סופ"ש קסום

danduuu

New member
הוא לא הומו../images/Emo6.gif הוא נשוי ויש לו בת ../images/Emo6.gifאיך הגעת

לזה שהוא הומו?

en li shem 7

New member
1124../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש:the siren שיר השבוע לא של נייטוויש:radiohead-karma police אלבום השבוע:radiohead-OK computer או once להקת השבוע:radiohead
משהו טוב שקרה השבוע:נכנסתי לפורום נייטוויש!
משהו רע שקרה השבוע:רבתי עם חברה שלי
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:הוממ..כלום?
אני מצפה לשבת]-{ ציטוט השבוע:"I'll take the quiet life A handshake full of carbon monoxide no alarms and no surprises..Silent " :] לינק/אתר השבוע:אין סמיילי השבוע:|שמיכי| סרט/סדרה/ספר השבוע:אין
תמונת השבוע:ת'ום יורק יעזור לכם? מה את/ה שומע/ת עכשיו?:eek:cean soul שהתחלף הרגע לBless the Child השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר?מנגל. ואני צמחונית. (חברותיי עושות ואני אהיה איתם
..יאו זה נשמע מוזר..) תהנו בל"ג בעומר ושבוע מעולה בכללי תודה חמודה!

סופ"ש:)

שיר השבוע של נייטוויש:Ever Dream שיר השבוע לא של נייטוויש:Symphony X-The Relic אלבום השבוע:Symphony X-Twilight In Olympus להקת השבוע:סימפוני איקס:) משהו טוב שקרה השבוע:נפטרתי מפסיכו',קבלתי 95 במתכונת בחיבור,מאיזושהי סיבה עברתי אודישן לשירה בטקס סיום(חברה שלי הכריחה אותי ללכת,אז הלכתי במטרה לצחוק על עצמי ובסוף התקבלתיXD) ואממ היו עוד מלא דברים טובים
משהו רע שקרה השבוע:ממ לא זכור לי משהו רע במיוחד. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לא 'דעת>< ציטוט השבוע:"היא מעכה לו את השיפוד!!!!"
לינק/אתר השבוע:נמנמ האתר הזה של דריזט שדבורה נתנה לי. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר-לילה נטול כוכבים סדרה-רו(רק בגלל הקרב המצוין של רנדי
ואדג'
) תמונת השבוע:איזה חמודי
..(ותודה לדבורה) מה את/ה שומע/ת עכשיו?:כלום. השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר?האמת שזה עדיין לא ברור.אבל אני בטוחה שבסוף יהיה כיף:)

שבת שלום:)

שיר השבוע של נייטוויש: Forever Yours. שיר השבוע לא של נייטוויש: Kansas - Carry on My Wayward Son, הבאנו ביצוע בנזונה!!! וכל שאר השירים האחרים מהערבP: אלבום השבוע: Dream Theater - Octavarium. להקת השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: ערב מגמה!!!11QE היה כל כךךךך טוב. משהו רע שקרה השבוע: בקושי היה קהל P: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ שיהיה שבוע קל. ציטוט השבוע: "I feel the ecstasy in me arise" [Beyond Twilight - Ecstasy Arise, אחלה שיר] מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Savage Garden - To the Moon and Back. מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? מממ מדורה כלשהי עם חברים. נקווה שיהיה גם אוכל טוב.

למעלה