סופ"ש קסום

en li shem 7

New member
XDDD../images/Emo9.gif

אבל אני שומעת אותו יותר ממך... (יש לי את הדיסק!|לשון|)

The Cat Woman

New member
אמממ.......

משהו טוב שקרה השבוע: המוסד אתמול. בא לי ממש בטוב.
משהו רע שקרה השבוע: מעדיפה לא לשתף. אני מפגרת
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יתוקנו לאלתר הדברים הרעים של השבוע הזה.
ציטוט השבוע: 1. אני מזמזמת שיר של FOB ידיד שלי- "זה השיר היחידי של fall out boy שאת מכירה?!" אני- "כן... למה?" הוא- עושה תנודות "לא תקין" בראש. אני- "אני לא מתביישת בזה, להיפך... אני גאה בזה. מה שכן- אני די מתביישת בזה שאתה מכיר שירים אחרים שלהם ושקנית דיסק שלהם..."
2. בן דוד שלי- פעוט בן 3- שר את השיר הזה של הג'ירפות: "והיא עולה לגג, באמונה שלמה, שהיא עשתה טעות... קשה..."
ומיד אחרי זה הוא שר "זה שיר אהבה פשוט, פשוט שיר אהבה, זה לילה בקיץ ורוח טובה" LOL איזה ילד מגניבבב!
לינק/אתר השבוע: האתר של האלטרנטיב במוסד- י ש שם פלייליסטים (חלקיים אמנם) של כל יום חמישי בכל הרחבות. מאוד שימושי! אין לי כוח לעשות קישור, אבל מי שירצה- אני אשלח לו. אני הפקתי מזה תועלת מרובה. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: CSI הורשיו (מיאמי כאילו...) תמונת השבוע: התמונה שלי ושל איתי במוסד
יצאנו ממש חמודים! (לדעתי לפחות) מה את/ה שומע/ת עכשיו?: מ.ק. 22 ברקע. אחותי רואה בVOD עם חבר שלה. השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? ביקור מדורות של כמה אנשים, אין לי חשק לעשות משהו מיוחד האמת...

The Cat Woman

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifלינקים חברים, לינקים!!!../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לינק מספר 1: משהו מצחיק שראיתי בשעה שניסיתי להתעלל בידיד שלי עם הופעה של דימו בורגיר... מי שלא בא לו להנות מכל ההופעה יכול לדלג ישר לדקה ו35 שניות ולהסתכל בקצה המסך על הקהל ולראות מישהו נזרק שם
האמת- אין לי מושג אם הרימו וזרקו אותו או שהוא סתם נפל מכתפיים של מישהו, אבל פתאום רואים אותו מתעופף ואני לא יודעת מה איתכם, אותי זה הרג מצחוק *כמעט* כמו הסבאל'ה הפקיסטני...
לינק מספר 2: האתר של ליין האלטרנטיב במוסד. תיכנסו לפלייליסטס- תופתעו לראות את נייטוויש ברחבת האלטרנטיב דווקא :-O. כנסו לכל מני תאריכים ותראו פלייליסטים של הרחבות השונות, הפקתי מזה קצת תועלת
למרות שאני מכירה בערך 80%-90% מהלהקות והשירים (להוציא את רחבת הנו-מטאל ואימו שלא טרחתי להסתכל בפלייליסטים שלהם) מקווה שהועלתי

TheImpactBoy

New member
עונה, אז אל תתבכיינו!

שיר השבוע של נייטוויש: Bless The Child, מדהים!! שיר השבוע לא של נייטוויש: פינק פלויד אלבום השבוע:פינק פלויד להקת השבוע: נייטוויש!! משהו טוב שקרה השבוע: יש לי חברה חדשה
משהו רע שקרה השבוע: אין טפו טפו משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הרבה עומס ציטוט השבוע: "דיי לנשוך לי את הלשון"
לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:סקס והעיר הגדולה! סמנתה זייני אותי גםםם תמונת השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר?

danduuu

New member
יאאא מזל טוב בייב../images/Emo24.gifאיזה חמודים../images/Emo99.gif

למעלה