סופ"ש קסום

אבל אני באה!!../images/Emo190.gif../images/Emo122.gif

שמרי על גבך
לאלא, סתם, אני לא רעה ולא מסוכנת, זה פסדר

Amir Noy

New member
זה לא שאתה פחות אימו

אתה שומע דראקוניאן!!! הם אימואים בכיינים! הם כל השירים בוכים על החיים הארורים שלהם..זה שהם לבד והכל... דוגרי אימואים

Amir Noy

New member
אמרתי שלא

רק אמרתי שהם אימואים שבוכים על החיים שלהם P:

Amir Noy

New member
הם כן!

הם שרים כמה החיים שלהם גרועים, כל הזמן מתלוננים, גם הקול של הזמר די מזכיר לפעמים גרואולים אימואים... קיצר...הם אימואים P:

לא כל מי שבוכה על החיים שלו הוא

אימו. חצי מהאנשים במדינה בוכים על החיים שלהם,זה אומר שהם אימואים?לא!רובם בכלל ערסים!

The Cat Woman

New member
לא להגזים.... לא מחורבנת...

אבל ת'כלס גם אני לא מתה עליהם
ונתקלתי כבר בהרבה אנשים שמעוותים את הפרצוף לשמע צמד המילים "סונטה ארקטיקה"

ש נ י1

New member
../images/Emo123.gif

*מתחילה לאסוף דיסקים* מישהו יכול לנדב לי רמקולים שיכולים להגיע לעוצמה ממש(!) חזקה?

סופ"ש מעולה לכולם!../images/Emo140.gif

שיר השבוע של נייטוויש: ווישמאסטר שיר השבוע לא של נייטוויש: כרגע? השניה הזאת? אממממ אני מניחה ששמנדליי של סונטה
אלבום השבוע: רקונינג נייט להקת השבוע: לאדעת, יש כמה משהו טוב שקרה השבוע: ההורים שלי חמדמדים כאלו, וכמובן שחופש!!! משהו רע שקרה השבוע: יש טוווונוותת של עבודות כולל מבחן מסכם במת' ועבודה ענקית בפסיכו'
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגשים, לראות את כולכם!
הא, וMP3 חדש (מותר לי, לא?
) ציטוט השבוע: חחחחחח זה היה אתמול בערב, נפגשנו מלא אנשים וזה, פתאום אחד מגיע עם נעל אחת ואומר שהנעל השניה נתקעה על העץ אני:"תגיד, איך הנעל הגיעה לשם בכלל?" הוא:"כי הדגמתי איך היא עפה לשם שלשום"
הררגגג אותי לינק/אתר השבוע:תפוז? או יוטוב סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: הפירמה של ג'ון גרישם, עדיין לא סיימתי אותו! תמונת השבוע: אין לי תמונה אבל אני אוסיף לכם את אחד הדברים המצחיקים ביותר (אותי לפחות זה הרג, אבל מה אני מבינה?
) מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את אבא בטלפון צועק על העובדים שלו לסגור כבר

danduuu

New member
=/ =/ =/ =/ =/ =/ =/ =/ =/ =/ =/ =/

שיר השבוע של נייטוויש: Tutankhamen שיר השבוע לא של נייטוויש: Within Temptation-Restless Papa Roach-Forever אלבום השבוע: Within Temptation-Enter
!!! להקת השבוע: ווית'ין משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת, המוסד [
] משהו רע שקרה השבוע:רבתי היום עם חברה, סעמקקקקקקק בא לי למות. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:ממ מפגש
, אולי סילבר. ציטוט השבוע: יש כמה
*אני וחברה שלי שרנו את השיר שלנו "מיסטר די" XDDD לחברה אחרת ובמקום מיסטר די היא שמעה "משרדי"
*באותו ערב, ישבנו באוטו של אותה חברה, באיזה מן פארק כזה שמתישהו יש שם כיבוי אורות. אז היא באה להגיד לנו שיש כיבוי אורות ובמקום זה יצא לה "שייקה בוט"
אין לי מושג מה זה אומר
*אתמול, ברכבת בדרך למוסד, איזה אחד מוזר נטפל אלינו וישב לידי חחח ולא הפסקנו לצחוק כי ההי כזה מטומטם, כבר בכיתי מרוב צחוק. ואז הוא התחיל להציק לחברה של קשת, ואמר לה [בזמן שהיא מתפוצצת מצחוק] :"אפשר לשאול אותך שאלה רצינית?" אז היא אמרה לו כן, ואז הוא שאל "את אוהבת תותים?" XDDDD וזה היה הכי מצחיק בעולם באותו רגע. לינק/אתר השבוע: perezhilton.com myspace.com- איזה להקה פינית שלחה לי איחולים ליומולדת
והם ממש חמודים, ומאז אני לא מפסיקה להתכתב איתם כבר כמה ימים
והם ממש טובים ויפים וגרר
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס, גיבורים, מגרש ביתי ועוד מלא סדרות אחרות. סרט-Factory Girl עם סיינה מילר והיידן כריסטנסן
. סרט ממש יפה והוא עוד על אנדי וורהול שזה שנות ה-60
תמונת השבוע:לא מעלה לי
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: משהו שיש בטיוי

למעלה