סופ"ש קסום

Liquid Dreams

New member
הראסמוס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לאורי
גרר*___* בוא לקומונה שלי;[

Amir Noy

New member
לפני שנתיים-שלוש

לא ידעתי שקיימת כזו קומונה.. ואני בספק אם הייתי בתפוז לפני 3 שנים...

Liquid Dreams

New member
אל תהיה טיפש;[

זה שכותבים בה בקושי הודעה אחת בחודשיים זה לא אומר!;[ תבוא נו, יהיה כיף;;;;; אין שם בנים בכללP:

סוף סופ"ש

שיר השבוע של נייטוויש:אין שיר השבוע לא של נייטוויש:Kamelot - Soul Society
אלבום השבוע:Kamelot - The Black Halo להקת השבוע:קאמלוט משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי ביולוגיה מעבדה משהו רע שקרה השבוע:לא הלך כל כך טוב....אבל לא נורא משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים אנגלית.. ציטוט השבוע:ביומולדת של ידיד דיברנו איכשהו על להקות גרמניות ואיזה נעל(סיון מהלל
) ניסתה להפגין ידע: יש את הלהקה הזאת.... נו.. איך קוראים לה... משו עם ילדים... ~אחרי שעה~ אהה צ'ילדרן אוף בודום! כל מי שהיה בסביבה: הם פינים!! לינק/אתר השבוע:תפוז סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:heros התחלתי לראות היום תמונת השבוע:אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?:את אח שלי

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לגמרי

היא הייתה איתי בכיתה ט' וי' ואני בחיים לא אשכח את המשפט שהיא הוציאה באוטובוס של הטיול השנתי: ~לדמיין את הקול המעצבן שלה~ "אמיר מאיפה זה יוצא?" "אמיר זה לא יוצא" XDDDDDDDDDDDDDD

תודה../images/Emo9.gif

אני הולכת לכתוב במכתב בבגרות את השם סימון סימונס (רציתי לכתוב בהתחלה טאריה אבל נראה לי שיחשיבו לי את זה כשגיאת כתיב..)

en li shem 7

New member
:\

שיר השבוע של נייטוויש:OS שיר השבוע לא של נייטוויש: Opeth - Remember tommorow אלבום השבוע:אין להקת השבוע:שוב, רדיוהד
. משהו טוב שקרה השבוע:הייתי בשבת עם הכיתה שלי ויצא לי לדבר עם פול בנות מהכיתה והתוודעתי לזה שהן ממש חומדות:] משהו רע שקרה השבוע:יותר מדי דברים. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אני לא מצפה לכלום, אני מצפה למחר שזה בעצם היום. בא לי לצאת לאנשהו. ציטוט השבוע:אין:\ לינק/אתר השבוע:פליז תחתמו על זה!!!|פליז|http://www.petitiononline.com/cp1232/petition.html סמיילי השבוע:":\" סרט/סדרה/ספר השבוע:איןןן:\\\ תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

אלאנקה

New member
התוועדת גם אלי?

אני חמודה?
(וזאת פעם אחרונה שאת הולכת לישון בטיולים
. אם זאת הייתה מורה אחרת, אני ואסתי היינו מתות בגלל כל הדפיקות שלנו על הדלת:X)

en li shem 7

New member
..לא התוודעתי אליך../images/Emo12.gifלא יצא לנו ממש לדבר../images/Emo9.gif

XDD סליחה
האצבעות שלך בסדר?

אלאנקה

New member
XDDD

אני יודעת אל מי התוועדת!!
אי אוציא את זה ממנה בכוח
P: סתם. כן, האצבעות שלי בסדר
.

אלאנקה

New member
באיחור../images/Emo178.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Nightwish,This moment is eternity שיר השבוע לא של נייטוויש:OrphanedLand-mabool,Breaking Benjamin-breaking down אלבום השבוע:אין.. להקת השבוע:Therin,Orphaned Land משהו טוב שקרה השבוע:אוי, לא זוכרת
משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מבחנים:S ציטוט השבוע: en li shem 7 אומר/ת: באלי לגהץ
en li shem 7 אומר/ת: כאילו, אני מריחה את הריח של המגהץ וזה עושה לי חשק. *אני וחברה שלי מדברות על השבת אולפנה* אני:"זהר, את תביאי במבה ואני אביא ביסלי" (עשינו את זה בנסיעה הקודמת שהייתה ארוכה, ביסלי+במבה=
) זהר: "דבורה, את תביאי XL ואני אביא וודקה"
אווי, מה קרה לתמימות!? לינק/אתר השבוע:פורמנו היקרP: סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Therion-Ljusalfheim

למעלה