האתר גם אמר שאני אישה שמנה צווחנית
B Blade Of Fire New member 12/5/07 #100 השער התשיעי? אחלה סרט ספרים, שטן, כתות... כל מה שסרט טוב צריך אין לי כוח להעלות את התמונה אז קבלי לינק http://images.contactmusic.com/images/reviews/9thgate.jpg
השער התשיעי? אחלה סרט ספרים, שטן, כתות... כל מה שסרט טוב צריך אין לי כוח להעלות את התמונה אז קבלי לינק http://images.contactmusic.com/images/reviews/9thgate.jpg
S Super Alonit New member 12/5/07 #103 מה זה הוא נראה ממש זקן../images/Emo6.gif אני יודעת שאתה יותר מבוגר מאיתנו אבל, יש גבול. אולי אם יהיו לך מפרצים ומשקפיים אה, ושפם של מאהב ספרדי עשית לי חשק לראות את הסרט ...
מה זה הוא נראה ממש זקן../images/Emo6.gif אני יודעת שאתה יותר מבוגר מאיתנו אבל, יש גבול. אולי אם יהיו לך מפרצים ומשקפיים אה, ושפם של מאהב ספרדי עשית לי חשק לראות את הסרט ...
I Itay Simons New member 12/5/07 #91 הרצתי הרבה תמונות שלי יצאתי 54% תומאס באחת מהן אבל זה סתם שטויות, זה פשוט מוצא תמונות באותה פוזה..
S Super Alonit New member 12/5/07 #105 לא! אתה תומאס! זה רשמי עכשיו!../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif
פ פונצית גירל האמיתית New member 12/5/07 #59 אני דומה ב76% לאליסה מילנו וג'וני דפ! ^^ ולעוד כל מיני אנשים מאוד לא מוכרים, אבל רובם נראים טוב אז טוב נו האתר מקולקל רישמית
אני דומה ב76% לאליסה מילנו וג'וני דפ! ^^ ולעוד כל מיני אנשים מאוד לא מוכרים, אבל רובם נראים טוב אז טוב נו האתר מקולקל רישמית
S Super Alonit New member 12/5/07 #62 הס! את יפייפיה!../images/Emo11.gif../images/Emo99.gif רק לי יצאו כל מיני אנשים לא מוכרים, המון סיניות ו... אה... ילד קטן? סיניות בטח כי כשאני מחייכת (כמו בתמונה) העיניים שלי מתכווצות, נו, ככה זה כשמחייכים אבל עניין הילד הקטן מעט מטריד אותי... טוב נו, לפחות הם היו אנשים יפים תכלס האתר מקולקל!
הס! את יפייפיה!../images/Emo11.gif../images/Emo99.gif רק לי יצאו כל מיני אנשים לא מוכרים, המון סיניות ו... אה... ילד קטן? סיניות בטח כי כשאני מחייכת (כמו בתמונה) העיניים שלי מתכווצות, נו, ככה זה כשמחייכים אבל עניין הילד הקטן מעט מטריד אותי... טוב נו, לפחות הם היו אנשים יפים תכלס האתר מקולקל!
T The Cat Woman New member 11/5/07 #23 טוב ממש משעמם לי... ../images/Emo6.gif אז הכנסתי תמונה של שאגראת'... (בעלי לעתיד אי"ה ) ריצ'ארד אשקרופט? העקום הזה?! WTF??? אשטון קוצ'ר... פחחח לא ידעתי כבר מה יותר מצחיק אז שמתי את כולם... מה שכן- הכי הרס אותי זה היידי קלום O_ס
טוב ממש משעמם לי... ../images/Emo6.gif אז הכנסתי תמונה של שאגראת'... (בעלי לעתיד אי"ה ) ריצ'ארד אשקרופט? העקום הזה?! WTF??? אשטון קוצ'ר... פחחח לא ידעתי כבר מה יותר מצחיק אז שמתי את כולם... מה שכן- הכי הרס אותי זה היידי קלום O_ס
D danduuu New member 12/5/07 #77 תראו מה יצא לי../images/Emo7.gif עזבו את התמונה הזאת! זה יוצא לי בכל תמונה שאני שמה! זה לא פייר
D danduuu New member 12/5/07 #78 ותראו מה יצא לחברה שלי [שאותה אני משכנעת להצטרף לפורום] זה לא פייר! למה לכולם יוצא ועוד שאתם מתאימים לאנשים יפים ואני לא דומה לאף אחד?
ותראו מה יצא לחברה שלי [שאותה אני משכנעת להצטרף לפורום] זה לא פייר! למה לכולם יוצא ועוד שאתם מתאימים לאנשים יפים ואני לא דומה לאף אחד?