סופ"ש קסום

it's not over yet..

שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי. שיר השבוע לא של נייטוויש: Queen - The Hitman אלבום השבוע: Innuendo להקת השבוע: Queen משהו טוב שקרה השבוע: הופעה בבארבי!!!!! משהו רע שקרה השבוע: אין. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חול המועד:) ציטוט השבוע: הממ זה ארוך, עבדנו בהתחלה על מי שמארגן את ההופעה שהמתופף שלנו בביה"ח שניידר כי הוא שבר את היד. ואז סיפרנו לו שהוא לא באמת שבר את היד וכשדיברנו איתו פתאום עבר אמבולנס, אז הוא כזה: "מה זה הרעש הזה?" אז חבר שלי עונה: "זה אמבולנס מהבדיחה הקודמת"
לינק/אתר השבוע: אין לי כוח. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: Men In Trees תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Ok Go - No Sign Of Life

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת לאלו שמעליי,תמונה מעולה!

שים עוד תמונות, אם יש לך

וואוו תמונה מהממת../images/Emo99.gif

והתמונה הזו כ"כ דורשת: ג'ים,תעשה לי גיטרה!

והנה עוד אחת

אני כמעט בטוח שזו ההרמוניה במאסטר אוף פאפטס,בכל מקרה זה נראה כזה קשוח שאני עושה סולו ורואים רק שיער

ואחרונה חביבה:

רק כדי שיראו את הזקן המגניב שלי! (שאר התמונות כאן - ויש תמונות מעולות, באמת!)

Super Alonit

New member
איזה תמונות../images/Emo99.gif

יצאת קשוח להחריד.
אוך, עכשיו אני מאוכזבת שלא הייתי שם

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש:Ever Dream שיר השבוע לא של נייטוויש:וואה יש יותר מדי!
אלבום השבוע:Evergrey-Recreation Day Kamelot-The Black Halo להקת השבוע:קמלוט
משהו טוב שקרה השבוע:הייתי ביום חמישי בלונה פארק עם החברות.היה מדהים!!! משהו רע שקרה השבוע:אני חולה
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:ממ יש הרבה דברים... ציטוט השבוע: כשאכלנו בלונה פארק תפס את עיני משהו מאוד מצחיק שהיה כתוב על אריזת הצ'יפס: אני(קוראת מהאריזה):"התחיל הטירוף של הצ'יפס הזקוף!"(מרימה גבה) חברה1:"מה זה צ'יפס זקוף?" אני:"צ'יפס זקוף זה צ'יפס חרמן!" חברה 2:"על מי הוא חרמן?" חברה 1:"על הקטשופ!" לינק/אתר השבוע:אין
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:סרט-300 ספר-המורשת תמונת השבוע:פה אני המכוערת עם החולצה השחורה
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Into Eternity-Suspension Of Disbelief שיהיה לכולם שבוע מדהים

למעלה