סופ"ש קסום

BlackCandle

New member
אם לא הבנת כלום

סימן שאת לא רואה את הסדרה\ שמעת עליה. בסדרה "הגיבורים" יש גיבורה אחת שמשחקת תפקיד של מעודדת, בסדרה יש לה כחות על טבעיים שלא נותנים לה להפצע\ למות... אז...

Brombit

New member
את זה הבנתי... ../images/Emo115.gif

אבל למשל בתמונה הראשונה לא הבנתי מה צריך לקרוא לפני מה...

Super Alonit

New member
זה גאוני!!!!!!!!!!1111../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק בעקבות ההסבר שלכם למטה על קלייר הזאת הבנתי את הפואנטה

en li shem 7

New member
../images/Emo3.gif''

שיר השבוע של נייטוויש:OCEAN SOUL שיר השבוע לא של נייטוויש:Siddharta & Vlado Kreslin - Lunanai אלבום השבוע:ילד המאה להקת השבוע:סידהרטה. נראה לי. משהו טוב שקרה השבוע:אמממ...גיליתי את נייטוויש?
משהו רע שקרה השבוע:לוי אומר/ת:אממ. לא לפה. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אמ. אני מניחה שהשבת אולפנא. למרות שהולך להיות חרא ציטוט השבוע:ככ לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

TheImpactBoy

New member
ממלכת עכו כאןןןן

שיר השבוע של נייטוויש: GHOST שיר השבוע לא של נייטוויש: קאמלוט, סוף סוף שמעתי אליהם בום השבוע: קאמלוט החדש, והאחרון של דרים אביל להקת השבוע: דרים רביל וקמלוט משהו טוב שקרה השבוע: הרבה משהו רע שקרה השבוע: קצת משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ללכת ליםםםםםםםםם ציטוט השבוע: - לינק/אתר השבוע: האתר של ענבר
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: חברים חזרו
תמונת השבוע: כשתתגייסו, תבינו.

LadySilkworm

New member
אני..

שיר השבוע של נייטוויש: crownless שיר השבוע לא של נייטוויש: sirenia- sister nightfall אלבום השבוע: אופרה של ורדי להקת השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: אתמול הייתי ממש מרוצה מעצמי ואני לא אפרט למה... משהו רע שקרה השבוע: גם, לא בא לי לפרט, אבל כרגע המזג אוויר על הפנים וככה גם אני וקשה לי לנשום. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הרבה.. ציטוט השבוע: אין.. לינק/אתר השבוע: אין לי כוח לשים סמיילי השבוע: ... סרט/סדרה/ספר השבוע: סימפסונס, שי ודרור.. תמונת השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו?: - -- אני מנצלת הזדמנות זאת כדי להיפרד מכם לקצת זמן. אין לי כוח לכתוב ולקרוא ויש לי הרבה דברים לעשות, ואני לא יכולה לבזבז את הזמן שלי על האינטרנט כי הוא מדכא אותי, אז אממ נתראה.. שבוע טוב.

למעלה