סופ"ש קסום

mary06

New member
גאד..היד /:

שיר השבוע של נייטוויש: crownless, botb,crimson tide שיר השבוע לא של נייטוויש: סאנשיין, סלודג' פקטורי-אליס אלבום השבוע: אין ספציפי להקת השבוע:אליס ונייט משהו טוב שקרה השבוע:חזרתי ללמוד נהיגה אחרי הפסקה ארוכה..ממ אירוויזיון? היה גרוע אבל לפחות היה מצחיק.. משהו רע שקרה השבוע: מזג אוויר מטומטם, והגוף שלי תוקף אותי..התעוררתי יותר מדיי פעמים עם כאב ראש, כאבי בטן מתמשכים ועכשיו התחילה לכאוב לי כף היד השמאלית /: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למה יש לי לצפות כבר? 2 מתכונות בומבסטיות ובגרות..יפיי יהיי /: ציטוט השבוע: לא זוכרת /: לינק/אתר השבוע: האתר הרשמי של האירוויזיון, פורום נייט ואליס.. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: דר הו פרק סיום עונה מטורף, ממ תוכנית על 10 הדרכים בהן העולם ימות בדיסקברי
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: הטלוויזיה של השכנים /: שבוע טוב לכם, בהצלחה בבגרויות, מגנים, מבחנים רגילים וכל דבר אחר.

Prophet Of God

New member
נמנמנמ

שיר השבוע של נייטוויש:אין שיר השבוע לא של נייטוויש:המממ...sum 414 - still waiting & pieces אלבום השבוע:אין אחד ספציפי לדעתי להקת השבוע:אולי SUM41? משהו טוב שקרה השבוע:הצלחתי להשיג את...יואב קוטנר!!!!!! לראיון! משהו רע שקרה השבוע:הממ.. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אנערף, אלוהים גדול.. ציטוט השבוע:אין לדעתי. לינק/אתר השבוע:אין סמיילי השבוע:בועז. בסדר? סרט/סדרה/ספר השבוע:רומא. תמונת השבוע:היא לא מהשבוע, אבל אני אוהב אותה. נראה מי יכול לנחש[בלי לדעת] מי אני מהתמונה... מה את/ה שומע/ת עכשיו?:sum 41 - Pieces

danduuu

New member
Pieces../images/Emo99.gifStill Waiting../images/Emo99.gifשירים טובים

וכולם לראות! שיניתי חתימה
עכשיו גם אני מגניבה

Super Alonit

New member
אהבתי את החתימה../images/Emo6.gif את מלכה!../images/Emo47.gif

חה חה... אימואים...
טוב, עדיף שאני אשתוק עכשיו:X

Super Alonit

New member
יואב קונטר? הא?../images/Emo12.gif

ואני יודעת מי אתה אז זה לא נחשב
המפ. יש לי אלבום של Sum41 אבל נתתי לו שמיעה אחת והתאכזבתי (קיבלתי אותו מתנה)... כמובן שטרחתי לתת את השמיעה אחרי שעברו כבר שבועיים ולא היה ניתן להחליף אותו, אז, אוף.
אולי הם בכל זאת שווים משהו, אני אנסה שוב בהזדמנות.

Prophet Of God

New member
יואב קוטנר. אחד האנשים שהכי מבינים במוזיקה

בישראל. היה עורך מוזיקלי בגלגלצ. מקים ערוץ 24 בישראל והעורך המרכזי שלו, עם תוכנית בו. בנאדם שקשה מאוד להשיג לראיון[ועוד יותר כשאתה תחנה מקומית קטנה.]

Prophet Of God

New member
חחח כה, היום השם שלהם זה אירוטיקה..

וכה, הוא כמו אח שלי, מתופף אדיר, מוזיקאי אדיר.... ולא נדחפתי :p זה סתם היה ערמה אחרי ההופעה וצילמו אותנו

עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif

שיר השבוע של נייטוויש: נגיד Beauty Of The Beast שיר השבוע לא של נייטוויש: Kamelot-March Of Mephisto Dimmu Borgir-Progenies Of The Great apocalypse אלבום השבוע: נממ אין ממש P: להקת השבוע: גם אין P: משהו טוב שקרה השבוע: המתכונת בתנ"ך הלכה לי טוב. משהו רע שקרה השבוע: האינטרנט נדפק לי כל הזמן! משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מה שבא ברוך הבא! תמונת השבוע: DDDD:

danduuu

New member
הו מיי לאב../images/Emo99.gif למה את לא בפורום?../images/Emo7.gif

הוא אחד מהאנשים הכי יפים על פני כדוה"א

למעלה