הגיעו, ואז מתקשרים אלינו ושואלים בדאגה אם אני באה לסדנא, כי הרי לא אישרנו את ההשתתפות שלי... "לוח
ו. גינה"- שלט גדול (מה גדול, ענק) במסדרון הפנימיה שראיתי ביום הראשון וכמעט התעלפתי. רק בשביל להבהיר, הנקודה הזאת לא היתה מאוד בולטת... ובשביל הגיוון, ציטוט מאתמול בערב, מ"ישיבת תוכן" כזאת של ההצגה (כלומר- איזה סצנות יהיו ואיזה לא בהצגה): "אל תעשה לי פרצוף של האש פאפי, יש לי נטייה להרביץ לכלבים מוכים". היא קרעה את כולנו
לינק/אתר השבוע: אין? אף פעם אין... סמיילי השבוע:
אני פשוט אדם מאושר בצורה מפחידה... סרט/סדרה/ספר השבוע: אין, האמת... יש מחר האוס, כמו תמיד, אבל עם השלושה ימים בפנימיה לא הספקתי שום דבר אחר. תמונת השבוע: אין. רציתי נורא לצלם את השלט מהפנימיה ("לוח ו.גינה"
) אבל לא היתה לי מצלמה... מה את/ה שומע/ת עכשיו?: consign to oblivion